X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Andzia wiesz ile ja bym dala by moja mama byla zemną tu ale tylko na 3 miechy przyleci (
    Moja przyleci dopiero w czerwcu i to na 4tyg:(
    Takze pierwsze 2miesciace na mojej głowie wszystko :(

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz ten miesiąc jeszcze taki będzie dluzacy sie,a później już dziecko coraz bezpieczniejsze i czas jak strzała tak jak Krysti pisze :) byle do swiat,a później zleci

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Krysti Twoja mama przyleci,super :) moja mieszka 500 km ode mnie,ja siedzę całymi dniami sama, ona na emeryturze jest ale nie odwiedza mnie,bo ma psa którego nie zostawi... wyobrażacie sobie,że mój brat nie był na moim slubie,zamiast do warszawy na mój slub,polecial do szczecina opiekować się psem rodzicow,bo mama rozpaczala ze pies zostanie sam. on leciał specjalnie z londynu,bo tam mieszka, chore,co?
    No z tym psem to nieźle :) hihi ni co kocha teoja mama pieska ,ja na mojej punkcie korbe tez mam psicy :) wczoraj wrocilam ze szpitala po 22 to moj R mowil ze piszczala za mną biedna tak ją utulilam moją corcie :)) haha ze mieię ci .Wczoraj rozmawialam z moim mowi ze zobaczymy ,Nooo I zesmy doszli do wniosku ze corke za adoptujemy jezeli okaze się ze z sercem mam nie tak .

• Lwica Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Krysti Twoja mama przyleci,super :) moja mieszka 500 km ode mnie,ja siedzę całymi dniami sama, ona na emeryturze jest ale nie odwiedza mnie,bo ma psa którego nie zostawi... wyobrażacie sobie,że mój brat nie był na moim slubie,zamiast do warszawy na mój slub,polecial do szczecina opiekować się psem rodzicow,bo mama rozpaczala ze pies zostanie sam. on leciał specjalnie z londynu,bo tam mieszka, chore,co?

Hwesta rodzisz 4go kwietnia:)))

A to twoja mamanie mogła go oddać do hotelu albo znajomych albo zostawić mu żarcia na 2dni przecież by nie zdechł od razu...

Ale wy macie z rodzicami albo teściowymi ....u mnie mama ok za to ojciec wpiernicza sie w nie swoje sprawy :((tez długa historia :((

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Moja przyleci dopiero w czerwcu i to na 4tyg:(
    Takze pierwsze 2miesciace na mojej głowie wszystko :(
    Ale polozna bedzie cię odwiedzać to tez dobrze bo bedzie dziecko przychodzic mierzyc warzyc takze zle nie będzie ,no moja w maju pod koniec przyleci tez bo komunia u nas 17 maja w pl .

Lwica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czuje ze tu polowa z nas urodzi w marcu :)

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Andzia wiesz ile ja bym dala by moja mama byla zemną tu ale tylko na 3 miechy przyleci to i tak ładnie z jej strony :) jestem jej wdzieczna bardzo ze pomoze mi w tych poerwszych dniach ,polozna i tak bedzie mnie odwiedzać zapewne duzo rad poleci jak karmic czy co inne fajnie ja to się ciesze nawet gdyby moja mama marudna byla to bym się smiala ;) ze chce mi pokazać z wlasnego doswiadczenia jak to z dxiecmi się obslugiwać :) moja tesciowa tez by przyjechala ale co ona latac nie moze ze wzgledu na zdrowie no i autem jezdzic w dlugie trasy tez nie szkoda :(

Jak zaszlam w ciążę to właśnie najbardziej było mi przykro, że mojej mamy nie ma, że nie mogę tego z nią przeżywać. Moja mama wychowała czworo dzieci i nigdy, przenigdy mnie nie pouczala jak Alan był mały. Zawsze mówiła, że ja jako matka wiem najlepiej jak się synem zająć a ona jako babcia będzie tylko kochać i wspierać. Alan to od urodzenia bardzo ja akceptowal, wystarczyło ze wzięła go na ręce a on się od razu uspokajal i zasypial.,,

Krysti, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 13:08

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym chciała, żeby już było po świętach, niestety w tym roku będę sama z synkiem :(

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Jak zaszlam w ciążę to właśnie najbardziej było mi przykro, że mojej mamy nie ma, że nie mogę tego z nią przeżywać. Moja mama wychowała czworo dzieci i nigdy, przenigdy mnie nie pouczala jak Alan był mały. Zawsze mówiła, że ja jako matka wiem najlepiej jak się synem zająć a ona jako babcia będzie tylko kochać i wspierać. Alan to od urodzenia bardzo ja akceptowal, wystarczyło ze wzięła go na ręce a on się od razu uspokajal i zasypial.,,
    To masz mame super ;) szkoda ze tak daleko mieszka faktycznie ,jeszcze jak mowisz ze sama jestes .Bedzie dobrze zaprisisz mame z psem do siebie albo tu do niej pojedziesz zobaczysz jak się ucieszy :)

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    hehe no troche:)
    a psa nie mogla wziasc ze soba??????

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    To masz mame super ;) szkoda ze tak daleko mieszka faktycznie ,jeszcze jak mowisz ze sama jestes .Bedzie dobrze zaprisisz mame z psem do siebie albo tu do niej pojedziesz zobaczysz jak się ucieszy :)

Moja mama zmarła rok temu. Mylisz mnie z Hwesta

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 11:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie kupie zelazko cisnieniowe bo jak dziecka bede prac ubranka to rach ciach i wyprasowane na pare .

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Moja mama zmarła rok temu
    Oh jej to ja nie wiedzialam przykro mi jest . Dlatego tak tesknisz wspolczuje ci

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Moja mama zmarła rok temu. Mylisz mnie z Hwesta
    No bo macie takie same awatary nosz kurcze :D

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:00

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Ja bym chciała, żeby już było po świętach, niestety w tym roku będę sama z synkiem :(
    Czemu sama a mąz .

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:00

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Czemu sama a mąz .

W tym roku spędza święta ze starszymi synami. Zawsze tak jest, w zeszłym roku był z nami, teraz jedzie do dzieciaków a za rok będzie znowu z namiary i tak w kółko

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    W tym roku spędza święta ze starszymi synami. Zawsze tak jest, w zeszłym roku był z nami, teraz jedzie do dzieciaków a za rok będzie znowu z namiary i tak w kółko

Przepraszam że spytam, ale całe święta będziesz sama ?

‹‹ 887 888 889 890 891 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ