KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
alaalicja gratulacje:-)
nie bylo Cie chwile i prosze jakie wiesci....
moze fizjo tez juz rozpakowana???
bea-tinko wspolczuje. ze musisz sue denerwowac zmadrzeje pewnie, przemysli, szkoda nerw.
u mnie sytuacja wyglada nastepujaco skurczy brak, rozwieranie i bol na dole:/ nie wiem sama co tym myslec? powinnam jechac do szpitala czy czekac??ALAALICJA lubi tę wiadomość
-
Ja jestem, chociaż chętnie bym pojechała na porodówkę
W sobotę urodziny robię i się nad menu zastanawiam.
Beatina rozumiem twoje nerwy, faceci czasem są tacy tępi że szok. Ja się chyba cieszę że w niedzielę będę rodzić bo wtedy mąż do pracy nie idzie, a tak to go też nie ma całymi dniami, wczoraj jak wyszedł do pracy po 6 to wrócił o 20. A po pracy jeszcze pełno telefonów.
Miłego dzionka dziewczyny, u nas słoneczko pięknie świecimychowe lubi tę wiadomość
-
hejo mamuśki:)
Po tych nerwach przez mojego zjona ledwie co spałam:/ chyba z 6 razy do wc latałam, ułozyć się nie mogłam, a "zasypiałam" tylko na plecach:/ i dodatkowe nerwy, czy małemu przez to nie zaszkodze... Teraz obracam śniadanie i zobaczymy. Ja dziś robie nic totalne:) później na grilla ale w gości więc na luzaka:)
Ciekawa jestem kto zostanie pierwszą majową mama:) Patulla a Kacperek dzisiaj już miesiąc!! Ale to zleciało;P
Aga bardzo bym chciała,bo jak on mnie nie zawiezie, to mi sie nawet samej nie chce jechać, znowu sama, bo on ćwok, nie może w pracy powiedzieć że żona rodzi, co za palant:/ Oczywiście dziś z nim nie gadam, bo nie bede się denerwować...
Miłego dnia mamuśki:* -
Pewnie, że mógłby wziąć urlop na żądanie albo okolicznościowy. Ja bym nie odpuściła.
Tak Kacper ma dzisiaj miesiąc. Strasznie szybko to zleciało i niestety jakieś kolki czy coś podobnego pojawiły się nam ostatnio. W nocy od 1-2 do 4-5 ciężko mu spać, pręży się, poplakuje. Ale już daje mu delicol i bobotic i zobaczymy czy się poprawi i brzuszek nie będzie bolał. I nie ukrywam, chciałbym pospać dłużej.
-
judith wzielam wczoraj kapiel i sie wyciszylo:-) w nocy spokoj zadnego bolu, dzis tez luz, mychowe chyba nam sie wszystko przygotowuje moze faktycznie maly uklada sie w kanal rodny bo myslalam, ze dziure mi na dole zrobi.
no ciekawe ktora bedzie pierwsza w maju ?
co sie dzieje z fizjo i elle?
bea-tina ja bym powiedziala mezowi, ze mi przykro ze w takim dniu nie jest ze mna wygadasz sie a tak bedzie to siedzialo w tobie, ale to moje zdanie.
u mnie sloneczko pieknie swieci.mychowe lubi tę wiadomość
-
hejjjjjjjjjjj
jestem:)))))
wiecie kiedy urodziłam??
27 kwietnia o 12:20piekna data,hihi
Hania ma 3280 gram, 55cm, 10 punktów Apgar.
A było to tak...
w piątek 25 pojechałam do położnej na ktg...a tam niskie tętno płodu..i skurcze. Skierowała mnie do szpitala na obserwacje. Myśle sobie ok- posiedze 2 dni i pójde do domku :-)a tu w niedz rano dostałam skurczy...na ktg były co 5-6 min...a jak pochodziłam po schodach to były już co minutę! od godziny 10 skurcze były co chwilę...a o 12:20 naturalnie urodziłam córeczkęNiestety ale musieli mnie łyzeczkować...bo łożysko całe nie wyszło...ale najwazniejsze ze dzidzia cała i zdrowa:)))
Nie miałam jak się odezwać do Was...ale pewnie domyśliłyście się że urodziłamWczoraj wyszłyśmy ze szpitala...pierwsza nocka już za nami w domku...Hania jest b. grzeczna...a synek co chwilę zagląda do niej
sciskam:***Bea_tina, magdalena, Karola:), aga8787, aisa, agata86, zozol, slonkozusa, judith, LoLkA, mychowe, mamafasolk1 lubią tę wiadomość
-
Hej Patula ja jeszcze w dwupaku, nic sie nie dzieje cisza... Jak mnie wezmie to dam znac najlepsze sa akcje na zywo, wiec ja tez bym chciala jak dam rade informowac na biezaco jak akcja sie rozwija; pozdrawiam
magdalena lubi tę wiadomość
-
fizjo wrote:dzieki:**
Madzia podasz mi swój nr telefonu??? nie wiem jak sie wstawia....a wysłałabym Ci mmmsemjesli mogę oczywiscie??
Beatina kiedys wstawiala instrukcje wstawiania zdjec na forum tylko gdzie to bylo na jakim watku??? hmmmmWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2014, 13:13