Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorjana jeśli pomoże to proszę https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/zakupy-dla-naszych-maluszkow,51,127.html

Dorjana lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina wrote:
    a o maść bepanthen to chodzi o ten?
    http://www.doz.pl/apteka/p63527-Bepanthen_Baby_masc_ochronna_100_g

a sól fizjologiczna:
    http://www.doz.pl/apteka/p3526-Physiodose_plyn_do_przemywania_oczu_i_nosa_5_ml_x_12_szt
    Tak o ten :) właśnie trzeba zwracać uwagę zeby był różowy a nie pomarańczowy :)

Bea_tina lubi tę wiadomość

• aga8787 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina - tą sól polecała nam położna w szkole, opakowanie da się zamknąć i można używac podczas 2 kąpieli (24 godziny może być otwarta)

ug37df9hmgtex3az.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie a witaminy D i K? Też będziecie kupować?

1usapiqvs8bdmaac.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam ale dziewczyny na kwietniowych pisały zeby lepiej poczekać do porodu bo dostaje sie receptę i jest taniej :)

• fizjo Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niusiaa- dzieki za słowa pocieszenia:* ja wyparzałam butelki we wrzątku z odrobinką tego płynu....wiec nie wiem jak to sie ma ze sterylizatorem czy tez trzeba...

natalinka-taaak ja tez widzilam te butelki za 15 zł i pomysł jej kupna wydaje mi sie genialny :-P mozesz wrzycic mi tu jej linka...bo mam ze 100 zakladek...i nie wiem czy szybko ja znajde :-)

odnoscie soli fizjologicznej. moja znajoma-pediatra-odradza wszelkie aspiratory ktore pod cisnieniem wprowadzają roztwór. ponoc bardziej to podraznia i tworzy sie bledne koło.my stosowalismy zwykla sól fizjologiczną po jednej dwie kroplelki do noska w pozycji pół lezacej a potem "katarkiem" odsysalismy katar. (katarek to rewelacyjna sprawa-choc na poczatku bylam w szoku....ze te druga czesc sie podlacza do odkurzacza...to jak wypróbowalam na sobie to zrozumialam ze to swietne rozwiazanie na wszelkie katary)

wit k i d daja tez czasami w szpitalach w tych paczkach po urodzeniu....bynajmniej nam dali dwa lata temu.

• natalinka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fizjo - oto link do Tommee T..
    http://allegro.pl/butelka-antykolkowa-260ml-tommee-tippee-czujnik-i4028740174.html
    My kupowaliśmy tam dużo rzeczy, więc wyszło bardzo tanio
    Ogólnie jestem jakoś uprzedzona do tego typu aspiratorków - boję się, ze to mało higieniczne, ale pewnie się mylę :) Widzisz Fizjo jak to jest - koleżanka siostry też jest pediatrą i właśnie zalecała taką wodę morską pod ciśnieniem... Ile ludzi, tyle opinii...

fizjo lubi tę wiadomość

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • fizjo Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalinka- dzieki:* ano...ile ludzi tyle opini :-P ja np. bym nie chciała zeby ktos mi takim sprejem do nosa...

masz jeszcze jakąś fajną stronkę/sprzedawce do polecenia??? ja chetna :-P

• natalinka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciuszki zapewne masz, mogę jeszcze podrzucić Ci link do sklepu gdzie kupowałam sobie koszulę i małemu okrycia kąpielowe i koce. Znalazłam ich na allegro, ale po rozmowie tel., stwierdziłam, że kupię w sklepie internetowym, bo powyżej 200 zł przesyłka gratis. A i będziesz pewnie jeszcze potrzebować szczotki do słomek i rurek (jest do butelki TT). Nie mają tego w asortymencie sklepu, ale jak napiszesz, że widziałaś u nich na allegro - to dorzucają. Szczoteczka kosztuje ok. 1,80. Oto link do sklepu
    http://www.babytime.pl/

fizjo lubi tę wiadomość

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja złożyłam wczoraj zamówienie, więc opinię będę mogła wystawić jak przyjdzie do mnie paczka ;)

fizjo lubi tę wiadomość

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • fizjo Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalinka-dzieki:* weidze ze maja kolorowe pieluchy...polowałam na Nie:-P u mnie w sklepie dla dzieci-jedna to 6zł. takze fajna sprawa...

• natalinka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może w babyt... nie mają najtaniej, ale ja już szukałam sprzedawcy, u którego kupię i koszulę i inne rzeczy za jedną przesyłką. Tylko uprzedzę, że niektórych rzeczy ze sklepu nie ma na allegro i odwrotnie. Jeśli potrzebujesz link na allegro - pisz :)

fizjo lubi tę wiadomość

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • fizjo Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalinka-kochana jestes:*
    jestem w trakcie wybierania rzeczy...nazbierało sie juz ponad 100zł...hehe a jestem dopiero na 4 stronie ich :-P

jak mozesz podaj linka:-) oni wtedy łączą wszystko w jedno zamowienie czy jak..??

• natalinka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, tylko ja miałam problem, bo mi wyszło 193 zł, to już wzięłam 4 szczoteczki w opakowaniu zbiorczym (bo jednak nie chcę, by się to powyginało) i zgodnie z umową tel. miałam tylko napisać, by dorzucili szczoteczkę, a zapłacić łącznie. No ale wiadomo do 200 zł automatycznie policzyło mi przesyłkę, ale wybrnęłam z tego - nie robiłam przelewu automatycznie, tylko wpisujac dane i przeszło :) Napisałam do nich maila, w pon. jeszcze zadzwonię i mam nadzieję, że będzie ok. To link to allegro ze sklepu Babyt... Tylko widzę, że część aukcji się skończyła i ta z małą szczoteczką też, ale mają, więc może wystawią, a jeśli nie pisz, że wiesz, że mają to w asortymencie
    http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=17711672

fizjo lubi tę wiadomość

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • fizjo Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha- dzięki juz patrze co tam mają ciekawego :-))

• natalinka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osobiście najbardziej byłam zadowolona z pierwszej paczki z ciuszkami - wydaje mi się, że jak na np. półśpiochy dość dobre gatunkowo z napisem (aplikacją) 5-6 zł to nie jest dużo, ale fakt, spędziłam mnóstwo czasu na porównywaniu ofert sprzedawców. Z tego pierwszego sprzedawcy - link do butelki, który Ci podałam, też jestem zadowolona. Sam Sudocrem kosztował 28-29, podczas gdy cena osiąga nawet 43, a już standardowo 39 zł.

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • fizjo Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalinka- podaj mi jak mozesz tez tego linka do ciuszków :-) szukam jeszcze body rozpinanego na brzuszku...

zamówiłam sporo rzeczy...nawet nie wyszło źle-zmiesciłam sie w 150zł z przesylką,hehe.

• natalinka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamawiałaś w sklepie z pierwszego linka?

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=10263064
    Tylko tu mają już wyprzedaże, czyli np. ostatnie sztuki, kolory i rozmiary. Ja miałam problem, bo dużo rzeczy zostało różowych tylko, ale może sprawdź - coś upolujesz. Dość tanio jeśli chodzi o ciuszki tego samego producenta, które w sklepie kupiłam za duuużo wyższą cenę

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • fizjo Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak z tego linka od butelki.

juz patrze na te ciuszki :-) dzieki:*

‹‹ 277 278 279 280 281 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ