Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sylvia007 wrote:Widzę, że jakieś czarnowidztwo wam się włączyło dziewczyny
powiem tylko, że my jesteśmy na tym etapie ciąży, że możemy jeszcze nie czuć ruchów dzidzi lub ich nie zauważać podczas codziennych czynności. A z psychologicznego punktu widzenia nasze zachowanie, czyli raz euforia a raz depresja jest rzeczą normalną. Wiecie, że ciążą i narodziny dziecka są porównywalnie szokującym przeżyciem do śmieri najbliższej osoby!!!
Dobrze że jakieś wytłumaczenie istnieje bo u siebie to ja już jakąś chorobę zaczęłam podejrzewaćRaz szczęście nie do opisania a raz wszystko mi źle
-
Koooopnął
chyba ze 3 razy takie delikatne puknięcia, to musiał być On
)) Wiecie co, bo Wy piszecie, że czujecie jakby dziecko było tak mega nisko, a mój syn jest dosłownie jakby z boku brzucha z prawej strony. Jakieś 3 palce pod pępkiem całkowicie na prawo. Czy to normalne ? Może to nie On ?
OLA ja też mam taki spiczasty i u mnie synuśhwesta, Ola89, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ola89 wrote:Dobrze że jakieś wytłumaczenie istnieje bo u siebie to ja już jakąś chorobę zaczęłam podejrzewać
Raz szczęście nie do opisania a raz wszystko mi źle
. Na szczęście ok pół roku po porodzie zazwyczaj mija! Choć nie wiem czy to "pół roku" jest pocieszające
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Koooopnął
)) Wiecie co, bo Wy piszecie, że czujecie jakby dziecko było tak mega nisko, a mój syn jest dosłownie jakby z boku brzucha z prawej strony. Jakieś 3 palce pod pępkiem całkowicie na prawo. Czy to normalne ? Może to nie On ?
OLA ja też mam taki spiczasty i u mnie synuś
Mnie maleństwo kopie raz na dole, raz kolo pępka a raz gdzieś z boku. -
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Koooopnął
OLA ja też mam taki spiczasty i u mnie synuśAnka1501, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle sobie w kręcacie ,przeciez dziecka co dziennie nie musimy czuc jedt mu dobrze jest spokojne ,a co bedzie przy koncu jak juz dziecku miejsca braknie i nie bedzie sie ruszalo dopiero panika bedzie .
ja się cc nie boje chidz bym slyszala najgorsze rzeczy dowiem się na wlasnej skórze i tyle ,nie panikuje luz relax najwazniejszy w ciązy .
hwesta, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylvia007 wrote:Fasia , bo przecież Ty masz dzidziolka po prawej stronie! Ja o tym pamiętam, a Ty zapominasz???
Hihi no pewnie, że pamiętamtylko zastanawiam się czy to możliwe, że aż tak bardzo z boku. Nie na środku tylko się szwęda po obrzeżach
HWESTA no to nie masz zbyt ciekawych doznańWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 22:28
hwesta, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Różnie, ale głównie Nasivin soft wersję dla dzieci.
Chyba też będę musiała, bo do końca zimy daleko, a im zimniej tym będzie ze mną gorzej. Skoro dzieci mogą to nam raczej też nie zaszkodzi. Tym bardziej, że kiedyś mi laryngolog powiedziała, że wszelkie spraye do nosa są w małym stopniu szkodliwe nawet jak sie je bardzo dlugo stosuje (ja potrafiłam używać Otrivin 2-3 razy dziennie przez 8 miesięcy), bo one działają w nosku nie przedostając się dalej -
Cholera czemu zawsze mnie sie cos musi czepic!!!!! Chyba znowu mi rosnie cysta tam gdzie wczesniej bo czuje gruba gule i do tego ropieje mi caly czas ta rana wiec pewnie infekcja!! Boli strasznie, jutro znowu jade do szpitala niech cos z tym zrobia bo boje sie o Mala strasznie!
(( ale pociac im na zywca sie nie dam znowu!! No caly czas cos!
((
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 22:34
-
nick nieaktualny