X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina - osobiście nie jestem przekonana, ale są podobno jakieś specjalne 'wiaderka' do kąpieli. Nie wiem tylko jak z wymiarami

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrówka dla Hani :*

aga8787 lubi tę wiadomość

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patulla wanienke mam największą dostępną, chyba mój szkrab rośnie na 2 metry:P
    Kombinezon dziś doszedł:) no muszę przyznać fajniutki:D mimo, że z różem:P Łukasz ma trochę luzu więc liczę, że na jesień styknie:) oczywiście już też wyprany, bo pewnie w przyszłym tygodniu już się go ubierze, jak przyjdzie ochłodzenie:)
    jaaaa, jesteś drugą osobą która nie przepada za hp! Ja jestem największą fanką oczywiście:D
    Natalinka jak dla mnie to w takim wiaderku też dziecko powinno siedzieć:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 20:47

1usapiqvs8bdmaac.png
  • mychowe Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat dla Hani :)

Wspolczuje mamom, ktore tak czesto musza wstawac w nocy, chyba bym byla jak zombie ;)
    U nas sie lato znowu zrobilo :) I tesciowie przyjezdzaja na trzy tygodnie w czwartek to bedzie co robic :)

aga8787, aisa lubią tę wiadomość

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychowe, powiem Ci, że w trakcie nocy to jest "męczące" i chętniej by się spało, ale jak już wstaję, to jestem na tyle przyzwyczajona, czy jak śpię "normalnie" a wstaję co chwila:) po takim czasie już się zgrałam:) oczywiście większa obawa to JAK ZAWSZE, czy cyce ogarną, ale jak zawsze dają radę:)

mychowe lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to wtedy tą wanienka nie może być aż tak źle. Wszystkie dzieci robią ciapu ciap i większe wanienki tez nie pomogą.
    Ale faktycznie długi ten Twój synek, ja sama zmierzyłam małego ostatnio i wyszło 68-69 cm.
    I mały gender Ci rośnie, a raczej mama małego gendera wychowuje:)

A u mnie produkcja mleka ruszyła, ale tak po połowie. Jeden cycek ładnie pracuje, a drugi prawie "flaczek"

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O wlasnie patulla, mialam Ci pisac, ze dobrze ze mleczko wrocilo:-)

A noc u nas z cogodzinna pobudka, juz jestem po drugiej przed 21, bedzie wesolo:-) trudno, wylaczam hp iide spac:-)

1usapiqvs8bdmaac.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się:)
    Nocka ładnie przespana, chyba jedna pobudka, ale od przed 6 fika na dobre, leży i kopie nóżkami, piszczy, krzyczy, śmieje się:-) A ja nie mogę się wyspać, niby śpię dosyć długo, ale i tak pospalabym jeszcze chyba z pół dnia.

Miłego, słonecznego dnia:)

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, dzis gorzej niz wczoraj;) ok, byla jedna drzemka ok 2-godzinna, ale reszta pobudki co 40-60 minut. A obudzil sie o 715 i koniec spania. Licze ze pobroi i zasnie jeszcze, dzis to chyba spie z nim za kazdym razem, bo no poki co to masakra;)

1usapiqvs8bdmaac.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    Nie nadrabiam bo czasu brak. Jasiek super zniósł podróż promem, drogę z Gdyni do Wawy przespał. Jest grzeczny i ładnie śpi. Towarzystwo Mu odpowiada. Oby tak dalej.
    Teraz jedziemy do rodziny to może trochę w drodze nadrobie.

Pozdrowienia dla Was i całusy dla dzieciaczków :*

natalinka, Kaja, Bea_tina, patulla, magdalena lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • mychowe Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sobotnio :) u nas przespana noc, Lili spala od 22 do 7. Zauwazylam, ze jak z nia gdzies ide to za duzo rzeczy ja rozprasza i malo wtedy zje :/
    Pozdrawiamy i milego weekendu zyczymy :)

aisa lubi tę wiadomość

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mamuśki!!!!

My dziś intensywny dzień !!! Marczello dziś pierwszy raz został z dziadkami iiii oczywiscie spał tak jak byliśmy oboje w domu , a jak opuscilismy mury to młody oczy jak 5 zł i mkeli chrzest bojowy bo zafundował płacz, kupa , jedzenie pełen zestaw hehehe babcia miała co robić , a dziadek też był zaangażowany do przebierania akcja stu lecia , a My w szał zakupów pojechaliśmy , a Szwagier donosił , że młody beczy heheheh , ale po kilku min zasnął , a później zaliczone Morze spacer brzegiem młody spal 3 h szum morza mu sie chyba podobał , a teraz po kompieli smacznie śpi !!!!

A ja dramat 2 rozmiary muszę schudnąć boże , ale sie zalamalam w przebieralni moje ciało to katastrofa totalna od jutra ćwiczę , ale nie wiem jak i co buujuu depresja normalnie do Listopada musze to zrzucić!!!!!

mychowe, magdalena lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• mirka14 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już doszłam do wagi z przed ciąży teraz jeszcze 15 kg i będzie cudnie może do grudnia się uda :)

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • aga8787 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego Lili :)

ug37df9hmgtex3az.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejo:P

My wczoraj karmienie co 1,5h:) w nocy było ok, usnął o 19:40 pobudki 20:40, 23,1,3,4,6,8 i tutaj już wstaliśmy:) a od 3 spał na mnie, bo w łóżeczku coś się budził jak wściekły:) ale dziwi mnie, bo je częściej i czasami mniej, a czasami normalnie a i tak je częściej, nie wiem, może przez cieplejsza pogodę? Mam jednak nadzieje, ze wróci do normy:P

Kaja, mirka, to nie powiem spore wyzwanie przed Wami:P ja chciałabym zrzucić 8 kg, ale ważę 4kg mniej niż przed ciążą wiec powoli waga spada:)

Kurde a pofolgowałam w zeszły weekend z czekoladą i od tamtego czasu mamy średnio z kupami:/ bo albo są, albo bardzo niewielkie:( podałam mu koperek, to puścił bączka :P myślę znowu o kminku, no bo nie ukrywam z własnej głupoty mu zaszkodziłam:(

Miłego dnia dziewczyny:P

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mychowe buziaczki dla Lili:*

1usapiqvs8bdmaac.png
  • aga8787 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my po weselu, Hania dobrze zniosła imprezę na początku się wystraszyła jak muzykę przy pierwszym tańcu zmienili bo mieli taką składankę. a potem już grzeczniutka mimo że nie wyspana bo w dzień prawie nie spała. Oczywiście podziwiana przez wszystkich mimo że prawie nikt nas nie znał bo to wesele koleżanki

Bea_tina, Kaja, aisa lubią tę wiadomość

ug37df9hmgtex3az.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patulla wrote:
    Kaja, ale mi właśnie raczej chodziło o to, że "starsze" pokolenie nie karmiło długo piersią, "bo za chude mleko" i trzeba było skończyć i butle dać, bo tak lepiej dla dziecka było. I dziwią się, że ja tylko na piersi małego mam jeyszcze.

W tym poście rano źle napisałam, miało być: "NIE było/jest zwolennikami kp" przepraszam za błąd.

I "butelkowe" mamy to też są supr mamy:-)
    witajcie mamuśki
    zgadzam się z Tobą patulla u mnie też się dziwią i ciągle pytają kiedy będę rozszerzać dietę :( teraz dokarmiam mm bo doktórka stwierdziła że Oluś jest za szczuply ważył w zeszły czwartek 6100 przestraszyłam się i dokarmiam ale z kolei on wymiotuje i bądź mądry człowieku. :( zleciła 50 mm po cycusiu ja czasem opuszczam butlę bo czuję ze ciągnął cyce ostro 2 na raz z jednegl często mu mało.
    nie odzywałam się ostatnio bo u mnie beznadziejna sytuacja :( jestem załamana

dqpri09knl7nzqjn.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena po pierwsze buziaczki dla Olusia na 4 miesiące:*
    Miło, że się odezwała, faktycznie długo już Cię nie było!
    A mam nadzieje, że problemy uda się szybko rozwiązać, jeśli chcesz porozmawiać to zachęcam:*

magdalena lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena, wygadaj się, to czasami trochę pomaga.

100 tal dla Lili i Olusia:-)

I w ogóle witam się i miłego dnia:-)

l22ne6ydz3bwmwg9.png
‹‹ 539 540 541 542 543 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ