KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
magdalena napisała:
ale sie rozpisalyscie:-) ale poczytalam wszystko sporo wizyt bylo ale wiesci dobre wiec trzeba sie cieszyc:-) ja jakos spac nie moge maly uciska ale zaraz sprobuje moze jeszcze pospie.
ALAALICJA wrote:o tej porze Wy nie śpicie??)
alaalicja no czasem się zdarza jak widać, że spać nie mogę taka była właśnie dzisiejsza noc ;/ -
ja tez nie miałam żadnego ktg ale myślę, że póki co nie ma takiej potrzeby, no chyba, że skurcze zaczną się robić regularne i bardziej bolesne, wizytę mam 18 kwietnia więc zapytam lekarza.
kobietki korzystam z ostatniego tygodnia gdzie pozwalam sobie na wyjścia jeszcze i dziś ruszam na spotkanie i ploteczki z koleżankami z pracy. a co trzeba korzystać hi hiALAALICJA, Bea_tina, agata86, niunia lubią tę wiadomość
-
magdalena wrote:ja tez nie miałam żadnego ktg ale myślę, że póki co nie ma takiej potrzeby, no chyba, że skurcze zaczną się robić regularne i bardziej bolesne, wizytę mam 18 kwietnia więc zapytam lekarza.
kobietki korzystam z ostatniego tygodnia gdzie pozwalam sobie na wyjścia jeszcze i dziś ruszam na spotkanie i ploteczki z koleżankami z pracy. a co trzeba korzystać hi hi
Mi zaleciła KTG, żeby zobaczyć czy czasem nie mam skurczów, których nie czuję.
Miłego babskiego spotkania:)Ja dzis twardo leżing:))magdalena lubi tę wiadomość
-
Ja już po drzemce! Kurcze nie ma co, korzystam puki moge:-) jak tylko mi sie ziewnie to zaraz sie klade;)
W pierwszej ciazy spalam 4 godziny dziennie, wiec szanuje aktualne mozliwosci hihi:-)
Też planuje jakieś spotkanie z koleżankami, później niewiadomo jak to bedzie i kiedy bedzie sobie mozna poszalec, ale ciezko cos zorganizowac, bo inni pracuja;)
Też sie zastanawialam czy mi zapisze ktg czy co sie tam robi, moze zapytam sie we czwartek;)
Patulla tak sie ciesze!!!! Nareszcie komplet w domku:-) czekamy na zdjatka maluszka! -
nick nieaktualny
-
ja ostatnio cierpię na brak apetytu ale słodkości jakoś mi wychodzą .Właśnie otworzyłam nową gazetkę leclerca i znalazłam mega słodką zabawkę takiego króliczka z dwoma ząbkami na wierzchu i mega uśmiechem przyjemnym ,chyba kupię go swojej córeczce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 18:46
agata86 lubi tę wiadomość
-
Oficjalnie, zrobiłam zamówienia apteczno-kosmetyczne i teoretycznie brakuje nam wózka i kocyka akrylowego:) i w sumie tyle:)
No może jeszcze pare rzeczy do szpitala, ale nic dla małego, tylko dla mnie:P a ja tam już jestem mniej ważna w tym wszystkim hihi:)
Do zamówienia "natchły" mnie w sumie czerwcówki, które są chyba lepiej przygotowane na dzieciaki niż np ja:P Ale teraz już niemal jesteśmy na równi:)
ALAALICJA, AISAK lubią tę wiadomość
-
niunia wrote:Dziewczyny,ja ktg mam od 28 tyg co tydzień
niemam co narzekać
ale mi sięnic niechce
a ten miesiąc dopiero się dłuży
o to super:)Ja jeszcze nie miałam. Dopiero będę mieć pierwsze i u mnie to koszt 50 zł.niunia lubi tę wiadomość
-
Bea_tina wrote:Oficjalnie, zrobiłam zamówienia apteczno-kosmetyczne i teoretycznie brakuje nam wózka i kocyka akrylowego:) i w sumie tyle:)
No może jeszcze pare rzeczy do szpitala, ale nic dla małego, tylko dla mnie:P a ja tam już jestem mniej ważna w tym wszystkim hihi:)
Do zamówienia "natchły" mnie w sumie czerwcówki, które są chyba lepiej przygotowane na dzieciaki niż np ja:P Ale teraz już niemal jesteśmy na równi:)
ja tez ostatnio tylko kuriera przyjmuje.Oprócz wózka też już wszystko mam. Ostatnio dla siebie wyprawkę do szpitala też skompletowałam. Majty, podkłady, inne pierdoły i jednak kupilam ten laktator proforma. AAAAAAAAAAA DLA DZIDZI NIE MAM KOSMETYKOW bo w sumie nie bardzo wiem jakie są polecane:( -
Witajcie mamuśki!!
U nas deszczowa noc, co mnie cieszy, a teraz piękne słoneczko świeci, ale nadal ma padać więc nie ma co:P A niech popada, odzywi całą tą suchość!
Chyba przez zmiane pogody maluszek się uaktywnił, wczoraj przed spaniem skopał mnie jak nigdy, a dziś już od rana bombardowanie:P Nie nie narzekam, ale jestem zaskoczona jego nadmierną ruchliwościąCiekawe jak to będzie za miesiąc, jak nie ukrywam, teraz bywa boleśnie;P Ale to nic, oby cały i zdrowy:)
ALAALICJA kiedys była dyskusja o kosmetykach i Joala polecała kosmetyki z hipp. Dlatego ja wszystko pielęgnacyjne zakupiłam z hippa, nie znalazłam w ŻĄDNYM sklepie kosmetyków, dlatego przez neta zamówiłam.
Niunia, ty korzystaj z nudy, bo za 3 tygodnie nie będzie Ci się już nudzić i z sentymentem bdziesz wspominać ten okres!! Ja tak korzystam z każdej chwili wolności, nudości, czegokolwiek,drzemanka itp...ALAALICJA lubi tę wiadomość
-
betina co do kocyka to ja mam ,ale nie mam zakupow apteka ehhhh dla Roczka i szampon dla siebie ...
A kocyk mam tak mi sie wydaje fajny bo szyty przez koleżenke na styl Anny Muchy ,ale jej nie widziałam za to mój TAK