Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • mamafasolki Ekspertka

Wysłany: 14 listopada 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja jak byłam w liceum i mnie chłopak wkurzył to powiedziałam, że zostane lesbijką :)

Sasza a może w szpitalu jest poradnia ginekologiczno-położnicza, u mnie taka istnieje. Nie trzeba sie do niej umawiać tylko idzie w godzinach wizyt i czeka na swoja kolejke. Jest na NFZ. Przyjmują w niej lekarze którzy pracują w szpitalu.

fizjo lubi tę wiadomość

eikte6hhj5bvjgsz.png

iv09io4p0rqg51ty.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasieńka82-ja do granicy mam 700km ale do francji za to tylko 20km :-) a ty gdzie mieszkasz??? To może na granicy:p hehe a po niemiecku sie nauczysz ;-)

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • kasienka82 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojojoj :) daleko do nas:) ja mieszkam w Gorzowie, do granicy bliziutko:)
    dziewczyny zróbcie coś żebym nie zapaliła!!!!! cały dzień dziś tylko to za mną chodzi!! na szczęście nie byłam w sklepie... jestem paskudna:(

Kochany Michasiu czekamy na Ciebie:*
    xnw4yx8dccihf62o.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie wychodz z domu :-) no i pamiętaj!!!! nie możesz truć Michasia on czujd smaki to chyba niechcesz dać mu tego paskudnego smaku :p hehe

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • kasienka82 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie mogę... robię to dla niego... i dam radę:):* dziękuję:*
    kurcze zaczyna boleć mnie brzuszek jak na okres:( myślicie, że to może być z nerwów?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 14:15

niunia lubi tę wiadomość

xnw4yx8dccihf62o.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak właśnie myśl o nim a wygrasz:-) też mi czasem ciężko jak mój pali i potem przyjdzie ale daje rade :) dla niuni i w sumie nie mam zamiaru już palić :-) fajki drogie :-)

pewnie,że z nerwów też tak mam :/ i w tym czasie co miałabym @ to też mnie brzuch boli :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 14:17

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • kasienka82 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też nie...szkoda mi tyle pieniędzy... i nóż mi się w kieszeni otwiera jak mój wydaje sobie luźną ręką pieniądze na swoje uciechy a ja tu tylko myślę o maluchu, kupuje pomału już ciuszki, zaraz będzie trzeba kupić inne rzeczy a on w ogóle sobie z tego nic nie robi... inne rzeczy ważniejsze...
    niunia Ty swojemu będziesz pozwalała palić jak się mała niunia urodzi i później zajmować się nią?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 14:20

xnw4yx8dccihf62o.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma przestać,teraz ogranicza a w domu i tak i tak zakaz palenia :) idzie na balkon albo pralni :) a to twoj ma dostęp do kasy??? Mój to nawet butów niechce a do zakupów zmuszam go a w wiekszości maajtki skarpety swetry koszule kupuje sama :) on tylko buty i spodnie i to ze mną bo ja mam całą kase a on dostaje kieszonkowe 10 euro na miesiąc i ma :-) to czasami mi kupi coś jeszcze z tej dychy hehe

a co do niuni to zajmować się nie będzie to wiem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 14:37

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • kasienka82 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe niunia jesteś niemożliwa:) za 10euro za wiele fajek nie kupi:)
    mój ma swoje pieniądze i wydaje sobie na lewo i prawo...a później ma do mnie pretensje, że nie ma np. na buty!! Skoro zamiast sobie coś kupić woli wydać na palenie to jaka w tym moja wina?!
    Ostatnio o kasę też była wojna... niby wyjaśnione ale niesmak pozostał...

niunia lubi tę wiadomość

xnw4yx8dccihf62o.png
  • slonkozusa Ekspertka

Wysłany: 14 listopada 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem czy powinnam tu to pisać ale tak sobie pomyślałam że może będziecie zainteresowane bo mam na sprzedaż pojemniki do przechowywania pokarmu lub do odciągania w komplecie jest 10 pojemników firmy avent jeżeli któraś jes zainteresowana to prosze pisać mam kilka takich kompletów

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2013, 15:06

czekamy na ciebie mikołajku
    dahva3q.png
    hkqloxz.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To na inne wydatki a na tydzień należa się dwie paczki :-) u nas jakby mój rządził kasą to byśmy po tygodniu nic nie mieli i połowa rachunków nie zapłacona :)

słonkozusa-a jak to wygląda?? To nowe i ile kosztuje hehe

kasienka82 lubi tę wiadomość

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • kasienka82 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2paczki na tydzień.... hehe dobre... mój to jak już pali (a pali prawie cały czas) to minimum 1 paczkę dziennie... więc nie ciężko policzyć ile kasy na to idzie...ale oczywiście to, że pali to moja wina.

xnw4yx8dccihf62o.png
  • slonkozusa Ekspertka

Wysłany: 14 listopada 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to wyglada tak http://philipsavent.strefamarek.allegro.pl/philips-avent-pojemniki-via-180ml.html ja z przesyłka sprzedaje po 20 zl a na allegro kosztuja tak jak widac 33 zl z przesylka

czekamy na ciebie mikołajku
    dahva3q.png
    hkqloxz.png
  • fizjo Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Skarby :-)

Firankę kupiłam w sklepie stacjonarnym...i 400zł nie moje,hehe. Nie mogłam się zdecydować przez neta...bez macania to nie jest to :-)

U nas też ja trzymam kase...mój mąż jest kochany do wydawania...ale nie potrafi przewidywać :-) że np. Mały sie przeziebi trzeba wyskoczyc do apteki....Lubię mieć wszystko zaplanowane. Mam ok 10 kopert i każda z zaplanowanymi wydatkami :-P Resztę odkładam na jakieś większe rzeczy.
    Mojemu zostawiam ok stówki na miesiąc- i też przeważnie nam coś kupuje.

kasienka, na pewno nerwy...:*

niunia, mnie tez boli brzuch jak na @ gdy termin się zbliża jej.

• niunia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slonkozusa-nie moge zobaczyć jestem na tel. i allegro mi sie coś nie otwiera,później zalukam,dzięki :-)

kasieńka-zawsze nasza wina jeszcze się nie nauczyłaś,że chłop się nie przyzna nigdy do winy :-)

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • kasienka82 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niunia - no tak jakoś zawsze mi to umyka - nasza wina... za całe zło na świecie jesteśmy odpowiedzialne... a ja głupia jeszcze się łudzę, że to się kiedykolwiek zmieni...

niunia lubi tę wiadomość

xnw4yx8dccihf62o.png
  • Elle Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasienka82 wrote:
    No właśnie nie mogę... robię to dla niego... i dam radę:):* dziękuję:*
    kurcze zaczyna boleć mnie brzuszek jak na okres:( myślicie, że to może być z nerwów?

Kasieńko - tak, to może być z nerwów. Wiem, bo ja jak się zdenerwuję od razu mam ból brzucha. Dlatego od ostatniego takiego incydentu powiedziałam sobie, że za nic w świecie nie mogę się denerwować i wiesz co? Daje radę, chociaż straszny ze mnie nerwus, ale jak sobie powiem, że to dla zdrowia dziecka, to jakoś potrafię nad sobą zapanować.

Kasieńka, ja Ciebie rozumiem doskonale, że masz się czym denerwować i szczerze Ci współczuję - trzymam za Ciebie kciuki, żeby Wam się poukładało i wiem, że to tak łatwo powiedzieć - ale postaraj się nie denerwować dla dobra Michasia:*

iv09mg7y9aya90me.png
  • mirka14 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napewno z nerwów ja wczoraj też tak miałam

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • kasienka82 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fizjo dziękuję:* nerwy już mam w strzępkach...

Elle, dziękuję:* ja też jestem ogromny nerwus i trudno mi się opanować po tym co się dzieje w moim życiu... nie umiem się odnaleźć, jak coś mnie gryzie i nie jest tak jak powinno być to serducho samo wali jak oszalałe i spędza sen z powiek... a na dzidziucha mojego to też ma wpływ:( masakra jakaś...

xnw4yx8dccihf62o.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam od rana migrene ,mam dość a musze do sklepu jechać :/bo na kolacje ani okrucha chleba niema :(

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
‹‹ 99 100 101 102 103 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ