Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Krysti mam prawie identyczny kształt brzuszka, ale mój jednak mniejszy.
moj wysoko jest ,a pępek wogole nie wychodzi .Nawet tej kreski nie mam ciemnej .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 20:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:Krysti, mega brzuchol
Mój jednak jeszcze nie widoczny dla obcych, bo go nie zauważają. Ale rośnie. Ja na swój naciągam leginsy jak najwyżej się da, pod spód, tak jak Ty masz nie ma szanas, bo by mi zjechały
ale na brzuchu nie lubie naciągnietych niewiem jakoś dziwnie mi tak .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 20:41
-
Krysti wrote:No mój definitywnie kuz większy jak ostatnio ,tez masz taki kształt
moj wysoko jest ,a pępek wogole nie wychodzi .Nawet tej kreski nie mam ciemnej .
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLali wrote:U mnie zajmuje sie mama
obiad ugotuje, posprzata... Zyc nie umierac
ale ja mamcie zabieram wnet tu do szkocji i siostra jedna bedzie musiala na okres 3 miesiecy wziasc sobie dziewczyne do pomocy choc dzieci juz duze to i tak trza pilnować bo ma zaklad fryzjerski a mąz zagranicą .
Lali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:A możecie jeszcze brzuch wciągnąć??! bo ja rano tak, a wieczorem to już wogóle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 20:52
-
Rudzia wrote:Ja jem wlasnie mniej niz przed ciaza i do wielu rzeczy mnie odrzucilo chociaz tez mam zachcianki czasem a na wadze juz plus 4 kilo
i to kilogram w doslownie 3-4 dni przybralam!!!!!!
U mnie to samo! nagle dzisiaj zobaczylam 4kg na plusieno ale cóż...
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Ja jem wlasnie mniej niz przed ciaza i do wielu rzeczy mnie odrzucilo chociaz tez mam zachcianki czasem a na wadze juz plus 4 kilo
i to kilogram w doslownie 3-4 dni przybralam!!!!!!