KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasieńka ja też nie wiem i jak ktoś się mnie pyta to mówię ze lekarze liczą skończone tygodnie wiec i ja tak podaje chociaż moja sąsiadka była u endokrynolog i zapytała sie w którym jest tyg i powiedziała ze w 9 i 3 dni to jej powiedziała: no to jest pani w 10
-
Hej jestem!!! Pojechaliśmy na wizyte,czekałam w poczekalni przyszedł pan doktor i gada,że przeprasza ale musi jechać do szpitala pilnie operować i nici z wizyty jutro mam termin na 11 sama ,bo mój pracuje i jest zły bo nie będzie przy badaniu
-
Fizjo gratuluję synusia i super ze na badaniu wyszło wszystko ok.
Aga Tobie również gratuluję, przeziorność masz w normie więc będzie dobrze.
Ja dziś też miałam wizytę ale jeszcze nie prenatalne. USG miałam już przez brzuch robione, maleństwo machało rączkami, nóżkami, wkładało do buzi rączkę super widok, cały czas się wierciło. Ma już 4.3 cm. Mąż był ze mną i muszę przyznać że zawiodłam się jego reakcją, myślałam że się wzruszy albo coś a on po wizycie powiedział że ojcem się poczuje jak się urodzi, eh faceci U mnie oczywiście mąż liczy na syna.
Niunia to powodzenia na badaniu -
heh dziewczynki Wy to potraficie rozśmieszyć wariatki z Was niesamowite:) ja swojego wieku nie zapomnę
Iwonka w takim razie ja jutro zaczynam 16tydzień
oj niunia szkoda, że tak wyszło - ale ważne że wizyta nie przesunęła Ci się za bardzo i długo już nie musisz czekać - tylko szkoda, że idziesz sama, ale za to będziesz mogła zdać mu relację i pokazać zdjątka:)
aga a Ty płci nie poznałaś jeszcze? ja mam nadzieję, że za dwa tygodnie już będę wiedziała kto się skrył w moim brzuszku:)aga8787, bemommy, magdalena lubią tę wiadomość
-
Zozol-to mój chłop bardziej wrażliwy bo oczy zawsze mu sie blyszczą jakby miał płakać i taki dumny hehe my liczymy na niunie,kiedy masz penetralne??
Aga87-to spóźnione życzenia śle hehe
kasieńka82-ty jeszcze nie znasz płci??? Do jutra nie daleko a moj zawiedziony trudno
mychowe-no niestety ,on ma w przyszłym tyg urlop a mój pracuje do 16 i nie może a szkoda lubie patrzeć na mine jego jak mięknie heheWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2013, 20:20
mychowe lubi tę wiadomość
-
niunia niestety jeszcze nie znam płci:( na prenatalnym tak szybko zleciało mi badanie, że nawet nie zdarzyłam zapytać, dopiero jak się ubierałam wspomniałam o tym:) to lekarz mi powiedział, że nawet tam zbytnio nie zaglądał, że teraz to i tak mogłoby nie być widać ale następnym razem zobaczymy:) więc tym bardziej wyczekiwana data:)