KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Patulla wanienke mam największą dostępną, chyba mój szkrab rośnie na 2 metry:P
Kombinezon dziś doszedłno muszę przyznać fajniutki:D mimo, że z różem:P Łukasz ma trochę luzu więc liczę, że na jesień styknie:) oczywiście już też wyprany, bo pewnie w przyszłym tygodniu już się go ubierze, jak przyjdzie ochłodzenie:)
jaaaa, jesteś drugą osobą która nie przepada za hp! Ja jestem największą fanką oczywiście:D
Natalinka jak dla mnie to w takim wiaderku też dziecko powinno siedziećWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 20:47
-
mychowe, powiem Ci, że w trakcie nocy to jest "męczące" i chętniej by się spało, ale jak już wstaję, to jestem na tyle przyzwyczajona, czy jak śpię "normalnie" a wstaję co chwila:) po takim czasie już się zgrałam:) oczywiście większa obawa to JAK ZAWSZE, czy cyce ogarną, ale jak zawsze dają radę
mychowe lubi tę wiadomość
-
No to wtedy tą wanienka nie może być aż tak źle. Wszystkie dzieci robią ciapu ciap i większe wanienki tez nie pomogą.
Ale faktycznie długi ten Twój synek, ja sama zmierzyłam małego ostatnio i wyszło 68-69 cm.
I mały gender Ci rośnie, a raczej mama małego gendera wychowuje:)
A u mnie produkcja mleka ruszyła, ale tak po połowie. Jeden cycek ładnie pracuje, a drugi prawie "flaczek"mychowe lubi tę wiadomość
-
Witamy się
Nocka ładnie przespana, chyba jedna pobudka, ale od przed 6 fika na dobre, leży i kopie nóżkami, piszczy, krzyczy, śmieje sięA ja nie mogę się wyspać, niby śpię dosyć długo, ale i tak pospalabym jeszcze chyba z pół dnia.
Miłego, słonecznego dnia:)
-
Cześć dziewczyny
Nie nadrabiam bo czasu brak. Jasiek super zniósł podróż promem, drogę z Gdyni do Wawy przespał. Jest grzeczny i ładnie śpi. Towarzystwo Mu odpowiada. Oby tak dalej.
Teraz jedziemy do rodziny to może trochę w drodze nadrobie.
Pozdrowienia dla Was i całusy dla dzieciaczków :*natalinka, Kaja, Bea_tina, patulla, magdalena lubią tę wiadomość
-
Witam mamuśki!!!!
My dziś intensywny dzień !!! Marczello dziś pierwszy raz został z dziadkami iiii oczywiscie spał tak jak byliśmy oboje w domu , a jak opuscilismy mury to młody oczy jak 5 zł i mkeli chrzest bojowy bo zafundował płacz, kupa , jedzenie pełen zestaw hehehe babcia miała co robić , a dziadek też był zaangażowany do przebierania akcja stu lecia , a My w szał zakupów pojechaliśmy , a Szwagier donosił , że młody beczy heheheh , ale po kilku min zasnął , a później zaliczone Morze spacer brzegiem młody spal 3 h szum morza mu sie chyba podobał , a teraz po kompieli smacznie śpi !!!!
A ja dramat 2 rozmiary muszę schudnąć boże , ale sie zalamalam w przebieralni moje ciało to katastrofa totalna od jutra ćwiczę , ale nie wiem jak i co buujuu depresja normalnie do Listopada musze to zrzucić!!!!!mychowe, magdalena lubią tę wiadomość
-
hejo:P
My wczoraj karmienie co 1,5h:) w nocy było ok, usnął o 19:40 pobudki 20:40, 23,1,3,4,6,8 i tutaj już wstaliśmy:) a od 3 spał na mnie, bo w łóżeczku coś się budził jak wściekły:) ale dziwi mnie, bo je częściej i czasami mniej, a czasami normalnie a i tak je częściej, nie wiem, może przez cieplejsza pogodę? Mam jednak nadzieje, ze wróci do normy:P
Kaja, mirka, to nie powiem spore wyzwanie przed Wami:P ja chciałabym zrzucić 8 kg, ale ważę 4kg mniej niż przed ciążą wiec powoli waga spada:)
Kurde a pofolgowałam w zeszły weekend z czekoladą i od tamtego czasu mamy średnio z kupami:/ bo albo są, albo bardzo niewielkie:( podałam mu koperek, to puścił bączkamyślę znowu o kminku, no bo nie ukrywam z własnej głupoty mu zaszkodziłam:(
Miłego dnia dziewczyny:P -
my po weselu, Hania dobrze zniosła imprezę na początku się wystraszyła jak muzykę przy pierwszym tańcu zmienili bo mieli taką składankę. a potem już grzeczniutka mimo że nie wyspana bo w dzień prawie nie spała. Oczywiście podziwiana przez wszystkich mimo że prawie nikt nas nie znał bo to wesele koleżanki
Bea_tina, Kaja, aisa lubią tę wiadomość
-
patulla wrote:Kaja, ale mi właśnie raczej chodziło o to, że "starsze" pokolenie nie karmiło długo piersią, "bo za chude mleko" i trzeba było skończyć i butle dać, bo tak lepiej dla dziecka było. I dziwią się, że ja tylko na piersi małego mam jeyszcze.
W tym poście rano źle napisałam, miało być: "NIE było/jest zwolennikami kp" przepraszam za błąd.
I "butelkowe" mamy to też są supr mamy:-)
zgadzam się z Tobą patulla u mnie też się dziwią i ciągle pytają kiedy będę rozszerzać dietęteraz dokarmiam mm bo doktórka stwierdziła że Oluś jest za szczuply ważył w zeszły czwartek 6100 przestraszyłam się i dokarmiam ale z kolei on wymiotuje i bądź mądry człowieku.
zleciła 50 mm po cycusiu ja czasem opuszczam butlę bo czuję ze ciągnął cyce ostro 2 na raz z jednegl często mu mało.
nie odzywałam się ostatnio bo u mnie beznadziejna sytuacjajestem załamana