KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
WITAJCIE KOCHANE !!!!
A co to za porzucony temacik - czyżby nasze MAMUSIE MAJOWE zmieniły forum
... spoko - tylko dlaczego mnie nie zabrały ??
ZACZYNAM 9 TYDZIEŃ !!!!
CZYŻ TO NIE PIĘKNE !!!
muszę przyznać że na następne badania nie mogę się doczekać
niestety - do poniedziałku muszę wytrzymać
...nio i tradycyjnie
DUŻO ZDRÓWKA WAM ŻYCZĘ I DLA KROPKÓW TEŻWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2013, 06:32
niunia, magdalena lubią tę wiadomość
-
Witaj ash i gratulacje
ja po wizycie coś pięknego, nasze Maleństwo ma już 1,5cm, główkę, rączki, nóżki i pięknie bijące serduszko cudny widok, wszystko dobrze.
Tak bardzo się cieszymymagdalena, mychowe lubią tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
mychowe- gon do lekarza to da ci progesteron
Dorjana-ja jestem caly czas ale nikogo prawie tutaj niema ja dzis zaczelam 10 tydzien
witaj ash
Asia87- to duze juz Twoje malenstwo moje mialo 1,5cm w 8 tyg i 2 dniu
Yvone- to czekamy razem bo ja mam w srode nastpena heheWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2013, 11:18
-
no właśnie mąż odebrał mi wyniki mocz, morfologia i glukoza, wszystko w normie:)
co do śluzu, ja też mam dużo śluzu od początku ciąży. początkowo myślałam,z e to może jakaś infekcja się przypałętała, ale byłam u gina i powiedział, że to normalne, bo tworzy się czop.
ale zobaczymy co ten mój powie w poniedziałek.
a Wy też macie taką jednodniową rozbieżność suwaczka do tego co pokazuje śledzenie ciąży tutaj? bo ovufriend pokazuje mi 8+2tc, a suwaczek dzień do tyłu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2013, 11:34
-
Yvone- u mnie to samo jest suwaczek mam dzis na 9 tydzien a na ovu 9 tydzien i jeden dzien:D wiec to normalne :Dwiem poprostu ze co srode zaczynam nowy tydzien i tyle superrr ze wszystkie wyniki okej ciesze sie bardzo a ty na kiedy termin?
moze zrobimy nasza liste dziewczyny co? -
witajcie a ja w strachu od wczoraj sluz zabarwiony troche krwia troche taki brazowy i bol brzucha mam dzis wiec usg na 15 czekanie mnie wykancza:(
mychowe ja zdecydowalam ze pojde do gina lepiej sie upewnic.
wiecie co mnie to wkurzalo ze jest roznica wiec przesunelam suwaczek:-)
witaj ash:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2013, 12:15
niunia lubi tę wiadomość
-
magdalena mam nadzieję, że usg nie pokaże nic niepokojącego. trzymam mocno kciuki! i od razu nam tu pisz. pewnie dostaniesz progesteron.
niunia według kalkulatora tutaj to według OM termin na 7 maja, a według owulacji na 9 maja:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2013, 12:06
niunia lubi tę wiadomość
-
magadalena- to trzymamy kciuki za ciebie i napisz nam co i jak
yvone- u mnie wedlug @ na 30 kwietnia i wedlug owu na 4 maja ale w ksiazeczce ciazy stoi 30 kwietnia wiec zobaczymy, ja wogole chce cesarke wiec chyba bede mogla zdecydowac jakiego dnia -
niunia no lekarze zawsze wyznaczają według OM, ale przy usg okazuje się, ze data porodu jest ruchoma. moja bratowa z OM ma na 13 grudnia, a ostatni usg wskazało jej 24 grudnia. a dziecko i tak urodzi się kiedy mu się zechce;)
a dlaczego chcesz cesarkę? ja to sie rękami i nogami bronię, no chyba, ze siła wyższa. pamiętam jak rodziłam córke to po ponad 2 godzinach parcia przyszła pani doktor i przyniosła papiery do podpisania na cc, a ja w panikę. ze łzami w oczach podpisywałam i z tego strachu przed cesarką w końcu urodziłam sn;)
-
yvone- nie wiem jakos sie boje:P najechatniej juz bym chciala zeby mnie dali w spiaczke i obudzili po wszytskim takie straszne mam migreny ze mam dosc pewnie ze dzidzius i tak przyjdzie kiedy zechche ale ja to najchetniej wszytsko bym chciala miec zaplanowane co do sekundy taka juz jestem poki co nie moge sie doczekac poznania plci
-
eee. poród nie jest tak straszny. i serio szybko się zapomina o bólu:)
ja po porodzie sn od razu siadałam, chodziłam, normalnie funkcjonowałam, do seksu wróciliśmy już w 4 tyg po porodzie, moje koleżanki po cc często nie mogły przez pierwsze 2 tyg się pozbierać.
ale wiadomo, każdy po swojemu;)