X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:27

Fasia lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaki striptiz :P fasia po prostu liczy na zainteresowanie przez jakiegoś pedofila :P

a swoją drogą odezwała się ta która na to nie liczy :P też dałąm w majkach zdjęcie i staniku :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 12:10

mimka84, Hela85, haneczka lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ROBOTKA no kto jak kto ale ja zawsze w gaciach jestem, to dziewczyny dodają fotki w majtach :P to ja też, a co :P Niech się ten podglądacz forumowy napatrzy i naślini :D :D :D

AMY żebyś się nie zdziwiła jak Cię wysadzi :D swoja drogą widziałam na ostatnim zdjęciu, że brzuszek jakby troszkę ruszył do przodu :)

Hela85, mantissa, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:

AMY żebyś się nie zdziwiła jak Cię wysadzi :D swoja drogą widziałam na ostatnim zdjęciu, że brzuszek jakby troszkę ruszył do przodu :)

RUSZYŁ RUSZYŁ!!!!!! :D

Fasia lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    jaki striptiz :P fasia po prostu liczy na zainteresowanie przez jakiegoś pedofila :P
    hehehe Amy weź, bo nie jestem sama w biurze:D a śmieję się jak myszy do sera:D

na marcówkach 19:19 remis płciowy:D

Amy, Fasia lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój 2 letni synek wymyślił sobie właśnie zabawę, byliśmy w zeszłym tyg. na kręglach z bratem i jego dziećmi a teraz on zabrał moje wyjściowe małe butelki z wodą, ustawił jak kręgle i toczy w nie piłką a ile ma radochy jak się przewrócą, kto by pomyślał że zapamięta

• Ola89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:

a swoją drogą odezwała się ta która na to nie liczy :P też dałąm w majkach zdjęcie i staniku :P

Dobry pedofil nie jest zły :) Lepsze takie zainteresowanie niż żadne jakby to moja koleżanka powiedziała :D

Amy, Fasia, CzaryMary, Hela85 lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hehehe Amy weź, bo nie jestem sama w biurze:D a śmieję się jak myszy do sera:D

na marcówkach 19:19 remis płciowy:D

hehe same o tych pedofilach tu zaczęłyście :P nei wiem dokładnie kto bo mnie wtedy nie było :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia i Fasia - super macie te brzucholki.

Dziewczyny, jak u Was z rozstępami? mi się niestety pojawiły na piersiach :(

• Fasia Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie - ważne, że ktoś się zainteresował :D Poza tym tu same swoje więc w majtach się pokazać można :D

CZARY MARY - u mnie chyba nic nie ma jeszcze i oby tak zostalo. Brzuch mi mega wysadziło ale nic nie zauważyłam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 12:13

Amy lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tendencje do rozstępów ale jeszcze nie mam żadnego :)

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:

Ja tez mam malutkie na piersiach ale blade i niewidoczne na razie, staram się smarować regularnie balsamami co mi kiepsko idzie :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:

po poprzedniej ciąży zostały mi na pupie, brzuch i cyce namiętnie smarowałam ale pupę zaniedbałam albo nie dosięgałam łapkami

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spalyscie dzisiaj dobrze?
    Ja okropnie. Cala noc sie budzilam. Bylo mi ciagle goraco i niewygodnie i mialam dziwne sny.
    Najgorzej jak w ktoryms momencie mi sie przysnilo, ze maz mnie buzdzi i pyta:
    - Kto tam stoi?
    No to sobei wyobrazcie jaki mnie strach oblal.
    Na szczescie to byl sen, obudzilam meza i zaprosil mnie pod swoja kolderke :), ale i tak spac nei moglam :/

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluje wczorajszych wizyt:)
    większość chłopów,
    będzie miała moja malutka w czym przebierać:P:P

Ja chyba zwariowałam, nie znosze różowego i obiecałam sobie że córki tak nie odwale na rózowo od góry do dołu, ale nie mogłam sie dzis powstrzymac i zamówiłam własnie:
    http://www.smyk.com/cool-club-pajac-dziewczecy-myszka-minnie-rozmiar-62,p1098904386,ubranka-dla-dzieci-p

Hela85, Fasia lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:

Dziękuję ;)

Rozstępy mam na prawej piersi (od spodu, nie widać :D) już od hm... 12 tc chyba. Tylko na prawej. Do tej pory nie zapowiada się, żeby pojawiły się w innym miejscu ;)

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Dobry pedofil nie jest zły :) Lepsze takie zainteresowanie niż żadne jakby to moja koleżanka powiedziała :D
    na szczęście wystarczy że Fasią zainteresujemy się tu my:D pedofilom dziękujemy:D

CzaryMary a smarujesz czymś skórę?
    na piersiach wychodzą znacznie częściej niż na brzuchu, na szczęście są mało widoczne po porodzie:)

Ola89, Fasia lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Ja okropnie. Cala noc sie budzilam. Bylo mi ciagle goraco i niewygodnie i mialam dziwne sny.
    - Kto tam stoi?
    Na szczescie to byl sen, obudzilam meza i zaprosil mnie pod swoja kolderke :), ale i tak spac nei moglam :/

JA też spałam źle, bo mnie mała glizda obudziła czkawka(?) o 1.13 :/

Nie miewam takich snów :P ale bym się osrała :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    - Kto tam stoi?
    mnie dzisiaj zombiaki sie śniły bo wczoraj w pracy kolega obok oglądał The walking dead online i ciągle słyszałam jęczenie tych zombie i czasem rzuciłam okiem no i miałam w nocy

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    po poprzedniej ciąży zostały mi na pupie, brzuch i cyce namiętnie smarowałam ale pupę zaniedbałam albo nie dosięgałam łapkami

hela, a czym smarowałaś?

Robotka, tak smaruję od początku. Najpierw była to zwykła oliwka, teraz jak mi wylazły to sięgnełam po mustelę. mam nadzieje ze sie nie powiekszą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 12:20

‹‹ 944 945 946 947 948 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ