Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjaki striptiz
fasia po prostu liczy na zainteresowanie przez jakiegoś pedofila
a swoją drogą odezwała się ta która na to nie liczyteż dałąm w majkach zdjęcie i staniku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 12:10
mimka84, Hela85, haneczka lubią tę wiadomość
-
ROBOTKA no kto jak kto ale ja zawsze w gaciach jestem, to dziewczyny dodają fotki w majtach
to ja też, a co
Niech się ten podglądacz forumowy napatrzy i naślini
AMY żebyś się nie zdziwiła jak Cię wysadziswoja drogą widziałam na ostatnim zdjęciu, że brzuszek jakby troszkę ruszył do przodu
Hela85, mantissa, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:jaki striptiz
na marcówkach 19:19 remis płciowy:DAmy, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymój 2 letni synek wymyślił sobie właśnie zabawę, byliśmy w zeszłym tyg. na kręglach z bratem i jego dziećmi a teraz on zabrał moje wyjściowe małe butelki z wodą, ustawił jak kręgle i toczy w nie piłką a ile ma radochy jak się przewrócą, kto by pomyślał że zapamięta
-
Amy wrote:jaki striptiz
a swoją drogą odezwała się ta która na to nie liczyteż dałąm w majkach zdjęcie i staniku
Dobry pedofil nie jest złyLepsze takie zainteresowanie niż żadne jakby to moja koleżanka powiedziała
Amy, Fasia, CzaryMary, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie - ważne, że ktoś się zainteresował
Poza tym tu same swoje więc w majtach się pokazać można
CZARY MARY - u mnie chyba nic nie ma jeszcze i oby tak zostalo. Brzuch mi mega wysadziło ale nic nie zauważyłamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 12:13
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Klaudia i Fasia - super macie te brzucholki.
Dziewczyny, jak u Was z rozstępami? mi się niestety pojawiły na piersiach
Ja tez mam malutkie na piersiach ale blade i niewidoczne na razie, staram się smarować regularnie balsamami co mi kiepsko idzie -
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Klaudia i Fasia - super macie te brzucholki.
Dziewczyny, jak u Was z rozstępami? mi się niestety pojawiły na piersiach -
Spalyscie dzisiaj dobrze?
Ja okropnie. Cala noc sie budzilam. Bylo mi ciagle goraco i niewygodnie i mialam dziwne sny.
Najgorzej jak w ktoryms momencie mi sie przysnilo, ze maz mnie buzdzi i pyta:
- Kto tam stoi?
No to sobei wyobrazcie jaki mnie strach oblal.
Na szczescie to byl sen, obudzilam meza i zaprosil mnie pod swoja kolderke, ale i tak spac nei moglam
-
Dziewczyny gratuluje wczorajszych wizyt:)
większość chłopów,
będzie miała moja malutka w czym przebierać:P
Ja chyba zwariowałam, nie znosze różowego i obiecałam sobie że córki tak nie odwale na rózowo od góry do dołu, ale nie mogłam sie dzis powstrzymac i zamówiłam własnie:
http://www.smyk.com/cool-club-pajac-dziewczecy-myszka-minnie-rozmiar-62,p1098904386,ubranka-dla-dzieci-pHela85, Fasia lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Klaudia i Fasia - super macie te brzucholki.
Dziewczyny, jak u Was z rozstępami? mi się niestety pojawiły na piersiach
Rozstępy mam na prawej piersi (od spodu, nie widać) już od hm... 12 tc chyba. Tylko na prawej. Do tej pory nie zapowiada się, żeby pojawiły się w innym miejscu
-
Ola89 wrote:Dobry pedofil nie jest zły
Lepsze takie zainteresowanie niż żadne jakby to moja koleżanka powiedziała
CzaryMary a smarujesz czymś skórę?
na piersiach wychodzą znacznie częściej niż na brzuchu, na szczęście są mało widoczne po porodzie:)Ola89, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Spalyscie dzisiaj dobrze?
Ja okropnie. Cala noc sie budzilam. Bylo mi ciagle goraco i niewygodnie i mialam dziwne sny.
- Kto tam stoi?
Na szczescie to byl sen, obudzilam meza i zaprosil mnie pod swoja kolderke, ale i tak spac nei moglam
JA też spałam źle, bo mnie mała glizda obudziła czkawka(?) o 1.13
Nie miewam takich snówale bym się osrała
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Spalyscie dzisiaj dobrze?
- Kto tam stoi?
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:po poprzedniej ciąży zostały mi na pupie, brzuch i cyce namiętnie smarowałam ale pupę zaniedbałam albo nie dosięgałam łapkami
hela, a czym smarowałaś?
Robotka, tak smaruję od początku. Najpierw była to zwykła oliwka, teraz jak mi wylazły to sięgnełam po mustelę. mam nadzieje ze sie nie powiekszą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 12:20