Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze jakbym ich wcale nie czuła to luz, nastawiałam sie, że nawet koło 20-22 tyg pierwszy raz poczuję ale skoro były, a teraz cisza to ja schizuję .. Ale mąż mówi, że brzucholek mi rośnie więc na bank Julek też, a że dziecko spokojne to mamy nie kopie
-
Ola89 wrote:Hehe no śmieszne te nasze narzekania są
ja dzisiaj mam jakiś gorszy humor wiec wymyslam nie wiadomo co
Ja często wymyślam taki już mam chory umysłpanika to moja siostra
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dzis to chyba taki dzien ja caly dzien nic nie czulam, nic kompletnie, jadlam nawet czekolade na sile,dopiero teraz wieczorem jak usiadlam zeby odpoczac bo corka usnela to poczulam i mi ulzylo od razu.
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny co sądzicie o tym bym wzięła sobie jedną dawkę kropli vics wiem,że normalnych kropli nie wolno brać mam wodę morską ale nic kompletnie nie daje jestem już na wyczerpaniu i od tego kataru głowa mnie już boli i nos jakby zatoki... boje się ale nie zasnę ,bo mam tak zatkany nos i do tego piecze mnie gardło a oddycham ustami to już w ogóle.;(((
-
Widzę, że jakieś czarnowidztwo wam się włączyło dziewczyny
powiem tylko, że my jesteśmy na tym etapie ciąży, że możemy jeszcze nie czuć ruchów dzidzi lub ich nie zauważać podczas codziennych czynności. A z psychologicznego punktu widzenia nasze zachowanie, czyli raz euforia a raz depresja jest rzeczą normalną. Wiecie, że ciążą i narodziny dziecka są porównywalnie szokującym przeżyciem do śmieri najbliższej osoby!!!
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja co jakiś czas czuję niby jakieś przekręcania, napiernania, to z jednej to z drugiej strony coś mi się tam czasem napnie, ale kurde już sama zgłupiałam czy to Groszek czy trawienie
to dlatego, że tak niewyraźnie, delikatnie...2/3 tygodnie temu miałam wrażenie mocniejszych ruchów, jak usiadłam i ciasno się zrobiło to takie puknięcia na dole a teraz cisza... -
MłodaDama wrote:Dziewczyny co sądzicie o tym bym wzięła sobie jedną dawkę kropli vics wiem,że normalnych kropli nie wolno brać mam wodę morską ale nic kompletnie nie daje jestem już na wyczerpaniu i od tego kataru głowa mnie już boli i nos jakby zatoki... boje się ale nie zasnę ,bo mam tak zatkany nos i do tego piecze mnie gardło a oddycham ustami to już w ogóle.;(((
-
MlodaDama ja mam problem z zatokami od 2 miesięcy, zresztą jak co roku w okresie jesień-zima. Była u laryngologa jakiś miesiąc temu - niestety pozostaje wapno i płukanie nosa solą morską. Ewentualnie kup Sinupret, bo on jest bezpieczny w ciąży, konsultowałam to z ginekologiem. Ja ciągle śpię z otwartą buzią, mam zatkany nos na amen i łeb mi od tego rozrywa