Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelcia wrote:To ja coś o ciuszkach ciążowo/nieciążowych. Kupiłąm na allegro 3 pozycje i muszę Wam powiedzieć że jakość materiałów super, fajnie się układa, na takim średnio dużym brzuszku też
http://allegro.pl/bluzka-ciazowa-pepitka-rozm-s-m-i4760973465.html
http://allegro.pl/tunika-dresowa-ciazowa-liza-rozm-s-m-i4764765845.html
http://allegro.pl/bluzka-ciazowa-serduszko-rozm-uniwersalny-i4771565173.htmlWięc specjalnie bluzek czy tunik nie musiałam teraz kupować, bo są luźne
Gorzej było z leginsami czy jeansami, ale już się zaopatrzyłam;)
-
IDA ja tak samo - bardzo lubię luźne rzeczy więc w zasadzie nie muszę nic kupować, tylko kwestia dołów. Mam dwie pary spodni ciążowych ale jest mi w nich niewygodnie i chodze tylko w legginsach i rajstopach
Ida lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:IDA ja tak samo - bardzo lubię luźne rzeczy więc w zasadzie nie muszę nic kupować, tylko kwestia dołów. Mam dwie pary spodni ciążowych ale jest mi w nich niewygodnie i chodze tylko w legginsach i rajstopach
-
Ewelcia to na mnie te rzeczy mogą być za duże, tzn za szerokie bo ja zawsze XS/S ..
IWONKA no to super, skrócisz i będziesz nosićDo mnie też doszły te woskowane z allegro ale tak jak sie obawiałam - w udach są na styk i jak chwilę dłużej ponosiłam to mi było niewygodnie i zmieniłam na legginsy. Będę musiała sprzedać
-
IWONKA ja mam dwie pary z H&M. Zawsze nosiłam tam 34/XS teraz kupiłam rozmiar 36 no i ogólnie są dobre tylko w udach za wąskie. Widocznie mi się przytyło w udkach
boję się, że 38 by były za duże ..
-
iwonka1077 wrote:No to jak tylko w udach to moglyby byc za luzne chudzinko
Na pewno będą za luźneChciałam mieć jedne fajne czarne spodnie. Nie legginsy. Żeby zakładać sweterki które mam, a są za krótkie na legginsy. Nie lubię jak mi pupę widać a getry nie kryją na tyle dobrze, że można je nosić jak spodnie, ja tego nie znoszę. No ale chyba nie jest mi dane mieć spodnie więc zostają getry. W sumie dobrze, bo wygodniejsze
LWICA Nie wiem jakie są wskazania aby akurat w tych tygodniach robić glukozę. -
Hej. Wróciłam z połówkowego. I będziemy mieć drugą córeczkę.
I jeszcze mnie pani doktor nastraszyła ale o tym później napisze.
Ida, sylvia007, Justinka, KasiaKwiatek, Krysti, Eweliśka, MartaAlvi, Amy, Ewelcia, Lali, Angela89, weronika86, Robotka1, liloe lubią tę wiadomość
-
Skracanie to na szczęście najmniejszy problem, gorzej jak wszystko wisi hehe
ja się cieszę, że w ciąży mi dupka urosła tzn widzę że biodra mam szersze, uda też no i biust
nie narzekam
-
iwonka1077 wrote:No ja na biust akurat tez nie narzekam, pocieszę cie bo mi 3 kg zostalo po pierwszej ciazy moze i tobie ta pupcia zostanie:)
ja nie narzekam bo chociaz spodnie lepiej leża nie wisza tak jak piszesz
Ja bym chciała żeby mi zostało ok 5-8kg po ciążyoczywiście licząc od wagi wyjściowej czyli sporej niedowagi
akurat jak tyle zostanie to w końcu, pierwszy raz w życiu będę ważyć odpowiednio wg BMI hihi
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
liwi wrote:Hej. Wróciłam z połówkowego. I będziemy mieć drugą córeczkę.
I jeszcze mnie pani doktor nastraszyła ale o tym później napisze.
W końcu jakaś dziewczynka! LIWI gratulacje Kochana
Ale co to za straszenie ?? Co się stało ??