X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    AMY jak chcesz mogę Ci codziennie wrzucać zdjęcia mojego brzuchola :D

chce! chce! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakoś za mało tu u nas zdjęć :D

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Dla mnie też to jest stres :) też czekam na rozmowę z Dyrektorem Naczelnym i wiem co czujesz :)

Cały czas mam wrażenie że robię coś złego, a moja szefowa to stara panna taka prawdziwa i dla mniej w ogóle rodzina a już dzieci to masakra to jak jej powiedziałam to się na mnie spojrzała jakbym jej krzywdę zrobiła...

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    chce! chce! :D

To czekaj pościele wyro i cyknę focię speszjaly for ju :D

Amy lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Cały czas mam wrażenie że robię coś złego, a moja szefowa to stara panna taka prawdziwa i dla mniej w ogóle rodzina a już dzieci to masakra to jak jej powiedziałam to się na mnie spojrzała jakbym jej krzywdę zrobiła...

Ja też tak mam jak idę z czymś np do swojego przełożnego, swoją drogą też dyrektor :) stres jak diabli a zazwyczaj wychodzi na to że nei mam się czym przejmować. A czasami on robi z igły widły więc ma swoje humory :)

A Naczelnym jest faceta- nigdy u niego nie byłam z jakąkolwiek prośbą, wszystko na piśmie, a teraz nie chcę czekać na odpowiedź pisemną, chce wszystko załątwić osobiście..i też nei wiem jak spojrzy na moją propozycję bo chcę żeby mi zmienił umowę na stałą :P ale najwyżej go myszy ZJEDZO :P
    Planuję jeszcze wymusić jakąś podwyżkę, ale nie wiem czy będę miała na to czas

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:26

relgh371djw8agni.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Ja też tak mam jak idę z czymś np do swojego przełożnego, swoją drogą też dyrektor :) stres jak diabli a zazwyczaj wychodzi na to że nei mam się czym przejmować. A czasami on robi z igły widły więc ma swoje humory :)

A Naczelnym jest faceta- nigdy u niego nie byłam z jakąkolwiek prośbą, wszystko na piśmie, a teraz nie chcę czekać na odpowiedź pisemną, chce wszystko załątwić osobiście..i też nei wiem jak spojrzy na moją propozycję bo chcę żeby mi zmienił umowę na stałą :P ale najwyżej go myszy ZJEDZO :P
    Planuję jeszcze wymusić jakąś podwyżkę, ale nie wiem czy będę miała na to czas

A od kiedy chcesz iść na zwolnienie? I potrzeba będzie kogoś u Ciebie na zastępstwo? Bo u mnie to właśnie w tym tkwi największy problem

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    AMY jak chcesz mogę Ci codziennie wrzucać zdjęcia mojego brzuchola :D
    Ja też poproszę z dedykacją hehe :D Uwielbiam WASZE brzuszki <3

Fasia lubi tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Moja szefowa za swoje nieudane życie odgrywa się na pracownikach. Ma ciężki charakter: mąż ją zostawił dla innej, synowie unikają bo się kłóci z synowymi. Pozostal jej stary pies...

Moja ma psa i mieszka z rodzicami i ma strasznie ciężki charakter... czasem i dwa tygodnie potrafi sie nie odzywać niewadomo o co a później jaki gdyby nigdy nic normalnie jest także jak prezes spytał czy bym nie zastąpiła koleżanki na sekretariacie to nawet się ucieszyłam - tu nie muszę znosić jej humorów i mam więcej spokoju

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    A od kiedy chcesz iść na zwolnienie? I potrzeba będzie kogoś u Ciebie na zastępstwo? Bo u mnie to właśnie w tym tkwi największy problem

ja idę na zwolnienie ju 27 listopada więc w przyszłym tygodniu, nie potrzebuję zastępcy, siedzę w pokoju z kolegą, który wszystko sam ogarnia - my nie mamy dużo pracy :] ale ustawa nakazuje, by w BHP było minimum 1.5 etatu u nas więc zwolnić mnie nie może :P ale zalezy mi żebym miała już umowę na stałe (to moja druga roczna umowa która kończy się w maju) Dla szpitala to bez różnicy, ale on może np. powiedzieć, że podpiszemy umowę po urlopie macierzyńskim i tego chcę uniknąć :]

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:27

relgh371djw8agni.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To MY z niedzieli :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 19:51

Amy, Ola89, Hela85, Fasia, Robotka1, mimka84, CzaryMary, Eweliśka, Krysti, mantissa, olka30, misia83 lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica, gratuluję Lwiątka :) Naszym malutkim kawalerom będzie grozić samotność, coraz mniej kobiet na świecie :D

Ja się maluję albo przed wyjściem z domu, albo przed powrotem męża. :P Bo tak dla samej siebie to mi się nie chce. Używam podkład vichy, dobrze kryje zaczerwienienia koło noska i cienie pod oczami. Tusz, róż i specjalny cień do brwi mam z avonu.

Tak się właśnie zastanawiam, czy by się nie umalować i wyskoczyć na jakieś małe zakupy. Tylko pogoda taka brzydka

mimka84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMY moja babcia robiła to co Ty i ciągle powtarza jak to ona się w robocie strasznie nudziła i dlatego zaczęła czytać książki co jej zostało do dziś

Amy lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Mój mąż miał taką szefową, do tego miała usuwaną tarczycę i hormony jej szalały, więc humor zmieniał się z minuty na minutę. Potrafiła też coś kazać, a za chwilę wyprzeć się, że ona wcale nie kazała i jeszcze opieprzyć pracownika przy kliencie. Jak mąż zmieniał pracę i usłyszał, że jego szefem będzie facet to odetchnął z ulgą.

No to ja mam podobnie, ale już sobie obiecałam że oleję to, jak mi przedłużą umowe to dobrze jak nie to nie, znajdę coś, jestem po finansach i rachunkowości, doświadczenie też już jakieś mam więc nie powinno być źle a nie zamierzam się męczyć w 9 miesiącu w pracy bo oni nikogo za mnie nie mają chociaż uprzedzałam że max do końca stycznia chcę pracować

mimka84 lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    AMY moja babcia robiła to co Ty i ciągle powtarza jak to ona się w robocie strasznie nudziła i dlatego zaczęła czytać książki co jej zostało do dziś
    Bo to nudna robota jest ;) też zacznę czytać książki :P

Hela85 lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:

ja się teraz czasem tak nudzę, bo tutaj jak jest robota to tyle że nie można ogarnąć a jak prezes i dyrektorzy wyjadą to oglądam filmy :D

Hela85, Amy lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Specjalnie dla Julinkowych cioteczek z forum :D oto my sprzed chwili :D

d2d2477472b4fd0amed.jpg

Ola89, Hela85, Robotka1, Amy, mimka84, Klaudia90, Eweliśka, Rudzia, Krysti, mantissa, olka30, KasiaKwiatek, Justinka, misia83, liloe lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia:) super brzucholek:D

aż sobie poskaczę po wątkach i zobaczę jak tam jest z dominacją płciową:D

FASIA striptiz:D no ale żeby się do rosołu rozbieraC:D hihihi

suuuper:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 12:08

Fasia, haneczka lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia mam nadzieję że tak do porodu chociaż będę pięknie wyglądać :D
    Bo jak w takim tępie rosnę to nie wiem kiedy się takiego cudu doczekam?!

Fasia lubi tę wiadomość

‹‹ 943 944 945 946 947 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ