Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ROBOTKA zamieniłam asmag na aspargin, bo tak mi gin kazała brać. W tych drugich też jest potas, a ja miałam bardzo silne kołatania serca, które się nasilały z dnia na dzień, no a teraz wszystko do normy wróciło. Tzn czasem jak się zaczynają to łykam więcej tabletek i pomaga.
Ja biorę zwykłą Omega 3 z firmy Olimp. W nich jest DHA. Sprawdź sobie jakie masz tabletki i w necie poszukaj, będzie napisany skład na pewno -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:
na marcówkach 19:19 remis płciowy:D
Ufff wojny nie będzie!
Jem tosty i dzidzia mnie kopie, chyba mu smakuje.To ja też wrzucę Wam swojego brzucha. Ejjj wiecie co? Ostatnio mój mąż powiedział mi, że mam takie piersi "rozlazłe" i takie "matczyne"
Masakra. To prawda, że urosły o jakieś 3 rozmiary, ale żeby od razu je tak skreślać?
To chyba na złość, że nie pozwalam ich dotykać jak bolą.
Krysti lubi tę wiadomość
-
Mój mąż też unika sexu, boi się
Ostatnio seks w ciąży porównał do tej gru w kreciki, co wyskakują główki i trzeba uderzać je młotkiem hahahha
powiedział, że czuje się tak, jakby jego pysior był takim krecikiem, a dzidzia tym młotkobójcą
CzaryMary, Fasia, Krysti, haneczka, Hela85, mantissa, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:PSOTKA ja też dość kiepsko spałam, bo znowu drętwiała mi lewa noga. Zresztą ostatnio to u mnie codzienność .. Dobrze, że jutro wizyta to spytam co to może być, bo zaczynam się tym martwić
Fasia, też to masz? Mi też drętwieje lewa noga w nocy i jak siedzę przy biurku z nogami do dołu. Konsultowałaś już to? Ja pytałam 3 lekarzy i położnej. Ogólna diagnoza, że ucisk kręgosłupa na rdzeń kręgowy. Jedni mówią, że to przez ciążę, inni, że to niezwiązane i że mam iść do neurologa. Czyli chyba jednak ciąża ma na to wpływ skoro nie jestem sama i przedtem nie miałam wcale takich dolegliwości... -
nick nieaktualnyKlaudia90 wrote:Mój mąż też unika sexu, boi się
Ostatnio seks w ciąży porównał do tej gru w kreciki, co wyskakują główki i trzeba uderzać je młotkiem hahahha
powiedział, że czuje się tak, jakby jego pysior był takim krecikiem, a dzidzia tym młotkobójcą
hahah padłamskąd oni mają takie wyobrażenie ? lekcja anatomii by im się przydała
Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudia90 wrote:Mój mąż też unika sexu, boi się
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny