KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Niunia nie mam podanej wagi maleństwa są podane 3 wymiary
BPD 55 mm co odpowiada 23 t.c
AC chyba 34 mm co odpowiada 21=2 t.c jest tak na bazgrane że nie idzie rozczytać
FL 34,1 mm co odpowiada 23+4 t.c
umówiłam się już prywatnie na usg na wtorek.
Niestety teraz będzie zastępować moja lekarkę która jest na l4 cały styczeń i najprawdopodobniej lutyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 15:05
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem z Katowic i nie wiem jeszcze gdzie chce rodzić ale dobre opinie są o szpitalu na Bogucicach no i ponoć dobry też jest na mojej ulicy (na Raciborskiej) ale jakoś w to nie wierze
odebrałam wyniki badań i glukozę po 2 godzinach mam 150,9 wiecie czy to jeszcze jest ok ? niby do 140 z tego co czytałamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 19:02
-
Dorjana wrote:witajcie
Magdalenko - ja właśnie zamierzam się zapisać ...
Pytałam się mojej GIN to mówiła że na szkołę rodzenia to dopiero po 30tc najlepiej się zapisać aby na świeżo przed porodem być przygotowaną
a jaki termin masz dostępny ??
ja się zapisałam na termin 17.02-17.03
-
Bea_tina wrote:aaa i wczoraj już dzwoniłam pytać o sesje brzuszkową hihi D oczywiście przeciwny bo po co, ale mnie się tak podobają takie sesyjki:P Ale troche drogo chyba bo 5 ujęć 200 zł i to z rabatem, bo w tym samym miejscu, gdzie robiliśmy ślubne:P ale przychachmyce kaske, D namówię mam nadzieję i jakoś to będzie:D
ja też planuję taką sesję ale na luty żeby brzuszek był bardziej pokaźny nie wiem jaki to będzie koszt ale robić będzie moja znajoma. Mi bardzo się podobają takie sesję i świetna pamiątka jest na pewno!natalinka lubi tę wiadomość
-
Sasza20 wrote:Witam was dziewczyny ja jestem już po usg i jestem mega wściekła była inna lekarka bardzo nie miła nie dostałam żadnego zdjęcia bo UWAGA oszczędzają papier pytałam czy mogę zapłacić za zdjecie to uprzejma pani spytała mnie po co mi one... nie dowiedziałam się również kim jest mały lokator ani nie został zwarzony całe usg trwało 2 minuty z czego monitor odwróciła w moja stronę na max 30 sekund
masakra jakaś, durna baba z tej doktórki! zagryzłabym chyba pytanie po co?? po gucio to dla nas bardzo ważne każda fotka jest bardzo cenna. współczuję...
Limerikowo lubi tę wiadomość