KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
fizjo nie zazdroszczę sytuacji też nie chciałabym tam rodzić
a prywatnie no trochę to kosztuje ja osobiście wolę rodzić sn a jak wyjdzie się okażę jeszcze mnie czeka w sobotę badanie dna oka.
ja jeszcze nie ogarniam ani szpitala ani położnej wydaje mi się że mam jeszcze czas
też lubię lody z maca ale z polewą karmelową, wiadomo co jest przyczyną naszych kg
ale co tam no wszystkiego nie można sobie odmawiać hi hi hi
-
Witam:-)
Synek wstał o 7, to i ja musiałam. I jak zwykle nici z leniuchowania w łóżku. A jak będzie dwójeczka to już w ogóle nie mowy żeby pospać. Ale ja będę miała inną energię, a teraz to mogłabym cały dzień nic nie robić i, i tak zmęczona jestem... eh... Niech już będzie maj...
magdalena lubi tę wiadomość

-
Ja już też po śniadaniu na spokojnie. A na dziś nie mam żadnych wytyczonych zajęć więc chyba sobie pozwolę na chwilę relaksu:)
A dziś rano się na czczo zważyłam i waga wskazała mniej o 2kg! niż na ostatniej wizycie, a jakoś mi się nie widzi, że schudłam:/ Widocznie co waga to inny pomiar. Człowiek w błogiej nieświadomości żyje hehe;P
miłego dnia! -
Patulla też chcę już maj ale coraz bliżej nas ten czas!
Bea_tina z pewnością co waga to inny pomiar:)
jutro zaczynam szkołę rodzenia no ciekawę jak to będzie na takich zajęciach idę jutro sama bo M pracuje szkoda lepiej bym się czuła gdyby był przy boku.;/
dziś jakaś nabuzowana jestem spacer pewnie dobrze mi zrobi.
spadam dziewczynki miłego dnia potem się zjawię!!!
BUUUUUUZIE dla was -
Piszecie o tej glukozie, a mi lekarz nic nie wspominał jeszcze. Jestem na siebie mega wściekła, rozbiłam w nocy termometr rtęciowy.
Mąż niby wysprzątał, umył podłogę, pokój wywietrzyłam, a na resztę nocy poszłam spać do gościnnego na górę. Myślicie, że nie jest to już groźne?

-
natalinka, myślę że nie powinno Tobie nic grozić
Dziwne, ze jeszcze glukozy nie masz, ale do 28 tc chyba się robi, jakoś tak.
Byłam na spacerku z Konradem, ale dzisiaj ładnie i cieplutko było:-)
Ale mi ostatnio smutno jakoś tak, a ten mój mąż nic nie rozumie i tylko dokłada mi zmartwień. Kogo ja sobie wzięłam...

-
Ja już byłam dwa razy w szkole rodzenia, na pierwszych mieliśmy kąpiel i pielęgnację niemowlaka, a ostatnio na temat szczepień było. Ile dziewczyny macie lekcji w tej szkole? u nas ma być 14 spotkań więc do 38 tygodnia muszę chodzić żeby być na wszystkich, mam nadzieję że dam radę

Aga u nas raczej nie będzie ćwiczeń w szkole rodzenia jedynie oddechowe mają być. ale pewnie co szkoła to inny program.
Natalinka to może powiedz lekarzowi żeby dał Ci skierowanie na badanie glukozy-z tego co wiem to na własną rękę nie idzie zrobić tego badania, trochę dziwne że Ci nie wspomniał do tej pory o tych badaniach.
Mirka jak wyniki glukozy? -
Natalinka chyba nie powinno Ci nic być.
aga8787 to jutro nasze pierwsze wrazenia z zajęć w sr
ciekawe jak będzie jutro opowiem.
Mirka bo ta glukoza jest trochę wyolbrzymiona da się przeżyć!
patulla ja też mam wahania wczoraj się popłakałam bo mąż coś nie tak powiedział hormony:)
zozol ja mam mieć 5 zajęć ale 3 godzinnych więc spora dawka no i z elementami jogi mają być opiszę jak już będę uczęszczać
-
Zozol a co Wam mówili o szczepionkach, bo właśnie się zastanawiam z których skorzystać czy z refundowanych, czy nie. Jak będziesz miała chwilę czasu, to będę wdzięczna za informację

Mój małż przyszedł chory z pracy i nie powiem, ale poszliśmy drzemać razem, także nieźle na tym skorzystałam:) Takrze pośpaliśmy, później poleżeliśmy, trochę się powygłupialiśmy i małż dalej śpi, a ja dalej robię nic:)
Kurde od wczoraj mam bół podbrzusza, nie ciągły, ale takie jakby rozciąganie się, coś w ten deseń, ale pewnie się dalej rozszerzam:P -
Witam mamuśki:)
natalinka ja dopiero dzisiaj dostałam skierowanie na glukozę jak pytałam o nie 3 tygodnie temu to p. doktor powiedziała że jeszcze za wcześnie
beatina też mam problem z suchością w nosie każde kichniecie sprawia że leci mi krew
a problem z dziąsłami rozwiązałam kupując super miękką szczoteczkę i ziołową pastę w Kauflandzie za ok 4 zł niestety elmex u mnie się nie sprawdził robiło mi się po nim nie dobrze
-
Joala, to witam w klubie(mam przygotowanych), ubranka w komplecie mam do 74, brakuje mi jedynie środków chemicznych, aptecznych i wózka, ale to już w kwietniu;P
A odpowiem za Dorjanę, bo pisała w pamiętniku, że waży 57kg także kruszyna z niej, wybacz Dorjana, że odpowiadam za Ciebie!

?