KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
hejo mamuśki!!
Ja dziś poszalałam ze spaniem! Wstałam przed 11, co dało niemal 12 godzin snu, z małymy wc-przerwami;P
Pogoda ładna! Słoneczko świeci, także pralka już szaleje, bo nie chce zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę
Kurcze, zastanawiam się czy tych 1 nie mam za dużo, ale mój maluch będzie raczej mały, więc może uda się zużyć
Powiem Wam, że powoli coraz bardziej zaczynam swirować, zostały 4 dni!! Boje się już jak cholera:/ no ale trzeba mieć dobre myśli nie ma co!
Miłego dnia!!bemommy, judith, magdalena, agata86, zozol lubią tę wiadomość
-
Patulla spokojnie ja sobie sobie zajęcie stwarzam bo codziennie odkurzam myje podłogę, ścieram kurzę, bo mamy kota, dodatkowo jestem sama bo mąż na kontrakcie i stąd brak wolnego czasu
Judith młoda urodziła się 3390 i na początku było ok z pieluszkami ale potem widziałam, że nie idą już jej tak i tylko czekałam wykończyć i od razu na dwójki mała ma chudziutkie nóżki, ale mimo to za małe je miałatu jedynki są od 2- 5 kg a dwójki od 3- 6 kg tylko nie kupuję pampersa, a libero a te pampersa new baby odparzały ją albo miała zaczerwienia mimo, że często pieluszkę zmieniałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 12:26
judith lubi tę wiadomość
-
bemommy podziwiam! Że masz tyle chęci i energi do takich prac, respekcior;P Ja póki co pozamiatam i musze przysiąść, bo już mi plecy pękają hehe;P
Z jednej strony nie moge się doczekać już po, żeby móc normalnie pracować, choć po cc to może być różnie, ostatnio się dobrze czułam, a teraz się okaże;P -
Nie chciałybyście widzieć jak u mnie wygląda;-) Sprzątam tyle o ile i musi wystarczyć. Na więcej nie mam chęci. Jakoś psychicznie jestem zmęczona i ciągle po głowie chodzi mi co muszę zrobić w związku z moimi studiami i dobija mnie to. A teraz siedzę i próbuję konspekt napisać - muszę go skończyć teraz i wysłać
niunia lubi tę wiadomość
-
Niunia a jak pierwsze chwile w domu?? Jak Emilka i jak partner się ogarnia?? Opowiadaj!
Patulla, to chyba zawsze jest, jak coś trzeba do szkoły zrobić, to się nigdy nie chce:D nie dziwię się i rozumie braku mobilizacji hihi;P
Judith, ja kupiłam jedynki pampersa te zielone i białe i małą paczkę dady, ciekawa jestem czy wykorzystam wszystkie i czy będą ok dla malucha:) A dwójki już kupiłam zielonego pampersa, także liczę, że będą pasować małej pupci:)niunia, judith, Paula55 lubią tę wiadomość
-
niunia wrote:
MAMY JUŻ 10 KWIETNIOWO-MAJOWYCH MAM !!!!!
chyba,że kogoś pominełam na liście to pisać
Mamusią jest też już agi88:)
agi88 wrote:Chciałabym Was powiadomić że na świat przyszła moja córcia Antosia, co prawda w 36 tygodniu, ale za to w dniu moich urodzin 28.04.2014, waga 2420g, długość 51cm, okazała się najpiękniejszym i najdroższym prezentem urodzinowym. Jesteśmy już razem w domku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 12:57
-
Beatina- a sasza20???? Już urodziła???to mamy z 28 aż 4 dziewuszki
nusia też nie daje znakua u nas super
mała to córunia tatuni dziś wstawał do niej aż w końcu mała wylądowała po między nami w łóżku
jeszcze 4 dni kochana!!!!!
aga88-gratulujesuper prezent
i spóźnionego najlepszeg;-)moja mała dzień przed moimi urodzinami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 14:00
Bea_tina lubi tę wiadomość
-
no ciekawe czy ja tez nie kupilam tych pampersow za duzo:( 1 paczka premium care i 4 paczki zielonych jedynek po 43 szt.
patulla ciesz sie ze masz czas ale Ty juz po miesiacu to doswiadczona mamcia jestes a na poczatku to czlowiek moze nie wiedziec w co lapki wlozyc:-)
oj dobrze, ze juz zadnych prac nie musze pisac:-) juz by mi sie nie chcialo ale kilka w zyciu napisalam i starczy!!!!
teraz tylko oddaje sie wychowaniu dziecka/dzieci ewentualnie hi hi
fajne sloneczko u nas czekamy na znajomych, ktorzy przyjada z blizniakami do nas i starsza corcia niezle co.Bea_tina lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, ja w szpitalu od 8.30, pełno badań porobili, dopiero o 11 mi założyli tampon hormonalny, który skurcze powinien wywołać, rozwarcie miałam na jeden palec tylko, szyjka miękka, skrocona, a położna mogła dotknąć główkę malej.. po godzinie zrobiliśmy z mężem spacer naokoło szpitala, mala bardzo nisko, aż bolało przy każdym kroku, a teraz mam takie całkiem niezle bóle jak na okres, i się nasilają co jakis czas. Czy to skurcze? Czy szyjka się rozszerza??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 16:40
Bea_tina, aisa, zozol, judith lubią tę wiadomość
-
Sasza20 wrote:Witam się w ten piękny dzień
U mnie cisza i spokój nic nie boli brzuch dalej wysoko
Magdalenka mnie już zaczynają denerwować te telefony czy już urodziłam
mnie troche tez ale wiem jak to jest jak jest sie po drugiej stronie i ktos czeka na pojawienie sie malca wiec tkumacze sobie ze to tylko troska:-)
mychowe pewnie to skurcze. trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie:-)
gratulacje elle to mamy pierwsza majowa mamusie i dzieciatkoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 18:02
mychowe, aisa lubią tę wiadomość