KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
natalinka jedyne co mogę Ci polecić żeby było Ci łatwiej przetrwać w domu to melisa. Ja czasami popijam jak mi źle i pomaga nawet:-)
I jest taka stronka, gdzie można sprawdzić szpital i opinie: www.gdzierodzic.infonatalinka, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
patulla wrote:natalinka jedyne co mogę Ci polecić żeby było Ci łatwiej przetrwać w domu to melisa. Ja czasami popijam jak mi źle i pomaga nawet:-)
I jest taka stronka, gdzie można sprawdzić szpital i opinie: www.gdzierodzic.info
fajna ta strona można sobie poczytać opinie i nie tylko super
Martuska507 n śliczny i jakie ładne ujęcie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 21:01
-
Rodzila tam moja dobra znajoma i byla bardzo zadowolona:-)
Sesje brxuszkowa planuje w marcu dopiero, chcialam sie tylkozapytac ile tskie cudo kosztuje zeby sie nastawic:-)
Dziewczyny super fotki, piekne maluszki:-)
Nie wiedzialam ze nas tyle ze slaska hehe, super:-)
-
Ja też będę na pewno rodzić u Bonifratrów, moja ginekolog tam pracuje i byłam tam w lutym tego roku na wyłuszczaniu mięśniaków macicy. Byłam na tym samym piętrze co porodówka i jestem ogólnie mile zaskoczona. Jest jedynie jeden problem z miejscami u nich. Przyjmują jedyną dziewczyny z akcją porodową i to jeżeli jest miejsce, także trzeba mieć jakąś opcję awaryjną. Ja jestem z Bierunia więc na razie myślę nad drugim szpitalem.
-
Bea_tina - ja już poruszyłam ten temat. Póki co twierdzi, że jest zwolennikiem sn, ale jeśli mały zachowałby swoją pozycję, to powiedział, że będzie konieczna cc. Rozmawialiśmy też o cesarce na życzenie. Ja twierdzę, że moja bakteria jest wskazaniem do cc, ale jeszcze zrobimy posiew i zobaczymy.
-
agi88 tez się poważnie zastanawiam nad szpitalem w Bogucicach choć wczoraj jeden ze znajomych mi powiedział ze tam jest straszna masówka, jak nie ma miejsc w sali to leżysz na korytarzu więc się teraz zastanawiam. Też mam gin. która tam pracuje to się jej teraz na wizycie popytam co i jak. A i bardzo dobre opinie teraz o Rudzie Śląskiej słyszę.
-
Bea-tina oczywiście że możesz już rozmawiać o prodzie moje gin teraz na wizycie mnie pytała czy mam już wybrany szpital więc spoko. Ja liczę na sn mimo, iż miałam już cc po cp ale minęło już kilka lat więc nie ma przeciwwskazań do naturalnego porodu )
-
nick nieaktualny
-
NIUNIA chyba zła pogoda - wariaci szaleją. Moja siostra jak gdyby nigdy nic wpadła do mnie do pokoju i zrobiła mi awanturę - czy ja mam zamiar się odzywać. Zaprzeczyła jakoby mnie dotychczas olewała, a gdy powiedziałam, że mi przykro, że mnie tak olewa i szkoda, że przez prawie 30 lat nie zrozumiała co to jest być siostrą, odpowiedziała: "no i przez 31 i dalej też nie zrozumiem. LEŻ I KWITNIJ" - cytuję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 14:34