KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mychowe mam nadzieje że tak pechowy dzień już się nie powtórzy
Natalinka super że Kubuś dobrze zniósł rehabilitacje i Pani przypadła mu do gustu
Beatina nasze dzieci mają bardzo podobne dni, prawie zawsze Hania ma humor taki jak Łukaszek
W rossmanie są chusteczki Tami w promocji z kartą rosnę
Joala dawno nic nie pisałaś, co tam u Was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 13:19
mychowe lubi tę wiadomość
-
no więc właśnie:P któraś dziewczyna jeszcze jest ze śląska, ale teraz już nie pamiętam:P a o dziwo, Łukaszenko u taty grzeczniutki, oczywiście na rączkach, bo jak się go odkłada to ryczek, nieźle, ciekawe czy to skok, czy zęby, czy życie:P
A spoko koleżanka zaciążona bliźniętami dziś do mnie przychodziciekawe czy wie już coś więcej o twinsach:D
o i kupiłam kombinezon na jesień
http://allegro.pl/show_item.php?item=4535963607aisa lubi tę wiadomość
-
No ja nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca ale Maks dziś istny Anioł! Gdyby nie to że wygląda jak Mój Maks to bym pomyślała że podmieniony
Gdzie go nie położę to leży bez płaczu i marudzenia, nawet zabawek nie potrzebuje, po prostu patrzy i śmieje się do lampy albo tapety. Byliśmy w nosidełku na spacerze i zakupach i spotkałam się z koleżanką z pracy która ma miesięcznego szkraba. Jak patrzyłam na niego to nie mogłam uwierzyć że Maksiu jeszcze nie dawno był taki maleńki jak on. Ten czas tak leci i tak się zmieniają nasze dzieci że szok.
No i noc też nie najgorsza o 20 spanie 24,45 jedzonko potem o 4,10 i 6.Ale spał dziś ze mną w łóżku od tego pierwszego karmienia.
Beatina miejmy nadzieję że Łukaszek jak dorośnie to ci nie wypomni że miał ciuszki w różu hehe. Mój bratanek też biegał w różowych rajstopkach jak miał rokBea_tina, aisa lubią tę wiadomość
-
Cześć i czołem
U nas pięknej pogody ciąg dalszy. Podziałaliśmy trochę w ogrodzie, rozsadziliśmy truskawki i wyrzuciliśmy te dwuletnie sadzonki.
Mychowe, u nas kontrole są co miesiąc i tak ważymy Młodego.
Patulla, wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych imienin!
Mirka, za taką cenę to faktycznie grzechem by było nie wziąć tego kombinezonu.
Beatina, fajna cena za jesienny kombinezon
Joala, najlepszego dla Haneczki z okazji wczorajszej 4-miesięcznicy
Bea_tina, patulla, mychowe lubią tę wiadomość
-
Beata i udało się znaleźć fajny kombinezon:)
My dzisiaj dużo na dworze siedzimy. Ładnie jest to Konrad spaceruje po podwórku a Kacper śpi w wózku.
A wieczorem jadę z bratem po autko. I 450 zł nie moje. Oby tylko chciał teraz jeździć dobrze to jakoś to zniose.
Kacprowi dałam dzisiaj cały słoiczek obiadku i dostał ostatnia łyżeczkę to płakał za więcej, ale zadowolil się cyckiem na deser.Bea_tina lubi tę wiadomość
-
Hej mamusie
Kaja współczuje utraty pieska
Mychowe miałaś niezłego pecha ja bym chyba na zawał zeszła
Bea_tina ja jestem z Rudy Śląskiejmi się marzyła bliźniaki
Patulla ale Kacerek ma apetyt
Ja co do nocy to za dużo nie mam co pisać bo u nas dzień kończy się przed 21 i Filip budzi się między 5 a 6 rano
A co do tej żyrafki to szczerze nie kupiła bym jej bo do najtańszych nie należy a Fifik jakoś bardziej woli bawić się pluszakami niż gryzakami
mychowe lubi tę wiadomość
-
Dziękuje w imieniu HANUSI.
U nas jest okw niedzielę mamy chrzest i imprezo-obiad.
Na razie wszystko jest dobrze Hanusia obraca się z brzucha na plecy i odwrotnie już nawet podciąga się do siadu ale jest za wiotka jeszcze a poza tym jest ok aż się boje drugiej dawki szczepienia które mamy 9września ostatnie skończyło się szpitalem aż strach myśleć. -
Patulla cierpliwości, może małymi kroczkami dojdziecie do porozumienia? To, że chce z Wami być, to bardzo dobrze wróży. Zależy mu nas Was i może coś w tej swojej główce poukładał, przewartościował pewne rzeczy i zrozumiał, że bez rodziny (czyli Was) życie jest pozbawione sensu... Chłopcy w sumie też raz na jakiś czas powinni zobaczyć ojca. Trzymam kciuki
-
U nas cały dzień marudzenia i noszenia na rękach. Jęki, stękania - nie wiem, chyba brzuszek, bo płakał przy gazach. Jak już zaczął na mnie krzyczeć i piszczeć, bo zabrałam balony, wzięłam telefon, zadzwoniłam do męża do pracy - a niech posłucha jak jego dziecko rozwija swe umiejętności wokalne. No nie powiem, zdziwiony to on był...
I standardowy zestaw pytań: to co mu się dzieje... Miałam odpowiedzieć: zaraz ci odpowiem, tylko poczekaj, poczekaj, gdzie ta moja czarodziejska kula?
Sasza20, mychowe, zozol lubią tę wiadomość
-
Witam się dziewczyny, miałam dziś tak malo czasu w ciągu dnia, że w ogóle tableta cały dzień nie wlaczalam. Byłam na spacerze po sklepach w miescie z dwiema dziewczynami, jedna z szesciomiesieczna dzidzia, druga z dwójka:7 i rok i 7 miesięcy. Jak taki małe przedszkole
I Lili mi taka wielka kupę zrobila, że przeszła przez dwie warstwy, ojjj, byłam w szoku.
Co do kupek, to ona robi od dwóch do czterech dziennie i może jak miała półtora miesiace to miała raz dzień lub dwa przerwy. Teraz nie ma dnia bez kupy:)
Pozdrawiamy i spokojnej nićmi Wam życzę.Sasza20, Bea_tina, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry :*
Patulla mam nadzieje że w końcu coś do Twojego męża dotrze i zrozumie że najważniejsza jest rodzina Ty i synowie
Natalianka skąd ja znam te głupie pytanieniestety niektórzy ojcowie myślą że umiemy czytać w myślach
ja zawsze mówię żeby się zapytał Filipa czemu płacze
Mychowe to niezły miałyście wczoraj spacerekna pewno wesoło było
-
Witam się
Ja właśnie zamówiłam w aptece nowe smoczki do butelek bo zauważyłam że Ewelina zaczęła mniej jeść zamiast więcej a z tego co wiem to może być przez nieodpowiednie dla jej wieku smoczki więc kupiłam trójprzepływowe powyżej 3 mca, powoli też już przygotowujemy się do wprowadzania pokarmów stałych, więc zrobiliśmy też zakupy akcesoriów do jedzenia (kubeczek, miseczka, talerzyk, łyżeczka, super śliniak silikonowy, i gryzaki do podawania pokarmów) a wczoraj słoiczki z warzywami i owockami bo w rossmanie mają teraz promocję i drugi słoiczek jest za 50% więc zapas mamy i czekamy na ukończenie czwartego miesiąca
Bea_tina, aga8787, aisa lubią tę wiadomość