KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Joala brak złych wiadomości, to super wieści;) gratuluje! No i juz mała nie taka mala fiu fiu:-)
A ja w przypływie energii umylam 3 z 4 okien, balkonowe juz zostawilam małżowi;) ale jestem z siebiedumna, jedynie do wieszania firanek zaangazowalam siostre, bo sama sie balam jednak;)
Teraz relaks i dalej kopytkowo;) -
Dokładnie brak złych wiadomości to bardzo dobra wiadomość
Strasznie się cieszę.
No jest już spora ta moja Hania:-) a tyle do końca jeszcze zostało ,oby nie była jak tatuś 5kg bobaskiem bo za nic jej nie urodzęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 15:05
-
Masakra , jak Wam mija marzec ? bo mnie jakos sie bardzooo ciagnie .. Chcialabym zeby byla polowka kwietnia juz . Przynajmniej nie bede musiala sie przejmowac czy np. nie za malo sie Mała dzis ruszala itp
pod koniec jakas depresja ciazowa mnie dopada chyba ..
-
nusiaa- co to za smutaśny humorek???
daje sobie reke odciac ze za rok dwa o tej porze bedziesz tesknic za czasem gdy nosiłas maluszka w brzuszku:*
bea-tina-kiecuszka fajna-polecamwzielam kolor grafitowy. po wyprasowaniu jej i zalozeniu szpilek-laska ze mnie ze hoho
hehe
Bea_tina, magdalena lubią tę wiadomość
-
Joala, Patulla - dobre wieści
Gratuluję w miarę udanych wizyt
Błagam Was o pomoc, bo już normalnie głupieję przy tych zakupach, a nie mam kogo zapytać. Jaki kocyk kupujecie: akrylowy, pluszowy (gruby, tłoczony - w sumie to początek maja i może być różne), czy jakiś z mikrofibry? Który najlepszy? Myślałam, by kupić z mikrofibry, a nie wiem czy na początek nie będzie zbyt cienki.
-
Nusiaa wrote:Masakra , jak Wam mija marzec ? bo mnie jakos, ż sie bardzooo ciagnie .. Chcialabym zeby byla polowka kwietnia juz . Przynajmniej nie bede musiala sie przejmowac czy np. nie za malo sie Mała dzis ruszala itp
pod koniec jakas depresja ciazowa mnie dopada chyba ..
Nusiaa - mam dokładnie to samo. Marzec mi się dłuży i myślę, że dopiero w kwietniu będzie szybciej czas mijał. Generalnie niczego nie chcę przyspieszać, ale moja mała jest tak nieruchliwa, że się stresuję czy wszystko w porządku i tylko z tego względu chciałabym, żeby mała była na świecie... -
A na Marzec mam propozycję bo mam to samo dni tyg mi sie juz merdaja i nie moge patrzec na ten marzec i moja propozycja wyrwac kartkę i ustawic juz na Kwiecien !!!!!!!!!!! JA już to zrobiłam bo mnie wkurzył dzis ten dzien ehhhh wrrrrr wsztystkim wmawiam ,ze to czwartek ,a brat dzwoni i mówił eje Lalka Tobie ta ciaża na mózg padła i na dni ktore sie mieszaja.......... i no posunełam kartkę z Marca ,a co !!!
Nusiaa, magdalena lubią tę wiadomość
-
fizjo własnie czekałam na wiadomość
Miałam właśnie pisać, czy może już ją dostałaś;P A nie ma zbyt głębokiego dekoltu? bo Ja cycata, a nie lubie tego eksponować;P
natalinka ja mam dwa kocyki polarkowe i jeden kupie akrylowy. Niby będzie wiosna itp, ale zawsze lepiej mieć w zanadrzu;P
Mnie sie puki co marzec nie dłuży(odpukać!) A mam sporo czekania, bo jutro wizytka(nareszcie!), za tydzień 19 prenatalne! I zaczyna się sezon urodzinowy, od jutra pierwszy mój tata:)
Dziewczyny, martwić się przestaniemy dopiero chyba po śmierci, także teraz, puki maluchy odczuwają nasze emocje starać się mimo wszystko cieszyć naszym stanem! I to już! Bo będzie lanie!fizjo, magdalena lubią tę wiadomość
-
nusiaa- wiem wiem...ja tez sie stresuje:* a jaki porod planujesz??? mama albo partner beda przy Tobie??a moze jakas wykupiona polozna??zeby czuc sie pewniej
ja zaklepałam mame i polozną i czuje sie jako tako bezpecznie...ale fakt ulge poczuje jak juz bedzie po wszystkim
natalinka- ja mam...chyba 5 kocyków....prezenty odwiedzajacych.hehe. Najbardziej przypasował mi polarowy- (rodzilam tez w maju) ale uzywalam go dopiero pozniej....bo tak to tylko pieluszką (bywalo ok 30stopni ciepla wtedy).
kaja- wariatko,hehe :-)grunt to pozytywne myslenie:*
a ja sie boje....ale wojny....oswirowac idzie jak sie oglada tv((((
ma ktos podobne odczucia???Bea_tina, Kaja lubią tę wiadomość
-
bea-tina- hehe-tez sie obawiałam tego dekoldu
ale jest ok. tej modelce to chyba specjalnie tak wywineli dekold ,hehe. mnie sie bardzo podoba....akurat tak na dwa mc a potem to moge ja przerobic nawet na scierki. prac chyba tylko trzeba recznie bo moglaby sie rozciagnac, tak na moje oko.
a mnie gin przelozyl wizyte na piatek...buuuuu.no ale ok-i tak go uwielbiam,heheBea_tina lubi tę wiadomość
-
fizjo wrote:
a ja sie boje....ale wojny....oswirowac idzie jak sie oglada tv((((
ma ktos podobne odczucia???
przez to wszystko zaczęłam oglądać wiadomości, jak o tym myśle to mnie aż zimne poty ze strachu oblewaja:( Mam nadzieje, że te samce się ogarną i nie będzie większego zagrożenia:(fizjo lubi tę wiadomość
-
bea_tina- mam podobne reakcje...aczkolwiek biore pod uwage emigracje w kazdej chwili....
nie ma nic gorszego chyba jak wojna:(((((((
a zamowilam dzisiaj tutaj posciel:najbardziej mnie przekonali
http://allegro.pl/remi-5el-posciel-do-kolyski-100-baw-nowe-wzory-i4037104491.html -
Ja o emigracji nie myśle, niestety, nie jestem w stanie wszystkiego zostawić i odejść, liczę, że konflikt się jednak załagodzi:( OBY!!!
Pościel super!
My dziś mówiliśmy o zamawianiu wózka(już wybrany), i oczywiście za moją namową, jednak kupimy zestaw z bazą izofix. 200 zł różnicy, ale w sumie bezpieczeństwo malucha chyba jest bezcenne:) Oby się oczywiście nie przydało, ale może lepiej mieć niż później pluć sobie w twarz;P
Kurcze, ja to chyba zaraz ide spać, tak mi się już oczy kleją, że masakra!! -
bea-tina...mnie tez byłoby/bedzie opuscic wszystko... tu mam firme mieszkanie...rodzine.... Ale w obliczu wojny to wszystko przestaje miec chyba znaczenie....liczy sie tylko bezpieczenstwo tych najblizszych...
wyrobilam Małemu juz dowód...Wszystko sie moze zdarzyc....choc jestem optymistką....to historia pokazała ile te sojusze sa warte;/
pokaz linka wozeczka
my juz wozek mamy w piwnicy...i tylko czeka na pierwsze spacerkitakim podwojnym wozem to bedzie szalenstwo,hehe
nooo i opuszczasz mnie???idz idz lulac)widac organizm tego potrzebuje
-
eee jeszcze nie ide spac! Ale oczy sie kleją, wole nie kusić losu bo później obudze się o 3 i super bym miała;P
link do wózka:
http://allegro.pl/wozek-2014-camarelo-carera-4w1-baza-isofix-8xgrat-i4052304025.html
Kolor 17(szaro-żółty)agata86 lubi tę wiadomość