KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
witam w Niedzielę
ohh ,ale sie wczoraj dotlenilam hoho nad Morzem Bałtyckim ahh piekan pogoda trzeba było wykorzystać ,a ile ciężarówek wyszło hehehe i każda z uśmiechem do mijajacej ciężarówki hehehehe
jedna babka to chyba miała dzień na macanie obcych brzuchow podleciala do mnie i macnela brzucha i życzyła szczęścia Bożego chyba nalot na takie jak my robiła hehehe ,ale bardzo grzeczna kobitkaBea_tina lubi tę wiadomość
-
Kaja zazdroszcze pieknych okolic:-) uwielbiam nasze morze i juz sie niemoge doczekac zeby jechac sie popluskac;) moze niw w tym roku, ale moze juz za rok! Kto wie:-)
Ja dzis nieco lepszy dzien, ale obudzilam sie z fatalnym:/ po obiedzie jestesmy, to zaeaz sie zbieramyna spacerek, szkoda takiej pogody;) oby juz taka zostala a wrecz z kazdym dniem byla piekniejszs!
Męża na sesje brzuszkowa nie namowie, ale jak juz bedzie ładnie to zrobimy sobie pseudo sesje w parku a co;)Kaja lubi tę wiadomość
-
Przyszły tydzień pełen wizyt, my też idziemy, ale we czwartek:)
Joala fajny wózeczek, a na który kolor się zdecydowaliście?
Łukaszo dziś mało aktywny, mam nadzieje, że jutro nadrobi dzisiejsze zaległości:) Kurcze dziś wstąpiliśmy w oficjalny 30 tydzień! Także jeszcze 9 i maluch będzie z nami:) a jutro pyknie równe 2 miesiące do porodu! Już tak niewiele zostało!! Już się nie mogę doczekać
Miłego wieczoru mamuśki!Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja mam wizytę w piątek i zobaczę mojego Antosia
bo oststnio widziałam go 3 stycznia.
i dzisiaj też zamówiliśmy wózek
http://kaps3.artin.pl/index.php?page=shop.browse&category_id=5&option=com_virtuemart&Itemid=206&lang=plWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 22:28
Bea_tina lubi tę wiadomość
-
Witam i ja w słoneczny poniedziałek:-)
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, które macie w tym tygodniu;-)
"Włączył" mi się syndrom wicia gniazda i od wczoraj pranie, układanie ubranek zlecam mamie;-)
niunia, co u Ciebie? Jak się czujesz?agata86 lubi tę wiadomość
-
Równiez się witam w pięknie słoneczny dzień
Mieszkanie już otworzone na oścież, niech troche słońca wstąpi do domu:)
A my dziś kolejny dzień z nic nie robieniem;P
Ale! Jesli cc będę miała 10/05 to od dziś już tylko dwa miesiące! Wow! Oby szybko minęło!agata86, aga8787 lubią tę wiadomość