Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:muszę zmienic swój avatar bo się jednak nadal nie rozpoznaję
Ja zwykłych poduszek nie będę kupować. Teraz się obczytałam, że ten klin polecają przy ulewaniu i katarze i on będzie w łóżeczku a tego angelwingsa wezmę do wózka i fotelika, zeby się główka nie majtała
No i kiedy mam przesadzać jak nie przy pierwszym potomkuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 17:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:a ja z doświadczenia wiem, że akurat angelwings się przyda
malutka, anatomiczna włściwie nie tyle poduszka co podkładka dla główki
otulacz to moja zachcianka
Kaśka masz już duże cory to teraz poszalejeszja to miałam całkiem niedawno, wiec jakoś specjalnie nie bede wariowac
no poza rzeczami mojej przyjaciółki, które zrobi
Powiedzcie mi jak Wam się podobają jej rzeczy, ma Fb Szkatulka Heleny. Rzeczy dla dzieci właśnie zaczyna robićLali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Kaśka masz już duże cory to teraz poszalejesz
ja to miałam całkiem niedawno, wiec jakoś specjalnie nie bede wariowac
no poza rzeczami mojej przyjaciółki, które zrobi
Powiedzcie mi jak Wam się podobają jej rzeczy, ma Fb Szkatulka Heleny. Rzeczy dla dzieci właśnie zaczyna robić
Te chmurki do pokoiku sa przepiekne!!
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Mnie dzisiaj taka znajoma zaczeła gratulowac, bo mowi, ze widzi ze rodzina się powiększy
- ale mi przyjemnosc tym sprawila, biorac pod uwage moja nieustajaca obsesje, ze brzuch mi jakos nie rosnie... hmmm chyba jednak rosnie :p, bo chyba nie chciala mi powiedziec, że jestem gruba ?. hmm A i kupilam ostatnio 2 pary ciazowych spodni- w koncu , bo dotad meczylam sie jeszcze w zwyklych dzinsach....bosheee dlaczego nikt mi nie powiedzial, ze to takie wygodne
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 17:52
KasiaKwiatek, Fasia, Anka1501, shimmer_lip, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHwesta dajmy reszcie czas do wieczora, jeśli się nie odezwą znaczy coś powypadało, w sumie nie dziwne bo dawno ten termin ustaliłyśmy i mogło coś wyskoczyć po drodze.
Jeśli się jutro nie uda to w Mikołajki ja chętnie
Lecę z psem do weterynarza bo coś mu się z uszami dzieje...jak nie dziewczynki, ja to teraz zwierzaki...
-
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:A ja za opaskami nie przepadam a ta pani ma głównie opaski z tego co widzę.
Ona robi już wszystko praktycznie, opaski, biżuterię, szkatułki, spineczki, organizery, i różne rzeczy dla dzieci. Większość jest na zamówienie.
Na opaski jest najwięcej zamówień dlatego tyle jest zdjęć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 18:13