Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam rzstępu na piersiach ale z przed ciaży nie mam pojęcia czemu bo mój biust miał zawrotny rozmiar 75B:P
teraz od kiedy dowiedziałam sie o ciąży używam musteli mam balsam i olejek smaruje 2 x dziennie i narazie nic, no ale w sumie to brzuchem za bardzo tez sie jeszcze nie mogę pochwalić.
A wczoraj na wizycie ważyłam się i mam 1kg mniej od 1.10 mimo że nie wymiotowałam wogóle. -
nick nieaktualny
-
PSOTKA ja też dość kiepsko spałam, bo znowu drętwiała mi lewa noga. Zresztą ostatnio to u mnie codzienność .. Dobrze, że jutro wizyta to spytam co to może być, bo zaczynam się tym martwić
Ja nie cierpię jak mi się śni, że ktoś stoi koło mnie. Zesrać się ze strachu można -
No i gratulacje kolejne dziewczyny ze juz pleć wiecie)
powiem wam ze mnie moje dziecie tak boksuje ze zaczynam się zastanawiać czy tam jakiś mały bokser nie siedzi:)a może taka ostra bokserka;P;P
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja spałam wyjątkowo dobrze:) pierwszy raz od nie pamiętam kiedy nie obudziłam się w nocy na siku nawet:D
za to mój mąż miał podobno kiepską nockę
CzaryMary pamiętaj aby sparować się regularnie 2x dziennie rano i wieczorem
Fasia bierzesz jeszcze ten magnez? ja przyznam że zmniejszyłam dawkę o połowę i nie widzę różnicy, zastanawiam się czy w ogóle nie zrezygnować i sprawdzić jak się będę czuć.
wspominałyście coś o DHA. czy DHA znajde w zwykłych kapsułkach omega3? mam ich pełno w domu, tylko nie mam opakowania bo przesypałam sobie do innej buteleczki no i nie wiem czy to to samo. -
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Koleżanki mi opowiadały o erotycznych snach w ciąży i ja tak czekam i czekam i nic:P
póki co dzis w nocy sniło mi sie że mąż pomalował prawie całe mieszkanie na kanarkowy i ja tak bardzo płakałam haha
eeee mąz malujący mieszkanie, w dodatku na kanarkowo - ocieka erotyzmem
Hela - hehehe raczej przejedzona
Eweliśka, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-