Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie po fajnym w sumiedniu:-) Lukaszek troche marudzil, ale nie tak jak ostatnio, ale co super,to opanowal do perfekcji obrot plecy brzuch! Szkoda tylko ze zapomnial tego odwrotnego, ale obracam Go i cieszy sie jak fiks:-) normalnie jestem z niego taka dumna:-)
    Wieczorem po kapieli mial ataczek placzu przy cycku, ale zjadl, ladnie usnal ok 20, przed 21 pobudka dokarmieniowa i teraz nadal spi:-) moze wrocil donajlepszej formy? Trzymam za to kciuki;)

Zozol super ze Maksiu wyczul o co kaman ielegancko wspolpracowal:-) ajedzenie napewno sie nie zmarnuje, sama wiem po chrzcinach;) a mezowie zawsze jak potrzebni towybywaja;) cwaniaki!

Patulla czekamy na relacje!!

U nas kupy od 0 do 5, aw tych 5 moga byc mega kupy i mega giga kupy;) i taknaprawde nigdy nie wiem co mnie czeka hihi:-)

Kaja nasze dzieciaki chyba lubia halasy;) nie slyszalam, zeby ktorykolwiek maluszek narzekal na krzyki:-) a u mnie na szczescie gondola jest ok, chociaz teraz w wozku nie usypia tylko oglada, staram sietroche podnosic glowke noale bez przesady, licze ze w zimie gondola bedzie jeszcze ok;)

A troche mimo ze dzien bul ok, jestem zmeczona, wiec klade sie i lulu, zobaczymy co przyniesie noc:-)

Dobranoc!:-)

zozol lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja Maks też się ślini strasznie, rękawki i body pod brodą cały czas mokre. Ale u nas raczej jeszcze nie idą zęby. Im bardziej zmęczony tym głębiej piąstki pcha do buzi. A co do serów, to my parę lat temu byliśmy też we Fracnji i też przywieźliśmy te smrodki, w samochodzie tak śmierdziało że po każdym postoju jak wsiadaliśmy do auta to aż nas mdliło hehe, ale jadło się je pysznie :)

aisa, magdalena lubią tę wiadomość

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• zozol Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasza chyba masz nowy suwaczek (albo wcześniej nie zauważyłam) bardzo ładny :)
    Kaja i Patulla śliczne awatarki :)

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• natalinka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas to chyba jednak zęby... Kubuś ma normalnie ślinotok, o piąstkach nie wspomnę, bo pcha je namiętnie od kilku tygodni. On już nawet nie płacze - on piszczy i krzyczy przeraźliwie - szok. Smoczkiem od butelki to raczej masuje sobie dziąsła. Dziś znów cały dzień na rękach i krzyki - posmarowałam maścią na ząbkowanie i poszedł spać. Oczywiście coś przez sen pojękiwał, ale widocznie mu ulżyło...

Patulla - mam nadzieję, że mąż pamiętał

Dziewczyny - dobrze, że Wasze dzieci znoszą hałas. Mój go nie toleruje

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście, że nie pamiętał o naszej mszy. On w ogóle nie myśli o takich rzeczach. Jak był w sobotę to na imieniny nic nie dostałam, a wystarczył by chociaż mały gest, że się stara, że chce coś dać od siebie. On potrafi tylko mówić i obiecywać, no i jeszcze kłamać. Jak na razie to niewiele robi niestety.

A ja już jestem u siebie i tylko z Kacprem, Konrada zostawiłam u mojej mamy. Tęsknię juz za tym moim łobuziakiem;) I dla relaksu poleżałam w wannie dzisiaj, tego mi było trzeba. Kacprek ładnie spał, a ja miałam czas dla siebie;-)

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edit: napisałam do meza, co dzisiaj było.w to odpowiedział, że msza i ze pamiętał, ale prędzej nic nie mówił.

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata, brawo dl Łukaszka za obroty. Kacper jak na razie radzi sobie czasami z obrotami z brzucha na plecy.

Z ząbkami to różnie bywa, mogą wyjść teraz.q a mogą dopiero około roczku. Kacper tez dużo się ślini, a rączki to da taaakie pyszne...:-)

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, kończę ten monolog. Paczka chipsów zjedzona to pora iść spać;-)

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, dzień dobry:-) Mam nadzieje, że wszystkie nocki równie spokojne jak nasza, albo lepsze;-) jedna pobudka o 2 na cycusia i Kacper spał z mamusią do 6 i cycus i jeszcze leżymy.

aisa lubi tę wiadomość

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja:-)

Patulla buziaczki na 5 miesiecy Kacperka:-*
    A zachowanie meza jest dla mnie nie zrozumiale, normalnie nie kumam o co mu biega, tu sie stara a tu takie wtopy:( nie wiem az co napisac...

U nas nocka wzgledna, nie bylo bardzo duzo pobudek, mozna powiedziec ze wzglednie:-) Lukaszko pobudka po 7 a teraz kreci sie w lozku:-) maly cwaniak.

Milego dnia!

patulla, aisa lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mi się nie chce pisać tej pracy... Malutki śpi, a ja próbuję zrobić cokolwiek, ale jak widać wolę do Was zaglądać niż robić to co mam...

W imieniu Kacperka dziękuję Beatko za życzenia. A Łukaszek dzisiaj ma trzy trójeczki:-)

A 5 miesięcy temu leżałam na porodówce i czekałam na mojego maluszka, a teraz to już duży chłopak. A tamten dzień pamiętam jakby to było wczoraj...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 08:55

Bea_tina, aisa, mychowe lubią tę wiadomość

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde a ja za 3 miesiące do pracy :(
    Buziaczki dla Kacperka, dorosły już chłopak hehe
    U nas noc nie najgorsza, no i pierwsza od niepamiętnych czasów bez płaczu!

Bea_tina, patulla lubią tę wiadomość

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde ale suprise, na poczcie czekała przesyłka reklamowa z hipp i dostał Łukaszek łyżeczkę do karmienia i duzy słoik marchewki:) mimo, że będę wprowadzać za 2 miesiące, na szczęście data jest do 2015:) i dodatkowo kupony rabatowe na zupki, herbatki i kosmetyki z hipp, super:)

A Łukaszenko szaleje tylko chce się obracać! Szkoda, że zapomniał jak się obraca z brzucha na plecy bo muszę Go tylko przekręcać:)

A dzwoniłam do pediatry, jutro idziemy na krew i mocz i jak wyjdą eleganckie, to się szczepimy:P dziś biedna lekarka po urlopie mówi, że ma szał dupy hehe:P

agata86 lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina - a logowałaś się na stronie HIPP? Kiedy?

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalinka wrote:
    Bea_tina - a logowałaś się na stronie HIPP? Kiedy?

Logowałam się chyba przed porodem, albo zaraz po, nawet nie pamiętam :P ale może jak się zalogujesz to też coś dziabną :)

1usapiqvs8bdmaac.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dostałam paczuszkę z Hipp'a, a logowałam się niedawno (na pewno po porodzie)

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się logowałam ale na razie nic nie przyszło. Z tym że jak jakoś 2 miesiące temu.

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patulla buzaki dla Kacperka na te 5 miesięcy

patulla lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mamuśki :-)

My dziś po pobraniu krwi i masakra tak płakał ze aż mu krwiaczki na czole i na powiekach wyszły nie umie baba pobierac ehhhh wiecej moja noga tam na tym ośrodku nie powstanie jeszcze druga baba miala problem z wydaniem kasy aa to badanie miala problem ze 100zl dalam koszmar jakies pogonila mnie po sklepach , a ten ryczyal

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• natalinka Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to ja w ubiegły wtorek, więc jeszcze pewnie poczekam...

201404234670.png

cfc61914ad.png
‹‹ 530 531 532 533 534 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ