X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    A ja czuje,ze urodze 15 marca :p
    :) no czasem przeczucia nie mulą ,moja siostra miesiac wcxesniej uridzila bo maly w pępowine się zakrecil i trza bylo wyciągac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam przeczuc co do porodu :) nawet nie planuje jak to bedzie. Pojde na zywiol :) chce tylko dojechac na czas do szpitala :P chociaz porod w naszym aucie to tez niezla perspektywa :P Maly dostanie karnet na darmowe wozenie dupy do konca zycia :P

Anka1501 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój facet się urodzil w samochodzie :D

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Mój facet się urodzil w samochodzie :D
    No da sie? Da sie :P

Anka1501 lubi tę wiadomość

• Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Mam wrażenie, że to forum najszybciej się powiększa jeśli chodzi o ilość stron.
    Ja mam termin na 15 kwietnia a wg usg 8 kwietnia a co do wielkości dziecka to lekarz mojej siostry powiedział, że duże dzieci rodzą kobiety, które przyjmują dużo witamin w ciąży, bo to jak nawóz dla kwiatków:) Myślę, że cos w tym jest, bo znam kilka kobiet rodzących w ostatnim czasie i te które przyjmowały witaminy miały dzieci powyżej 4kg. Ja niestety przez Hashimoto przyjmuję witaminy z jodem i wit D, bo tak zaleciła endokrynolog.

Co do karmienia piersią to boje się bo mam małe, ale podobno dużo zalezy od podejścia i tego co jest w głowie i jesli jest się zrelaksowanym a nie zestresowanym to z karmieniem będzie ok.

Moja teściowa jest bardzo trudną osobą, a kiedyś śmiałam się gdy ludzie tak nagadywali na swoich teściów... Jednak widzę, że stara się żeby było między nami dobrze i te chęci doceniam a to najważniejsze żeby wychodzić do kogoś z otwartym sercem.

Życzę wszystkim kwietniówką dobrego dnia!

Krysti lubi tę wiadomość

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie by mama w autobusie urodzila:) hihi gdyby nie ciotka taxi nie wezwala mamcia autobusem chciala jechac :D

Amy, Anka1501 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tych samochodowych porodow to ostatnio bylo u nas glosno bo kobieta jechala taksowka z mezem do tego szpitala co ja mam rodzic i niestety nie dojechali..tzn urodzila w aucie. I polozna do nich wyszla jak juz byli pod szpitalem z maluchem i mowi do ojca ktory zaczal chyba odlatywac.. niech pan nie mdleje!! Ma pan na rekach dziecko, jest pan juz ojcem! A koles na to: naaaprawde ???? :D hehehe przezyl szok :P

Rudzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadlam bułke cynamonową i czekolade wypilam . Postawilam deske do prasowania i zelazko zaraz prasuje :)

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Co do tych samochodowych porodow to ostatnio bylo u nas glosno bo kobieta jechala taksowka z mezem do tego szpitala co ja mam rodzic i niestety nie dojechali..tzn urodzila w aucie. I polozna do nich wyszla jak juz byli pod szpitalem z maluchem i mowi do ojca ktory zaczal chyba odlatywac.. niech pan nie mdleje!! Ma pan na rekach dziecko, jest pan juz ojcem! A koles na to: naaaprawde ???? :D hehehe przezyl szok :P
    Haha dobre ,ale im siè przydarzyla przygoda :D

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jem tylko jod :) i omega 3 z kwasami dha. Zadne witaminy w postaci kapsulek :) jakos moj lekarz mi nie zaleca

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bulka cynamonowa mmmm!!! Krysti ty tam wiesz jak narobic smaka :)))

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie stety nie wiadomo kiedy o o ktorej godzinie siè zacznie to jest nagłe :D przy koncu najgorzej miejsce znalezc w domu .:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Bulka cynamonowa mmmm!!! Krysti ty tam wiesz jak narobic smaka :)))
    E tam :) ja bym zjadla oponke :D jezu

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Ja jem tylko jod :) i omega 3 z kwasami dha. Zadne witaminy w postaci kapsulek :) jakos moj lekarz mi nie zaleca
    Ja biore pregna care i omega 3 dHA

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oponke nieeee :D ale za mna cynamon choooooodzi :)))) a i my faktycznie rozgadane jestesmy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 14:08

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zelaza mam we krwi 130 mg takze dobrze wczoraj wyniki sobie w szpitalu skonsultowalam na miejscu zapytalam o wszystko co to znaczà te skroty i mi lekarz po koleji tlumaczyl w pl to bym wiedziala tu inne znaczniki majà w uk

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 13:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Oponke nieeee :D ale za mna cynamon choooooodzi :)))) a i my faktycznie rozgadane jestesmy :D
    Ja straszna gadula jestem :) ja strasznie lubie z ludzmi rozmawiać.

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pl bez pomocy internetu tez nie odczytam wynikow... bo niektore laboratoria maja lacinskie skroty tylko i wartosc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    A ja dalej chce pierogi z truskawkami ;(

Bo my gaduły jesteśmy :D

Dobra dziś pomarudziłam że teściowa taka i owaka ale wprosiłam się do niej na obiad :) bo weny brak do gotowania w sumie często robimy wymiany obiadowe bo teściu w morzu i ona biedna gotować dla siebie nie chce.

A witamin nie biorę żadnych - dr mówi że wyniki są ok i na razie nie ma potrzeby
    Widzisz tesciowa dobra i poczestuje obiadem zyc nie umierać,a ja dzis rosół zrobie .

‹‹ 891 892 893 894 895 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ