WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorjana jeśli pomoże to proszę https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/zakupy-dla-naszych-maluszkow,51,127.html

Dorjana lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina wrote:
    a o maść bepanthen to chodzi o ten?
    http://www.doz.pl/apteka/p63527-Bepanthen_Baby_masc_ochronna_100_g

a sól fizjologiczna:
    http://www.doz.pl/apteka/p3526-Physiodose_plyn_do_przemywania_oczu_i_nosa_5_ml_x_12_szt
    Tak o ten :) właśnie trzeba zwracać uwagę zeby był różowy a nie pomarańczowy :)

Bea_tina lubi tę wiadomość

• aga8787 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina - tą sól polecała nam położna w szkole, opakowanie da się zamknąć i można używac podczas 2 kąpieli (24 godziny może być otwarta)

ug37df9hmgtex3az.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie a witaminy D i K? Też będziecie kupować?

1usapiqvs8bdmaac.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam ale dziewczyny na kwietniowych pisały zeby lepiej poczekać do porodu bo dostaje sie receptę i jest taniej :)

• fizjo Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niusiaa- dzieki za słowa pocieszenia:* ja wyparzałam butelki we wrzątku z odrobinką tego płynu....wiec nie wiem jak to sie ma ze sterylizatorem czy tez trzeba...

natalinka-taaak ja tez widzilam te butelki za 15 zł i pomysł jej kupna wydaje mi sie genialny :-P mozesz wrzycic mi tu jej linka...bo mam ze 100 zakladek...i nie wiem czy szybko ja znajde :-)

odnoscie soli fizjologicznej. moja znajoma-pediatra-odradza wszelkie aspiratory ktore pod cisnieniem wprowadzają roztwór. ponoc bardziej to podraznia i tworzy sie bledne koło.my stosowalismy zwykla sól fizjologiczną po jednej dwie kroplelki do noska w pozycji pół lezacej a potem "katarkiem" odsysalismy katar. (katarek to rewelacyjna sprawa-choc na poczatku bylam w szoku....ze te druga czesc sie podlacza do odkurzacza...to jak wypróbowalam na sobie to zrozumialam ze to swietne rozwiazanie na wszelkie katary)

wit k i d daja tez czasami w szpitalach w tych paczkach po urodzeniu....bynajmniej nam dali dwa lata temu.

• natalinka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fizjo - oto link do Tommee T..
    http://allegro.pl/butelka-antykolkowa-260ml-tommee-tippee-czujnik-i4028740174.html
    My kupowaliśmy tam dużo rzeczy, więc wyszło bardzo tanio
    Ogólnie jestem jakoś uprzedzona do tego typu aspiratorków - boję się, ze to mało higieniczne, ale pewnie się mylę :) Widzisz Fizjo jak to jest - koleżanka siostry też jest pediatrą i właśnie zalecała taką wodę morską pod ciśnieniem... Ile ludzi, tyle opinii...

fizjo lubi tę wiadomość

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • fizjo Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalinka- dzieki:* ano...ile ludzi tyle opini :-P ja np. bym nie chciała zeby ktos mi takim sprejem do nosa...

masz jeszcze jakąś fajną stronkę/sprzedawce do polecenia??? ja chetna :-P

• natalinka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciuszki zapewne masz, mogę jeszcze podrzucić Ci link do sklepu gdzie kupowałam sobie koszulę i małemu okrycia kąpielowe i koce. Znalazłam ich na allegro, ale po rozmowie tel., stwierdziłam, że kupię w sklepie internetowym, bo powyżej 200 zł przesyłka gratis. A i będziesz pewnie jeszcze potrzebować szczotki do słomek i rurek (jest do butelki TT). Nie mają tego w asortymencie sklepu, ale jak napiszesz, że widziałaś u nich na allegro - to dorzucają. Szczoteczka kosztuje ok. 1,80. Oto link do sklepu
    http://www.babytime.pl/

fizjo lubi tę wiadomość

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja złożyłam wczoraj zamówienie, więc opinię będę mogła wystawić jak przyjdzie do mnie paczka ;)

fizjo lubi tę wiadomość

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • fizjo Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalinka-dzieki:* weidze ze maja kolorowe pieluchy...polowałam na Nie:-P u mnie w sklepie dla dzieci-jedna to 6zł. takze fajna sprawa...

• natalinka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może w babyt... nie mają najtaniej, ale ja już szukałam sprzedawcy, u którego kupię i koszulę i inne rzeczy za jedną przesyłką. Tylko uprzedzę, że niektórych rzeczy ze sklepu nie ma na allegro i odwrotnie. Jeśli potrzebujesz link na allegro - pisz :)

fizjo lubi tę wiadomość

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • fizjo Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalinka-kochana jestes:*
    jestem w trakcie wybierania rzeczy...nazbierało sie juz ponad 100zł...hehe a jestem dopiero na 4 stronie ich :-P

jak mozesz podaj linka:-) oni wtedy łączą wszystko w jedno zamowienie czy jak..??

• natalinka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, tylko ja miałam problem, bo mi wyszło 193 zł, to już wzięłam 4 szczoteczki w opakowaniu zbiorczym (bo jednak nie chcę, by się to powyginało) i zgodnie z umową tel. miałam tylko napisać, by dorzucili szczoteczkę, a zapłacić łącznie. No ale wiadomo do 200 zł automatycznie policzyło mi przesyłkę, ale wybrnęłam z tego - nie robiłam przelewu automatycznie, tylko wpisujac dane i przeszło :) Napisałam do nich maila, w pon. jeszcze zadzwonię i mam nadzieję, że będzie ok. To link to allegro ze sklepu Babyt... Tylko widzę, że część aukcji się skończyła i ta z małą szczoteczką też, ale mają, więc może wystawią, a jeśli nie pisz, że wiesz, że mają to w asortymencie
    http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=17711672

fizjo lubi tę wiadomość

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • fizjo Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha- dzięki juz patrze co tam mają ciekawego :-))

• natalinka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osobiście najbardziej byłam zadowolona z pierwszej paczki z ciuszkami - wydaje mi się, że jak na np. półśpiochy dość dobre gatunkowo z napisem (aplikacją) 5-6 zł to nie jest dużo, ale fakt, spędziłam mnóstwo czasu na porównywaniu ofert sprzedawców. Z tego pierwszego sprzedawcy - link do butelki, który Ci podałam, też jestem zadowolona. Sam Sudocrem kosztował 28-29, podczas gdy cena osiąga nawet 43, a już standardowo 39 zł.

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • fizjo Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalinka- podaj mi jak mozesz tez tego linka do ciuszków :-) szukam jeszcze body rozpinanego na brzuszku...

zamówiłam sporo rzeczy...nawet nie wyszło źle-zmiesciłam sie w 150zł z przesylką,hehe.

• natalinka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamawiałaś w sklepie z pierwszego linka?

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=10263064
    Tylko tu mają już wyprzedaże, czyli np. ostatnie sztuki, kolory i rozmiary. Ja miałam problem, bo dużo rzeczy zostało różowych tylko, ale może sprawdź - coś upolujesz. Dość tanio jeśli chodzi o ciuszki tego samego producenta, które w sklepie kupiłam za duuużo wyższą cenę

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • fizjo Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak z tego linka od butelki.

juz patrze na te ciuszki :-) dzieki:*

‹‹ 277 278 279 280 281 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ