KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Patulla no co ty! Super sprawa, przynajmniej jestem na biezaco:-) jedyna obawa to ze po porodzie nie bede miala tyle czasu, bo prowadzic moge ile wlezie;) i widzac ze nikt nie jest zainteresowany to chyba tak bedzie, no bo coz;)
zozol, magdalena lubią tę wiadomość
-
hejka
patulla- oo tej metodzie nie słyszałam. Ciekawe...mówili Ci o tym w szpitalu?
Powiem Ci że to odciaganie pokarmu...wylewanie...i robienie mieszanki jest irytujące;/ no ale już wieczorem przystawie Małą...mam nadzieję ze zbytnio nie przyzwyczaiła się do butli... Bardzo chcę ją karmić min 6 mc...
Ja póki co wysypiam się...bo mój maż ma urlop
wiec mam czas dla dzieci, siebie i firmy....
patulla po jakim czasie poszliscie na pierwszy spacerek?
u nas pogoda butelkowa...i chyba nie ma co porywać się...
dobrego dnia:* -
Hej dziewczyny, mnie coś zaczął brzuch boleć jak na miesiączkę chyba pierwszy raz w ciągu całej ciąży i sama nie wiem co o tym myśleć, a o 15;00 idę na imprezę 50 mojego szwagra mam nadzieję że nie zacznę tam rodzić bo jeszcze wyników posiewu na GBS nie posiadam będzie dopiero końcem tygodnia a bez tego nie chciałabym rodzić
mychowe, magdalena lubią tę wiadomość
-
Fizjo o tym odciągnąć i podgrzewaniu mleka mówiła mi sąsiadka z sali, która miała problemy z żółtaczka u starszego synka, a jej tak zaleciła położna, czy ktoś taki, dokładnie nie wiem.
Jak wyszliśmy ze szpitala to pogoda była raczej brzydka i wyszliśmy na dwór dopiero w okolicy świat. Dzisiaj u mnie ładnie to chyba pójdziemy jeszcze po południu;-)

-
Fizjo rozumiem jakie to wkurzające jak swoje mleko musisz wylewać i dawać mieszankę. Miałam podobny dylemat jak Konrada miałam odstawić jak byłam już w ciąży. I nie mogłam się przełamać żeby dawać mieszankę i karmiłam i szczęście w nieszczęściu, że sam odrzucił pierś tak mi się przypomniało chociaż to zupełnie inna sytuacja była, ale myślę że uczucie podobne.

-
Dziewczyny, ile czeka się na GBSa? Mój lekarz zaplanował pobranie dopiero na 16 maja, a będę wtedy 37+0. Obawiam się trochę, że się nie wyrobimy z wynikami, bo synek od dawna wychodzi z usg o 2 tygodnie większy... jak to są 2-3 dni czekania, to może nie będę tego przyspieszać, ale tydzień już mnie raczej zestresuje
.
-
Nas rano budzi kot o 5.00! Już się chyba przyzwyczaił że wtedy wylatuje za drzwi sypialni.aga8787 wrote:Coś tu dzisiaj cisza.
Zazdroszczę Wam takiego spania, mi mała wieczorem nie daje spać a rano pies
nie wiem jak to będzie jak mała się urodzi bo on jest mega upierdliwy 
aga8787 lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja:-)gratuluje wszystkim mamusiom:-*ja termin mam na jutro ale nic nie zapowiada się na to abym urodziła. W środe na wizycie miałam rozwarcie na luzny palec i czop jeszcze nie odszedł. Jak się nic nie rozkręci to 9 maja mam się zgłosić na wywołanie. Waga synka to ok 3.5 kg:-)
Bea_tina, aga8787, magdalena lubią tę wiadomość
-
zozol wrote:Nas rano budzi kot o 5.00! Już się chyba przyzwyczaił że wtedy wylatuje za drzwi sypialni.
mój też o 5
na szczęście rano to mąż z nim wychodzi 
ciekawe co u Nusii dawno się nie odzywałaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 15:06

Ja mam dość bolące skurcze od jakiegoś tygodnia, a nadal tu jestem:) Nie martw się;P