KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja niestety nawet jakbym chciała karmić dalej to już nie było czym. z czasem okazało się, że ta ostatnia gorączka z 26 maja przepaliła pokarm i zaczął zanikać. Nawet pobudzanie laktatorem wówczas nic nie dało. Ot, taki prezent na Dzień Matki dostałam
-
Witajcie dziewczyny:) A ja jestem butelkowa mama, ktora karmi swoim mlekiem wiec misz masz
Lili byla dzis wazona i bardzo malo przybrala, w trzy tygodnie tylko 260g, wazy 6040g i za dwa tygodnie znowu na wazenie, zeby sprawdzic czy dorowna do swojej lini na siatce centylowej
A ona taka pogodna, moze jeden dzien miala bez humoru, a tak to ciagle usmiechnieta i nie widac zeby glodna byla. Bo ogolnie to ona nie placze gdy jest glodna, rano jak sie budzi po calej nocy, to otwiera oczka i patrzy i czeka.. -
Mychowe u nas maz to sprawdza,to wagowo idzie teraz odrobine ponizej srodka, takze idzie raczek ok wagowo, bo wzrostem to jest hen wysoko ponad wszelkie normy.
Kurde cos tak sie wierci niespokojnie, niby usnal, pozniej sie obudzil, a teraz sie wierci kreci, no zibaczymy co to z tego bedzie.
A ja ni to krwawie niby nie, ciekawe co to sie dzieje;)mychowe lubi tę wiadomość
-
Ja też nie sprawdzam siatek, ostatnio był 25 centylu ale poprzednie nie wiem.
Beti miałam właśnie pytać czy to okres czy jednak nie. A Maksiu też się coś wierci przebudza, popłakuje, wzięłam go do łóżka i poleżałam z nim chwilę to się uspokoił, póki co znowu śpi spokojnie w łóżeczku.
A tak w ogóle to na ovufrendzie brakuje kalendarza dzieci hehe, są cyklu, ciąży to teraz powinni jeszcze dla naszych szkrabów coś wymyślićWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 21:29
Kaja, mychowe, aisa lubią tę wiadomość
-
Zozol pamietasz, jak ostatnio pisalas o karmieniu co 40 min? Mozesz mnie przywitac w klubie! Normalnie dzis to jakis szal!!! Myslalam ze malo pospal w dzien to pospi w nocu, ale widze Lukaszo ma inne plany nocne hehe, cwaniak:-) jutro bedzie Beatazombi;)
agata86, zozol, mychowe lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, dzień dobry:-)
A ja chciałam napisać, że u nas gorsza noc, bo 3 pobudki, ale śpi ze mną od pierwszej, wiec tylko wyciągam cyca i jedzonko gotowe:-P A pobudka juz przed 6 i tan kopie tymi małymi nóżkami,nie nie da się pospaćA teraz pewno e zaśnie sobie na drzemkę, a matka wstanie i zje śniadanie.
A @ u mnie ani widu, ani słychu... A po Konradzie prawie od razu dostałam, a teraz cisza.Wolałabym żeby wszystko wróciło do normy, a nie takie czekanie na nie wiadomo co i nie wiadomo kiedy.
Aaa... kupiłam wczoraj mleko, ale chyba cycki się przestraszyły i wznowiły produkcjęI stoi zapakowane na w razie czego.
I jeszcze poradzę się Was, jak gotuje sama mu marchewkę, czy coś innego to dodaje trochę kaszy manny, a wczoraj dałam mu kaszkę mleczno-pszenna łyżeczką, może tak być? Chodzi mi o wprowadzanie glutenu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 07:40
mychowe lubi tę wiadomość