Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Musi być ok ale troszkę się martwię.. Ogólnie mój synek jest baaaaardzo spokojny, jak pukał to zazwyczaj wieczorem raz albo dwa razy i to by było na tyle. No ale teraz kilka dni ciszy .. a ja się ostatnio nie oszczedzałam przy składaniu szafy i już mam głupie myśli ..
Ja sobie wtedy mowie ze albo śpi albo kopie sobie w łożyskojeszcze nie czas na zmartwienie. Może jak dzisiaj się polozysz do lozka to tak Cię skopie, że spać nie będziesz mogła
Fasia lubi tę wiadomość
-
Fasia mnie wczoraj nie kopało zajeta bylam i dzidzius byl ululany w brzuszku, a trosze odpoczelam to kopalo, więc moze i u ciebie tak jest, ale jak sie bedziesz martwic to zawsze mozesz do lekarza isc ....
-
Nie będę aż tak panikować żeby do lekarza jechać. Wizytę mam na środę więc wytrzymam
Po prostu troszkę się martwię - cała ja
wiem, że jest czas żeby dziecko kopało i częściej i więcej także czekam na ten czas!
))
-
Fasia wrote:Nie będę aż tak panikować żeby do lekarza jechać. Wizytę mam na środę więc wytrzymam
Po prostu troszkę się martwię - cała ja
wiem, że jest czas żeby dziecko kopało i częściej i więcej także czekam na ten czas!
))
Najedz się czegoś kwasnego to tak się wkurzy, że na bank kopa dostanieszweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja takie rzeczy kupilamw realu ladniej wygladaja te spodenki
te w gwiazdki sa wieksze roz 74
Ja juz wole wiekszosc rzeczy pokupowac bo czuje ze jak jeszcze urosne to nie bede miala ani ochoty ani sily na latanie po sklepachKrysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Rudzia jakie słodziaki
) ja dziś kupiłam jednego bodziaka w Tesco na przecenie za 7zł
majątek
Nie wiem już sama jakie ciuszki kupować czy 56 czy 62 .. Mój dzieciaczek jak się szybciej urodzi to i pewnie 50 będzie na niego dobra ale wciąż liczę, że zostanie w brzuszku do kwietnia lub końcówki marca
A wiecie co ? Od kilku dnie nie opuszcza mnie myśl, że na usg nagle sie okaże, że zamiast Julka w brzuszku mam Hanięwiem, że to raczej nie mozliwe ale ciągle taka myśl mi po głowie chodzi
Rudzia, iwonka1077, Krysti lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:No ja Cie rozumiem
ja od kilku dni tez jakies mam obawy o Mala, tak dziwnie sie czuje.. chociaz mnie kopie
To chyba normalne. Dzisiaj się w nocy obudziłam i czułam taki dziwny niepokójdwie godziny zasnąć nie mogłam tylko myślałam czy wszystko ok a wiem dobrze, że nie ma powodów do obaw.
-
ja miałam cc wspominam to okropnie cc miałam o 9 rano caly dzień pod kroplówkami cewnik itp. pamiętam ze w nocy ok 23 przyjechala dziewczyna urodzila rad dwa rano o 7 szla się kapac a ja jeszcze nogi nie mogłam unies jakas masakrahttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
nick nieaktualny