X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    AMY jak chcesz mogę Ci codziennie wrzucać zdjęcia mojego brzuchola :D

chce! chce! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakoś za mało tu u nas zdjęć :D

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Dla mnie też to jest stres :) też czekam na rozmowę z Dyrektorem Naczelnym i wiem co czujesz :)

Cały czas mam wrażenie że robię coś złego, a moja szefowa to stara panna taka prawdziwa i dla mniej w ogóle rodzina a już dzieci to masakra to jak jej powiedziałam to się na mnie spojrzała jakbym jej krzywdę zrobiła...

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    chce! chce! :D

To czekaj pościele wyro i cyknę focię speszjaly for ju :D

Amy lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Cały czas mam wrażenie że robię coś złego, a moja szefowa to stara panna taka prawdziwa i dla mniej w ogóle rodzina a już dzieci to masakra to jak jej powiedziałam to się na mnie spojrzała jakbym jej krzywdę zrobiła...

Ja też tak mam jak idę z czymś np do swojego przełożnego, swoją drogą też dyrektor :) stres jak diabli a zazwyczaj wychodzi na to że nei mam się czym przejmować. A czasami on robi z igły widły więc ma swoje humory :)

A Naczelnym jest faceta- nigdy u niego nie byłam z jakąkolwiek prośbą, wszystko na piśmie, a teraz nie chcę czekać na odpowiedź pisemną, chce wszystko załątwić osobiście..i też nei wiem jak spojrzy na moją propozycję bo chcę żeby mi zmienił umowę na stałą :P ale najwyżej go myszy ZJEDZO :P
    Planuję jeszcze wymusić jakąś podwyżkę, ale nie wiem czy będę miała na to czas

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:26

relgh371djw8agni.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Ja też tak mam jak idę z czymś np do swojego przełożnego, swoją drogą też dyrektor :) stres jak diabli a zazwyczaj wychodzi na to że nei mam się czym przejmować. A czasami on robi z igły widły więc ma swoje humory :)

A Naczelnym jest faceta- nigdy u niego nie byłam z jakąkolwiek prośbą, wszystko na piśmie, a teraz nie chcę czekać na odpowiedź pisemną, chce wszystko załątwić osobiście..i też nei wiem jak spojrzy na moją propozycję bo chcę żeby mi zmienił umowę na stałą :P ale najwyżej go myszy ZJEDZO :P
    Planuję jeszcze wymusić jakąś podwyżkę, ale nie wiem czy będę miała na to czas

A od kiedy chcesz iść na zwolnienie? I potrzeba będzie kogoś u Ciebie na zastępstwo? Bo u mnie to właśnie w tym tkwi największy problem

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    AMY jak chcesz mogę Ci codziennie wrzucać zdjęcia mojego brzuchola :D
    Ja też poproszę z dedykacją hehe :D Uwielbiam WASZE brzuszki <3

Fasia lubi tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Moja szefowa za swoje nieudane życie odgrywa się na pracownikach. Ma ciężki charakter: mąż ją zostawił dla innej, synowie unikają bo się kłóci z synowymi. Pozostal jej stary pies...

Moja ma psa i mieszka z rodzicami i ma strasznie ciężki charakter... czasem i dwa tygodnie potrafi sie nie odzywać niewadomo o co a później jaki gdyby nigdy nic normalnie jest także jak prezes spytał czy bym nie zastąpiła koleżanki na sekretariacie to nawet się ucieszyłam - tu nie muszę znosić jej humorów i mam więcej spokoju

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    A od kiedy chcesz iść na zwolnienie? I potrzeba będzie kogoś u Ciebie na zastępstwo? Bo u mnie to właśnie w tym tkwi największy problem

ja idę na zwolnienie ju 27 listopada więc w przyszłym tygodniu, nie potrzebuję zastępcy, siedzę w pokoju z kolegą, który wszystko sam ogarnia - my nie mamy dużo pracy :] ale ustawa nakazuje, by w BHP było minimum 1.5 etatu u nas więc zwolnić mnie nie może :P ale zalezy mi żebym miała już umowę na stałe (to moja druga roczna umowa która kończy się w maju) Dla szpitala to bez różnicy, ale on może np. powiedzieć, że podpiszemy umowę po urlopie macierzyńskim i tego chcę uniknąć :]

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:27

relgh371djw8agni.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To MY z niedzieli :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 19:51

Amy, Ola89, Hela85, Fasia, Robotka1, mimka84, CzaryMary, Eweliśka, Krysti, mantissa, olka30, misia83 lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica, gratuluję Lwiątka :) Naszym malutkim kawalerom będzie grozić samotność, coraz mniej kobiet na świecie :D

Ja się maluję albo przed wyjściem z domu, albo przed powrotem męża. :P Bo tak dla samej siebie to mi się nie chce. Używam podkład vichy, dobrze kryje zaczerwienienia koło noska i cienie pod oczami. Tusz, róż i specjalny cień do brwi mam z avonu.

Tak się właśnie zastanawiam, czy by się nie umalować i wyskoczyć na jakieś małe zakupy. Tylko pogoda taka brzydka

mimka84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMY moja babcia robiła to co Ty i ciągle powtarza jak to ona się w robocie strasznie nudziła i dlatego zaczęła czytać książki co jej zostało do dziś

Amy lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Mój mąż miał taką szefową, do tego miała usuwaną tarczycę i hormony jej szalały, więc humor zmieniał się z minuty na minutę. Potrafiła też coś kazać, a za chwilę wyprzeć się, że ona wcale nie kazała i jeszcze opieprzyć pracownika przy kliencie. Jak mąż zmieniał pracę i usłyszał, że jego szefem będzie facet to odetchnął z ulgą.

No to ja mam podobnie, ale już sobie obiecałam że oleję to, jak mi przedłużą umowe to dobrze jak nie to nie, znajdę coś, jestem po finansach i rachunkowości, doświadczenie też już jakieś mam więc nie powinno być źle a nie zamierzam się męczyć w 9 miesiącu w pracy bo oni nikogo za mnie nie mają chociaż uprzedzałam że max do końca stycznia chcę pracować

mimka84 lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    AMY moja babcia robiła to co Ty i ciągle powtarza jak to ona się w robocie strasznie nudziła i dlatego zaczęła czytać książki co jej zostało do dziś
    Bo to nudna robota jest ;) też zacznę czytać książki :P

Hela85 lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:

ja się teraz czasem tak nudzę, bo tutaj jak jest robota to tyle że nie można ogarnąć a jak prezes i dyrektorzy wyjadą to oglądam filmy :D

Hela85, Amy lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Specjalnie dla Julinkowych cioteczek z forum :D oto my sprzed chwili :D

d2d2477472b4fd0amed.jpg

Ola89, Hela85, Robotka1, Amy, mimka84, Klaudia90, Eweliśka, Rudzia, Krysti, mantissa, olka30, KasiaKwiatek, Justinka, misia83, liloe lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia:) super brzucholek:D

aż sobie poskaczę po wątkach i zobaczę jak tam jest z dominacją płciową:D

FASIA striptiz:D no ale żeby się do rosołu rozbieraC:D hihihi

suuuper:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 12:08

Fasia, haneczka lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia mam nadzieję że tak do porodu chociaż będę pięknie wyglądać :D
    Bo jak w takim tępie rosnę to nie wiem kiedy się takiego cudu doczekam?!

Fasia lubi tę wiadomość

‹‹ 943 944 945 946 947 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ