Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Nie zaczynam tematu spania na lewej stronie tylko piszę o swojej drętwiejącej nodze
akurat jeśli o mnie chodzi to bardzo dobrze śpi mi się nas tym boku. Mam tą dużą poduchę dla kobiet w ciąży do spania i dzięki niej w końcu się wysypiam
To jest takie uczucie jakby drętwienia biodra, takiego dziwnego bólu. Myśle, że to przez jedną pozycję ale jak zasypiam tak przed północą to budzę się dopiero koło 5 na siku i wtedy jak wracam do łóżka to układam sie na prawym boku
Więc spokojnie nie znęcam się sama nad sobą, bo przeczytałam, że trzeba spać na lewej stronie
-
Bambi85 wrote:akurat poczatek o spaniu byl do ogolu, fragment do Ciebie zaczyna sie od " Fasia"
Hihi okwolałam od razu sprostować żeby nie było
Ok laseczki późno się robi, mnie wykończyło porządkowanie szafy więc czas coś zjeść, luteinka i do łóziaDo jutra! Śpijcie dobrze
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaaaaaa! Puka mnie, puka! Chyba dziodziol! Nareszcie!
Tak po prawej stronie, poniżej pępka, tak z pięć palców od pępka w bok. Trochę daleko ale to chyba synuś, no bo co innego? I poczułam bez przykładania ręki. Jestem taka happy!
Ola89, MartaAlvi, Krysti, weronika86, Bambi85, Lali, Fasia, Justinka, Amy lubią tę wiadomość
-
Jejejeeee jestem dzisiaj pierwsza! Tego bym się nie spodziewała
Witam się w 19 tygodniu
Miłej soboty Dziewczyny!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 07:34
Krysti, weronika86, Amy, Bambi85, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i czuje się dobrze juz ,cisnienie jak spadlo inny czlowiek , wczoraj mi nogi badali tez czy mnie nie bolà dretwieją to tez ma znaczenie widocznie ale mnie nie bokaly nic ,nsjgirsze te szmery mnie zaniepokoily bo cisnienie wzroslo od serca lekarz mówil .Ja beta blockery bralam zawsze i serduszko mialam fine zawsze . No najwazniejsze ze zareagowalam nie bagatelizuje najmniejszego szmeru serca bo z sercem nie ma zartow.
MartaAlvi, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie wiem czy bylo juz takie pytanie bo nie bylo mnie kilka miesiecy, ale czy planujecie karmic piersia? do mam ktore maja juz dzieci jak byly karmione? i do tych co planuja karmic piersia co kupuja? ja mam pompe manualna, zestaw butele i podgrzewacz, streylizator etc... odpisujcie!
Rudzia lubi tę wiadomość
-
ja zamierzam karmić piersią jeśli będzie taka możliwość.
Póki co mam 3 butelki avent natural 2x125ml i jedną taką większą.
Laktator kupie chyba po porodzie jak już będzie wiadomo, że dziecko może jeść moje mleko bo to dosyć duży wydatek jest.
Sterylizator mikrofalowy też pewnie kupię a podgrzewacza pewnie nie
Ale nad tym wszystkim nie zastanawiałam się jeszcze jakoś tak mega bardzo, zobaczymy jak wyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 08:08
weronika86, Amy lubią tę wiadomość
-
Weronika niechcacy polubilam
ja bede karmic piersia i czasami butelka gdzies na wyjsciu np. A butelki bede uzywsc MAM podobno sa najlepsze
oczyeiscie do butelki bede odciagac mleko swoje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 08:24
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Czesc Laski
Ja karmilam miesiac teraz jak sie uda to bede dluzej, jak bedzie taka sama sytuacja to przestane i nie bede sie zadreczac. Ja mam laktator aventa reczny ale raczej zainwestuje w medela mini electric, mam podgrzewacz i sterylizator mikrofalowy aventa.
WERONIKA a Ty karmilas dlugo?