X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja u nas nocka standardowa :-)

Kaja a jakiego kształtu masz smoczki w butelkach?

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joala wrote:
    Czy wam też tak tragicznie wypadają włosy ? masakra!

mi też wypadają ze masakra, ale już przy czole widzę malutkie 2 cm włosy odrastają, czytałam ze do pół roku po porodzie mogą tak mocno wypadać.

nocka oki, unas ładne słoneczko wiec idziemy na spacer:)

miłej niedzieli :)

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się

U nas nocka nieco gorsza, ale nie jest źle:) Usnął o 22, wstał o 9, a pobudek było 5, więc tragedii nie było, ale dupy też nie urwało;P

Za to zmienił godziny, usypia gordzinę-dwie później, budzi się godzinę później, po przebudzeniu to już wcale masakra... Nie jest źle, ale już się cieszyłam, że mamy jakiś rytm dnia a tu klops.

Kaszka absolutnie nie działa na niego zapychająco, raz tylko nie jadł, a tak to standard 2h i koniec, teraz zjadł wcześniej, bo był śpiący:P co za mały człek z niego;P

Iza, nie mam pomysłu czemu Maksio tak się budzi? A fakt faktem, ściągnij sobie na telefon albo z kompa puszczaj szum, co by się nic nie stało, bo jednak długo chodzi ta suszarka, lepiej nie ryzykować!

U nas też piękna pogoda, miałam iśc na spacer o 12 po karmieniu ale Łukasz zjadł 11:40 i usnął, więc przesuniemy to na później:)

Pranie z wczorajszej akcji wystawione na polku, więc licze, że szybko się wysuszy:)

Miłego dnia!

mychowe lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasza20 wrote:
    Witam się i ja u nas nocka standardowa :-)

Kaja a jakiego kształtu masz smoczki w butelkach?

Ja już wszystkie ksztalty smoczkow wypróbowane żółte, białe silikonewe,a o dziurkach nie wspomnę wolne,szybkie itp

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasza tu kształt smoczka nie robi mu roznicy bo w nocy dziś zjadł 160 pozniej 100 i 90ml juz nad ranem

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Joala Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może waszym maluszkom zęby się przebijają u mojej tez tak się działo wtedy w nocy ;) po 6-8 pobudek .a teraz 1-2 pobudki jak już jej się te dwie dolne jedynki przebiły ;)

aga8787 lubi tę wiadomość

klz9t5odh2f7kn3o.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Pati mam nadzieje z pokarmem bedzie u cb ok... na pewno bedzie dobrze ;)
    Kaja wspolczuje problemow z mlekiem :/
    My wczoraj bylismy u kolegi i Pola mega grzeczna pol wizyty przespala i dala chwile czasu dla rodzicow :D
    Zozol Maksiu maly przystojniaczek :) Fajnir ze w spacerowce chce sie wozic.... my dzis Polcie do spacerowki wlozylismy do takiej rozlozonej na plasko to zasnela a jak sie obudzila to juz sie wiercila :/ a w pozycji siedzacej w spacerowce nie za bardzo jej jeszcze sie podobalo siedzenie :/ i kurde klaps bo w gondoli ledwo sie mieści i tylko spac tam chce a w foteliku samochodowym jak ja wozilam kiedys to było ok a teraz ledwo zakupy zrobie juz sie w8erci i nie chce siedziec :/ masakra... jutro jeszcze w spacerowce poprobuje :)
    Dzis wtrabila caly słoiczek dyni z marchewka :D tylko kaszki nie chce jesc... jak dostalismy probke kaszki z bobovity to zjadla cala to myslalam ze polubila ale jak chcialam taka sama w sklepie kupic to nie znalazlam i kupilam inna i tej to w ogóle nie chce jesc ani lyzeczka ani z butelki :/ jeszcze w kauflandzie musze sprawdIc czy ta kaszka tam bedzie ale to dopiero we wtorek bo nam sie auto zepsulo i we wtorek go naprawia ;)

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi włosy tez wypadaja i mnie to wnerwia bo sa doslownie wszedzie ! Masakra

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pipi w carrefour jest też duży wybór kaszek.
    Może Pola jeszcze się przekona do spacerówki :)
    Nasz w wózku nie zaśnie :/ a w nosidełku zasypia.
    My dziś kolejny spacer w spacerówce prawie godzinny zaliczyliśmy :) Byliśmy przy tężni solankowej-ponoć godzinny pobyt to jak 3 dni nad morzem hehhe, więc można powiedzieć że byliśmy na weekend nad morzem :)
    Kurde nasz wózek ma super dużą przedłużaną budkę ale co z tego jak mały nie chce żebyśmy ją rozciągali bo nas nie widzi i ma ograniczony widok hehe. Jak już będzie siedział to wtedy ok będzie. no więc póki co musimy siedzisko obracać raz przodem raz tyłem żeby mu słońce nie świeciło :)

Dziś na noc włączymy laptopa z odgłosem suszarki, na youtube są filmiki 2-4-8 a nawet 10 godzinne :) Myślę że 2 godzinny nam starczy.

Bea_tina, aga8787, mychowe, magdalena lubią tę wiadomość

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• Pipi26 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W carrefourze bylam i nie bylo... ale jest postep bo popoludniu nawet troche zjadła wiec moze sie do tej kaszki pomalu przekona :)

Bea_tina lubi tę wiadomość

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • mychowe Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) Zozol, ale Twoj Maksiu fajnie wyglada :) i ma wloski jakby byl u fryzjera :)

U nas spokojny weekend, Lili przesypia cale noce i sie usmiecha to juz tego zabka widac, fajnie to wyglada :) I ladnie zjada obiadki, ale nie wszystko, jak juz nie chce to nie otwiera buziaka.

A mi tez strasznie wlosy wypadaja,co drugi dzien musze odkurzac. I dlatego krotko obcielam.

Milego wieczorku :)

zozol lubi tę wiadomość

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • zozol Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mychowe pochwal się ząbkiem na zdjeciu :)
    u nas obiadek zjadany w 1/3 małego słoiczka tylko. U nas z tym otwieraniem buzi to masakra, otworzy ale tak szybko zamyka że nie zdążę włożyć całej łyżeczki i przez to większość wypluwa, a jak się uda włożyć całą to tylko minimalnie coś wypluje.

mychowe lubi tę wiadomość

qm4p206.png

Nasz największy skarb

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello wieczorem my u teściów Marcel rano kaszka +mleko później mleko wciskane oczywiscie nastepnie obiadek po 1h deser i po 1h domagał sie odziwo mleka i wypił 100ml i zasnął na 2 h w domu o 19 kaszka ,a teraz pije mleko kurcze na wieczór glodny nie możliwe ,a co do zębów wyżyna sie oczny nie widoczny ,ale wymacac można :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Pipi26 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja co tu taka cisza ? :D
    od 7 nie śpimy. ... w nocy pobudki 3 i 6 wiec nie jest zle

Pogoda okropna , nic tylko spac isc :D

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • aga8787 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    To prawda pogoda okropna i pewnie trzeba się do niej przyzwyczaić bo zima idzie ;/
    a u nas noc oki :) 4 pobudki na jedzenie i bujanie z 2 razy ale spała do 8 z mała przerwą po 6

ug37df9hmgtex3az.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka:-)

U nas noc jak wczoraj:-) 5 pobudek, a wstalismy przed 9 to nie ma zle:-)

Pogoda nie sprzyja, no ale coz, jesien w koncu.

Milego dnia mamuski!

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Pipi26 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas zapowiada się dzień marudy :/

iv09df9h5nm7nn0s.png
  • Joala Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie Hania zaczęła pokasływać ;/

klz9t5odh2f7kn3o.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joala jak ma kaszel suchy top mi lekarka poleciła Drosetux. Podaje na początku 3x2ml a teraz 2x2ml strzykawką.

Kurde musze jechać do gina a tak mi się nie chce, szczególnie w taką pogode:/

1usapiqvs8bdmaac.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja, my dziś zaczęliśmy gluten wprowadzać, ale poszłam na łatwiznę bo nie chciało mi się odciągać to pomieszałam z wodą a potem dodałam do marchewki i wcinał ładnie dzisiaj choć i tak cała buzia z marchewki :)
    Beatina ile dajesz do kieliszka tej kaszki bo ja dałam taką pełną łyżeczkę
    No pogoda niestety fatalna :(

qm4p206.png

Nasz największy skarb

‹‹ 642 643 644 645 646 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ