X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    A ja czuje,ze urodze 15 marca :p
    :) no czasem przeczucia nie mulą ,moja siostra miesiac wcxesniej uridzila bo maly w pępowine się zakrecil i trza bylo wyciągac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam przeczuc co do porodu :) nawet nie planuje jak to bedzie. Pojde na zywiol :) chce tylko dojechac na czas do szpitala :P chociaz porod w naszym aucie to tez niezla perspektywa :P Maly dostanie karnet na darmowe wozenie dupy do konca zycia :P

Anka1501 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój facet się urodzil w samochodzie :D

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Mój facet się urodzil w samochodzie :D
    No da sie? Da sie :P

Anka1501 lubi tę wiadomość

• Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Mam wrażenie, że to forum najszybciej się powiększa jeśli chodzi o ilość stron.
    Ja mam termin na 15 kwietnia a wg usg 8 kwietnia a co do wielkości dziecka to lekarz mojej siostry powiedział, że duże dzieci rodzą kobiety, które przyjmują dużo witamin w ciąży, bo to jak nawóz dla kwiatków:) Myślę, że cos w tym jest, bo znam kilka kobiet rodzących w ostatnim czasie i te które przyjmowały witaminy miały dzieci powyżej 4kg. Ja niestety przez Hashimoto przyjmuję witaminy z jodem i wit D, bo tak zaleciła endokrynolog.

Co do karmienia piersią to boje się bo mam małe, ale podobno dużo zalezy od podejścia i tego co jest w głowie i jesli jest się zrelaksowanym a nie zestresowanym to z karmieniem będzie ok.

Moja teściowa jest bardzo trudną osobą, a kiedyś śmiałam się gdy ludzie tak nagadywali na swoich teściów... Jednak widzę, że stara się żeby było między nami dobrze i te chęci doceniam a to najważniejsze żeby wychodzić do kogoś z otwartym sercem.

Życzę wszystkim kwietniówką dobrego dnia!

Krysti lubi tę wiadomość

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie by mama w autobusie urodzila:) hihi gdyby nie ciotka taxi nie wezwala mamcia autobusem chciala jechac :D

Amy, Anka1501 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tych samochodowych porodow to ostatnio bylo u nas glosno bo kobieta jechala taksowka z mezem do tego szpitala co ja mam rodzic i niestety nie dojechali..tzn urodzila w aucie. I polozna do nich wyszla jak juz byli pod szpitalem z maluchem i mowi do ojca ktory zaczal chyba odlatywac.. niech pan nie mdleje!! Ma pan na rekach dziecko, jest pan juz ojcem! A koles na to: naaaprawde ???? :D hehehe przezyl szok :P

Rudzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadlam bułke cynamonową i czekolade wypilam . Postawilam deske do prasowania i zelazko zaraz prasuje :)

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Co do tych samochodowych porodow to ostatnio bylo u nas glosno bo kobieta jechala taksowka z mezem do tego szpitala co ja mam rodzic i niestety nie dojechali..tzn urodzila w aucie. I polozna do nich wyszla jak juz byli pod szpitalem z maluchem i mowi do ojca ktory zaczal chyba odlatywac.. niech pan nie mdleje!! Ma pan na rekach dziecko, jest pan juz ojcem! A koles na to: naaaprawde ???? :D hehehe przezyl szok :P
    Haha dobre ,ale im siè przydarzyla przygoda :D

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jem tylko jod :) i omega 3 z kwasami dha. Zadne witaminy w postaci kapsulek :) jakos moj lekarz mi nie zaleca

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bulka cynamonowa mmmm!!! Krysti ty tam wiesz jak narobic smaka :)))

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie stety nie wiadomo kiedy o o ktorej godzinie siè zacznie to jest nagłe :D przy koncu najgorzej miejsce znalezc w domu .:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Bulka cynamonowa mmmm!!! Krysti ty tam wiesz jak narobic smaka :)))
    E tam :) ja bym zjadla oponke :D jezu

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Ja jem tylko jod :) i omega 3 z kwasami dha. Zadne witaminy w postaci kapsulek :) jakos moj lekarz mi nie zaleca
    Ja biore pregna care i omega 3 dHA

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oponke nieeee :D ale za mna cynamon choooooodzi :)))) a i my faktycznie rozgadane jestesmy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 14:08

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zelaza mam we krwi 130 mg takze dobrze wczoraj wyniki sobie w szpitalu skonsultowalam na miejscu zapytalam o wszystko co to znaczà te skroty i mi lekarz po koleji tlumaczyl w pl to bym wiedziala tu inne znaczniki majà w uk

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 13:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Oponke nieeee :D ale za mna cynamon choooooodzi :)))) a i my faktycznie rozgadane jestesmy :D
    Ja straszna gadula jestem :) ja strasznie lubie z ludzmi rozmawiać.

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pl bez pomocy internetu tez nie odczytam wynikow... bo niektore laboratoria maja lacinskie skroty tylko i wartosc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    A ja dalej chce pierogi z truskawkami ;(

Bo my gaduły jesteśmy :D

Dobra dziś pomarudziłam że teściowa taka i owaka ale wprosiłam się do niej na obiad :) bo weny brak do gotowania w sumie często robimy wymiany obiadowe bo teściu w morzu i ona biedna gotować dla siebie nie chce.

A witamin nie biorę żadnych - dr mówi że wyniki są ok i na razie nie ma potrzeby
    Widzisz tesciowa dobra i poczestuje obiadem zyc nie umierać,a ja dzis rosół zrobie .

‹‹ 891 892 893 894 895 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ