KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nie ma niuni i nie ma kto aktualizowac naszej listy z naszego watku tyle tam juz zmian;) wlasnie niunia, natalinka odezwijcie sie jak sobie radzicie???
a widzialyscie na glownej liscie ciezarowek ile jest dziewczyn na maja, ktorych w ogole sie nie udziela bynajmniej ja ich nie kojarze.
siedze na podworku i wcale nie jest az tak cieplo dzisiaj ale sloneczko swieci:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2014, 13:18
mychowe lubi tę wiadomość
-
Gratulacje Fizjo! Się nam mamusie rozkręciły.
Też jestem ciekawa która zostanie pierwszą majową mamusią
Magdalena a u mnie jest 26 C, jest b. ciepło i słoneczniemagdalena, mychowe lubią tę wiadomość
-
Fakt niuni nie ma to nie ma kto aktualizowac, ale moze zaraz wroci, dajmy jej czas hehe:-)
Magdalena patulla dobrze podpowiedziala, ale na watku w ciazy dodalam instrukcje:-)
Ja zaraz sie na grila szykuje. U nas tez sloneczko, ale troche zachmurzone i nie jest az tak cieplo, ale trzeba brac co jest;)
W domu atmosfera fatalna. Az sie odechciewa, ale ja sie nie oddzywam, mam to gdzies, skoro on ma mnie, to co sie bede starac.
Magdalena duze roznice w majowkach na glownej liscie, masz racje;) a praktycznie, to niewiele mamusiek zostalo, ktore kojarze, bo duzo jest takich przezemnie nieznanych. No ale coz, ze nie wspomne ze wszystkie majowki juz chca mnie wyeksmitowac z prowadzenia hihi;) ale nie ukrywam, trzeba o kims juz pomyslec, bo coz...magdalena lubi tę wiadomość
-
patulla- póki co nie zwraca uwagi na jego hałasy...ale zastanawiam się jak długo...i chciałabym troche spokoju dla Niej...
madzia- wysłałam Ci zwyklego mmsa...no trudno jak nie da rady...moze kiedys zagłebie sie w temat wstawiania zdjec tutaj...to wstawie..
buziaki:*magdalena lubi tę wiadomość
-
fizjo wrote:patulla- póki co nie zwraca uwagi na jego hałasy...ale zastanawiam się jak długo...i chciałabym troche spokoju dla Niej...
madzia- wysłałam Ci zwyklego mmsa...no trudno jak nie da rady...moze kiedys zagłebie sie w temat wstawiania zdjec tutaj...to wstawie..
buziaki:* -
zozol wrote:Gratulacje Fizjo! Się nam mamusie rozkręciły.
Też jestem ciekawa która zostanie pierwszą majową mamusią
Magdalena a u mnie jest 26 C, jest b. ciepło i słonecznie
O ja bym już chciała, tu i teraz
Żeby do niedzieli samo się rozkrecilo, inaczej wywoływany poród będziezozol lubi tę wiadomość
-
Mychowe dziewczyny nawet jak same zaczynaly to czesto gesto mialy wspomagacze, bo bez tego by nic nie poszlo, wiec nie masz sie czym przejmowac, ja zazdroszcze wywolywania:-)
Chociaz zastanawiam sie czy i u mnie nie zacznie sie wczesniej, bo skurcze pojawiaja sie czesciej i dluzsze, a pojawil sie bol plecow i jakby rozchodzace sie krocze. Sama nie wiem, czy to moze miec wplyw, jak myslicie?mychowe, magdalena lubią tę wiadomość
-
Bea tina ja rozwieranie mam juz jakies kilka dni i skurcze no i ten bol krzyza a dzis mamy czwartek i sie tocze ciezko oceniac czy u Ciebi tez tak dlugo to bedzie trwalo ale gdyby sie rozwinelo to nie mialabys cc?
hej mirka14 a jak Ty sie miewasz? bo my tu z bolami ale bez akcji porodowej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2014, 23:13
-
Magdalena nie wiem, czy jakby się samo nie zaczęło, to bym nie sprobowała urodzić naturalnie:P Chociaż nie wiem, co by lekarze na to powiedzieli:P Ale to takie moje myślenie, bo jakbym pojechała i dała skierowanie to i tak by mnie cieli, ale ta świadomość, że maluch sam wychodzi bo jest gotowy, a nie wyciągany siłą, jak dla mnie zupełnie inaczej brzmi;P
magdalena, mychowe lubią tę wiadomość