KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Nusiaa wrote:Dobija mnie niestety ta waga
Za rok mamy wesele i chce/ musze schudnać do konca tego roku.
Bede miec w sumie w domu tez dwojke dzieciaczkow , to tez bede sie starac miec duzo ruchu
Co do imienia to wybralismy Julia
Rozumiem Cię Nusiaaa ja jak za dużo ważę to źle sie czuje no ale teraz to nie ma wyjścia trzeba jeszcze dzielnie wytrzymać, choć przy drugim dzecku najpierw trochę zrzucę żeby nie dzwigać niepotrzebnych kg. super weselicho przed Tobą póki co ślub to był mój najpiękniejszy dzień w życiu, potem wesele i podróż poślubna, która zaowocowała ciąża
Imię śliczne!
Nusiaa lubi tę wiadomość
-
ALAALICJA wrote:Hej dziewczyny:) Dziękuję za wszystkie linki i pomocne wiadomości:)Wagą nie ma co się przejmować bo to indywidualna sprawa. Ja w ciąży przytyłam tylko 5kg, za to przed jak zaczęłam leczenie na tarczycę przywaliłam i to sporo. Najważniejsze, żeby dzieciaki były zdrowe i szczęśliwie donosić.Trzymam za Was kciuki i Wy trzymajcie za mnie:) Imiona też fajne. Ja mam mieć MARIKĘ
)
Hmm Marika fajnie
Nusiaa wrote:Niby tak ale jeszcze mi przynajmniej miesiąc został więc dużo czasu .
Slyszalam ,że w ostatnim miesiącu raczej się już nie tyje .. ale ile w tym jest prawdy nie wiem
no chyba tak jest u mnie teraz mniejszy przyrost wiecie ważne, żeby jeść dla dwojga a nie za dwojeżeby było zdrowo!
Nusia ale numer u Was ale samo życie
Wiecie co ja kupiłam już biustonosz miałam tego nie robić ale wzięłam większy bawełniany będę w nim chodzić na początku i w domu (bo faktycznie wygląda średnio piersi się rozchodzą) potem zobaczę jakie będę piersi.
sukieneczki super ja już nic nie kupuję bo ostatnio poszłam na ciucha i kupiłam 3 tuniki
oj też mam zamiar schudnąć i moja waga w ktorej dobrze się czuje to 73kg. -
Nusiaa wrote:Przed ciążą ważyłam 56 kg teraz ważę 70 kg a jestem w 32 tyg
czyli + 14 kg
kochana , a co ja mam powiedzieć jak przed zajściem w ciążę łykałam chormony , aby móc cieszyć się ciąża i przytyłam , a ciążę zaczynałam 6kg na plusie , a teraz mam też na plusie 11,5kg , ale mnie to dynda będę się tym zajmowała po ciąży , a teraz skupiam się nad Roczkiem , aby sie dobrze rozwijał i rósł
Nusia luzik guzik !!!!!!Nusiaa lubi tę wiadomość
-
Jejku dziewczyny jestescie super
dzieki za wsparcie , teraz to mnie podnioslyscie na duchu i moja ambicja dobila max ;p
Fizjo moja mama ma tzn bedzie miala 41 lat , 19.04 ma urodziny w ten sam dzien co ja..
Co do biustonosza do karmienia kupilam sobie narazie jeden bo u mnie nigdzie nie moglam znaleźć jakiegoś usztywnianego
Wesele mielismy robic w tym roku ale ze wzgledu na ciaze nie chcialam bo to za duzy wysilek a dziecko jest najwazniejsze . Wiec uzgodnilismy ,ze bedzie za rok w czerwcu . Sala zarezerwowana , fotograf i zespol tez wiec teraz tylko chcemy zaklepac kamerzyste zebysmy pozniej jak sie Kruszynka urodzi poswiecic jej wiecej uwagi
P.s - mam nadzieje ,ze nie zajde w ciaze w noc poslubna bo chyba bym nie wytrzymala tego psychiczniehehe
magdalena lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny z waga to jak z wszystkim chce się coś to jest na odwrót ja bym chciała przytyć to się nie da. Mam 10 kg na plusie a tego nie widzę tylko brzuch i może trochę tyłek - juz nie taki kościsty
a cycki nic mi nie urosły
obym tylko o ciaży nie była chudsza niz przed bo tego sobie już nie wyobrażam
-
Kaja z twoim samozaparciem to widzę ,że schudniesz w mgnieniu oka .
bede trzymac kciuki i mam nadzieje ,ze bedziecie pisac jak Wam idzie zrzucenie zbednych kg !
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU NASZEGO ŚWIĘTA KOCHANE !!:**
ciekawe co nasi partnerzy nam sprawią ;paga8787 lubi tę wiadomość
-
Nusiaa wrote:Kaja z twoim samozaparciem to widzę ,że schudniesz w mgnieniu oka .
bede trzymac kciuki i mam nadzieje ,ze bedziecie pisac jak Wam idzie zrzucenie zbednych kg !
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU NASZEGO ŚWIĘTA KOCHANE !!:**
ciekawe co nasi partnerzy nam sprawią ;p
hmmmm samozaparcie no powiedzmy hehehehe ja zaczęłam z moim mężem ćwiczyć w sierpniu ,aby jak znajdę w ciążę to lepeij bede wygladac ,a tu taka Mila niespodziankę w ciążę zaszlam i skonczylam z odchudzaniem ,ale moj m nie skończył i schudlo mu sie od sierpnia do teraz - 20 kg no i bede sama na polu walki -
nick nieaktualny
-
Z bukietem róż nie mogę przyjść
by złożyć Wam życzenia
Lecz w słowach tych myśli
niech się spełnią Wasze marzenia:)
Dużo sukcesów oraz radości
Dużo uśmiechów i spełnienia marzeń
moc słodyczy w Dniu Kobiet.
KOCHANE KOBIETKI:)PRZYSZŁE MAMY ZDRÓWKA DLA WAS I DZIECIACZKÓW:)SZCZĘŚLIWEGO ZDROWEGO I TERMINOWEGO ROZWIĄZANIA:))Nusiaa, szczessciara, natalinka, Kaja, mychowe lubią tę wiadomość
-
hejo świateczne mamuśki!
Ja dziś średnio kiepski dzieńObudziłam się z dużym zapasem energii nawet! Posprzątałam sobie w domu na spokojnie, nastawiłam z 4 prania, jak to w weekend:P byłam na cmentarzy troszkę ogarnąć to i owo, małe zakupki na dziś i zabrałam się za obiad, i jak do tąd super:)
A później przyjechał małż, złożył mi oczywiście życzenia, ale bez prezentu, bo ja w sumie nie jestem zwolennikiem:P Także ok, ale kupiłam kwiatki dla mojej mamy, jego i naszych sióstr. Wyobraźcie sobie, że ja obiad kończę(ok 15) a małż jak zasnął, to śpi do tej pory! Z jednej strony się nie dziwie, ale cholera! Ładna pogoda, poszlibyśmy na spacer, cokolwiek, to co? Kolejny nudny dzień w domu:( i przez to mi tak smutno:( Kwiatki poucinałam i już zostawiłam, bo nie ukrywajmy, aż wstyd:( Taka jestem zła na niego, nawet nie chce mi się z nim gadać, ani nic. Do tego, dziś miałam kolejny błędny cynk o psinie mojej i już nie mam siły, martwię się jak szalona, a jak zawsze wszystko sama:(
Wybaczcie takie smęcenie, ale jest mi dziś tak fatalnie, jak mało kiedy:( Najchetniej to bym uciekła, ale nawet nie mam gdzie:( -
Witajcie
Ja również świętowałam w dniu wczorajszym))
na MAXA !!!
przespałam cały dzień (z pobudką na śniadanko i bombonierkę
i dalej śpikałam ...
i co mnie bardzo dziwi - nadal chce mi się spać ...
Wszystkiego najlepszego Kochane Kobietki, przyszłe i obecne Mamuśki
(troszkę spóźnione ale szczere)
Pozdrawiam serdecznie
... i do następnegoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 05:41
Nusiaa, mychowe lubią tę wiadomość