KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalinka to współczucia, mój mąż, można mu zarzucić to i owo, to jeśli chodzi o jego matkę, to zawsze jest po mojej stronie, wręcz to ja mu mówie, żeby do nich jechal czy coś, a i tak nie chce, a widać, że jego matka jest w nim taka zakochana, ale ja się nie wtrącam i na szczęście nie mam z tym problemów żadnych.
A kasowo, to prędzej by mi kupił jakieś coś niż sobie, bo na mnie mu nie szkoda, a na niego to już tak, tyle że np ja pracuję w sklepie odzieżowym więc kupowałam dla siebie i Jego:P więc ubrany chodzi:P ale nie musi markowo czy coś, to musze przyznać, że rodzice Go dobrze wychowali ;Pnatalinka lubi tę wiadomość
-
Natalinka to współczucia, mój mąż, można mu zarzucić to i owo, to jeśli chodzi o jego matkę, to zawsze jest po mojej stronie, wręcz to ja mu mówie, żeby do nich jechal czy coś, a i tak nie chce, a widać, że jego matka jest w nim taka zakochana, ale ja się nie wtrącam i na szczęście nie mam z tym problemów żadnych.
A kasowo, to prędzej by mi kupił jakieś coś niż sobie, bo na mnie mu nie szkoda, a na niego to już tak, tyle że np ja pracuję w sklepie odzieżowym więc kupowałam dla siebie i Jego:P więc ubrany chodzi:P ale nie musi markowo czy coś, to musze przyznać, że rodzice Go dobrze wychowali ;Pnatalinka lubi tę wiadomość
-
Bea_tina w pewnym momencie pomyślałam, że może już jestem w ciąży, bo nie ukrywam, że czuję się jak na poczatku z Kubą, ale to pewnie jeszcze hormony szaleja... Wiem, że w moim przypadku warto szybko się starać, bo to różnie może być, ale chyba chciałabym jeszcze trochę czasu poświęcić się na maksa Kubuskowi, a i nie mogę przewidzieć czy również tym razem nie będzie jakichs kłopotów, szpitala itd. Myślę jednak, że za rok, półtora byłoby ok.
-
Betina no dzis wypił az 100ml normalnis szok nagi w pokrzywach hehehe po szczepieniu chyba tyle zjadł hehehe ehhh uwierz mi czekam jak na bombie aby mu dać cos innego niż to cholerne mleko !!!!!
Bea_tina, magdalena, aisa lubią tę wiadomość
-
Kurde Kaja, to moze on poprostu nie potrzebuje wypic 150 tylko pije tyle ile potrzebuje:-) bo chyba jakdziecko glodne to placze? A Marcello nie wyglada na przyglodzonego;)
Natalinka, fakt, ze teraz mozna skupic sie na jednym, i to duzy plus, a w sumie, to kazdego indywidualna sprawa i nie mozna nikogo ani namawiac, ani odradzac, bo no takchyba lepiej;)
U nas burzowo sierobi, ciekawe czy co popada, nie mowie ze byloby zle;) a spacerekporanny zaliczonu to spoko:-) -
Moj maz po porodzie wogole nie tyka sie kasy mowi Ty wiesz co potrzebujemy wiec to ja dysponuje pieniedzmi ale On wie ze na glupoty nie wydam. Mam pytanie z innej beczki wrocmy do testowania i pierwszych objawow ciazy czy moala z Was ktoras plamienie implantacyjne?
-
pysia13 wrote:Moj maz po porodzie wogole nie tyka sie kasy mowi Ty wiesz co potrzebujemy wiec to ja dysponuje pieniedzmi ale On wie ze na glupoty nie wydam. Mam pytanie z innej beczki wrocmy do testowania i pierwszych objawow ciazy czy moala z Was ktoras plamienie implantacyjne?
Ja nie miałam -
Kaja mój z butelki jak odciągnę to w ciągu dnia je 60-70 ml, a na wieczór 90-110 ml i też jakiś wychudzony nie jest, nie płacze po jedzeniu więc raczej najedzony. Po prostu niektóre dzieci nie potrzebują jeść dużo do prawidłowego rozwoju.
magdalena lubi tę wiadomość
-
Zozol - jeśli chodzi o decydowanie się na bobasa - trochę bałabym się, że to za wcześnie, bo to było cc. Z drugiej strony jednak ciągle mam na uwadze PCO i ustaliliśmy, że trzeba dość szybko decydować się na kolejne maleństwo, bo nie wiadomo czy kiedyś się jeszcze uda skoro już teraz był problem i podejrzewali bezpłodność
Pan Bóg wie lepiej. Teraz mąż mówił: gdyby teraz się udało to byłby pech, a ja mówię, że cud, bo przecież wiele już mam za sobą, a nie wiem co jeszcze mnie (nas) czekamagdalena lubi tę wiadomość