Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No wiem Iwonka, to ze jest waska to narazie moja subiektywna ocena, z reszta troche sie moze jeszcze zmienic. Zobaczymy jak to bedzie, na pewno jak beda jakies watpliwosci nie bede ryzykowac. z reszta mysle ze moj gin tez nie, obchodzi sie ze mna jak z jajkiem, zawsze wyjasnia mi wszystkie moje wydumane czasem watpliwosci i obawy, udowadnia ze wszystko ok, duzy komfort psychiczny mi to zapewnia naprawde.
-
Hej. Dziewczyny wpadam tylko na chwilkę, bo w trakcie sprzątania jestem. Mam 2 kody rabatowe do smyka -25% ważne dzisiaj i jutro łączą się z promocją super rabaty. Mi się nioe przydadzą bo wybieram się dopiero w poniedziałek na zakupy, ale może któraś z was by chciała, to piszcie do mnie, chętnie oddam
-
Mam nadzieje ze Moja nie bedzie za duza.. podobno to zalezy od wzrostu rodzicow? Ja mam 168 a Ojciec okolo 180cm... to duzo ?
hehe sorki za te pytania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 12:04
-
iwonka1077 wrote:No dokładnie moja tesciowa caly czas mowi do mnie ze sie dziwi ze mam dla corki mojej cierpliwosc bo potrafi byc meczaca, ale jakos mam chociaz czasem nerwy puszczaja:D:D
a sluchajcie dziewczyny po polowkowym usg kiedy pozniej bedzie usg naszych maluszkow na nfz orientuje sie ktoras?? -
iwonka1077 wrote:No dokładnie moja tesciowa caly czas mowi do mnie ze sie dziwi ze mam dla corki mojej cierpliwosc bo potrafi byc meczaca, ale jakos mam chociaz czasem nerwy puszczaja:D:D
a sluchajcie dziewczyny po polowkowym usg kiedy pozniej bedzie usg naszych maluszkow na nfz orientuje sie ktoras??
To zależy od ginekologa, moja mówi ze trzecie usg kolo 30-32 tydzien ale jak coś by się działo to mówiła, że będzie robić częściej a ja i tak robię Usg dodatkowo prywatnie w 3D -
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny
Mam do sprzedania kurtkę zimową w roz. 38/40 z kapturem firmy CAPPUCCINI.Rodzilam mojego synka w kwietniu 2014 wiec pasowała na zimę.
Teraz leży i zalega , wiec może się przyda innej mamie.
BARDZO CIEPŁA , IDEALNA NA BRZUSZEK, JAK NOWA
http://1drv.ms/1EKLfoe
powyżej link
CENA TO 35 ZŁ.
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Wiem Anka ze nie ma zasady, ale takie sie obserwuje tendencje, ze pierwsza ciaza czesto po terminie. Tak jak Angela mowi, jak dizeciaczka sie zachce to wyjdą a my tu mozemy sobie spekulować
.
No mierza mierzą miednice pelwimetrem , takim jakby cyrklem. Ale w szpitalu przed porodem to mnie raczej nie satysfakcjonuje, muszę wczesniej wiedziec co mniej wiecej mnie czeka. -
Rudzia wrote:Mam nadzieje ze Moja nie bedzie za duza.. podobno to zalezy od wzrostu rodzicow? Ja mam 168 a Ojciec okolo 180cm... to duzo ?
hehe sorki za te pytania
Nie ma to większego wpływu. My mamy podobny wzrost do Waszych a syn ur się 4000g i 58cm, oczywiście sn -
Anka1501 wrote:To zależy od ginekologa, moja mówi ze trzecie usg kolo 30-32 tydzien ale jak coś by się działo to mówiła, że będzie robić częściej a ja i tak robię Usg dodatkowo prywatnie w 3D
-
Anka1501 wrote:Nie ma to większego wpływu. My mamy podobny wzrost do Waszych a syn ur się 4000g i 58cm, oczywiście sn
-
iwonka1077 wrote:w poprzedniej ciazy chodzilam prywatnie to co poltora msc mialam usg wiec bylam spokojna zawsze zobaczymy najwyzej teraz tez gdzies pojde jak nie wytrzymam:))
Ja chodzę na NFZ i usg jest w gabinecie, jak trzeba to nawet co trzy tygodnie robi ale jakoś nie mam zaufania do tego sprzętu, za to lubię iść do ordynatora prywatnie na 3D i jestem spokojniejszaoczywiście tylko te obowiązkowe robie u niego
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny