KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Sasza20 wrote:Elle gratulacje dla Was:-* i zdrowia dla córeczki:-*
No no mychowe trzymam kciuki za szybki i łatwy poród:-*
Mam pytanko do mam które już urodziły kiedy obniżył wam się brzuch i odszedł czop?
Dziękuje.
U mnie mala się obniżyła około półtora tygodnia temu, przy chodzenia czułam taki ucisk, myślałam, że mi wyleci, a czopa na oczy nie widzialamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 18:29
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Aga nie masz sie czym martwic, szczuple osoby szybko dochodza do siebie, a skoro ja kloc dalam rade to na pewno bedzie dobrze:-) cc nie jest takie zle jak sie wydaje:-)
A bedziesz miala jak nam dac znac bo jak cos to mozemy sie dogadac, jesli chcesz:-)aga8787 lubi tę wiadomość
-
Bea_tina wrote:Aga nie masz sie czym martwic, szczuple osoby szybko dochodza do siebie, a skoro ja kloc dalam rade to na pewno bedzie dobrze:-) cc nie jest takie zle jak sie wydaje:-)
A bedziesz miala jak nam dac znac bo jak cos to mozemy sie dogadac, jesli chcesz:-)
jak nie zapomnę zabrać internetu ze sobą to dam znaćnie wiem o której cesarkę będe miała bo zależy to od ilości zaplanowanych na ten dzień jak mi rano nie zrobią to moja lekarka powiedziała że mi zrobi jak wieczorem przyjdzie na dyżur
oby bo chciałabym jutro
-
Aga a wczesniej mialas jakies dodatkowe badania, albo spotkanie z anestezjologiem, bo mi kazali przyjechsc i tyle bez badan i innych, ale temu pewnie mam byc na 7 to zrobia co maja porobic i pozniej cesara.
To pakuj intermet i czekamy na newsy!!!aga8787 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny powiem wam ze dzis od ok 15 pojawiaja sie u mnie skurcze tak w odstepach 45-70 min. Niby wiadome ze mega nieregularne, ale jednak jakos tak mocniejsze, bolesniejsze i dluzsze. Ciekawe czy cos sie nie zaczyna hihi, ale pewnie to wiecej wkrecenia sobie ze cos sie zaczyna niz faktycznie hehe;)
mychowe, zozol, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
mychowe kciukasy za Ciebie!
bea_tina no to przez tę noc może się wszystko rozkręcić u Ciebie. Probowałaś półgodzinnego prysznica lub dłuższej kąpieli?
Sasza20 mi od wczoraj odchodzi czop, ale brzuch mam dalej wysoko i szyjka chyba dalej zamknięta, bo czop był czysty. Z OM mam termin na jutro, ale pierwszy gin kazał liczyć z owulacji na 27.05, więc tak prowadze belly. Czuję jednak, że urodzę koło 15.05, choć dziecko już jak na 40tc.
Dziś pytałam znajomych dzewczyn kiedy im czop odchodził - większości 10-12dni przed porodem. O ile w ogóle odszedł, wiele z nich wcale tego czopa nie zarejestrowało.mychowe, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
aga to jutro twon wielki dzien:-) super coraz mniej nas zostaje ciekzwe jak mychowe??? u mnie cisza nawet maly dzis mniej aktywny ale teraz mial czkawke jest juz duzy i bardzo to wyczuwalam:-) a no i mam te klucia w dole i sluzu sporo mi schodzi. jutro wizyta u gina ciekawe co powie troche sie stresuje bo moze mnie skieruje do szpitala:( tak chcialam, zeby akcja sama sie rozwinela.....
dzis u nas byli blizniaki jejku cudenka takie fajne, malusie ale jak jeden zaczal plakac i nie pomagalo nic to szok bylam w panice a serce sie kraja wtedy mam nadzieje, ze ze swoim nie bede miala takich lekow i nie bede wpadac w panike.
bea-tina no i jak rozkreca. sie cos???Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 22:17
aga8787 lubi tę wiadomość
-
no własnie magdalena - sama trochę zamieszałam, bo przez PCOS potrafiłam nie miec całymi miesiacami owulki. No i jak się staraliśmy to na bieżąco robiłam testy owulacyujne. I tak ost miesiączkę miałam 28.07. a owulacja wypadła dopiero 30.08 i przypominałam o tym ginowi, zamiast powiedzieć tylko o dacie miesiączki. Stąd taka rozbieżność. Ale dziecko już wielkie i wydaje się donoszone, więc zobaczymy. W srodę mam wizytę u gina i po cichu licze że będzie ostatnia
magdalena, agata86 lubią tę wiadomość
-
U mnie sie uspokoilo wszystko, a juz mialam nadzieje:-)
Poczytalam jeszcze o karmieniu, ale nic innego juz sie nie dowiedzialam. Teraz trzeba pomyslec o jakim spaniu:-) zeby tak juz byla sroda wieczor hihi:-)
Judith, czekam jutro na wiesci! Licze ze termin okaze sie wczesniejszy;)
Magdalena nadal nic? Eh, cos ten maly Olus uparty!
Milej nocy mamuski:*magdalena lubi tę wiadomość