KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się
Magdalena mam nadzieję, że ta przeprowadzka będzie na dłużej i trochę dychniecie z przemieszczaniem się!
Pati, dobrze, że trochę wypoczęłaś jednak mam nadzieję, że szybko do domku wrócicie z diagnozą i ewentualnym leczeniem!! A mleczkiem się nie przejmuj, teraz może masz mniej, ale wrócisz do domku, to będzie wszystko super:)
My dziś nocka chyba najlepsza ze wszystkich! Były tylko 3 pobudki!! Także całkiem rewelacyjnie:P Szkoda tylko, że ja poszłam późno spać, a Łukasz wstając o 1 zaczął płakać, więc wzięłam Go do naszego łóżka, gdzie się wiercił jak owsik, a uspokoił się u siebie w łóżeczku:P
Mąż mnie obudził jak szedł do pracy i że zapomniał telefonu to jak się do niego rozdzwonili to masakra, więc z własnej i czyjejś głupoty jestem raczej nie wyspana, ale liczę, że jakaś drzemeczka wspólna się pojawi hihi:)
Miłego dnia!Pipi26, Kaja, magdalena, mychowe lubią tę wiadomość
-
Witam was
Pati no to super ze ci spanie pożyczyli!!!
Linneczka ,a co tam akcje nocne były pewnie zęby kochana!!!
Beti no ja od wczoraj przez deszcz drzemki z mlodym w łóżku
Unas noc norma 23 mleko 3 mleko 6 mleko chyba dobrze ,ale pomiędzy to tysiac pięćset razy smoczek i teraz nie wiem czy moge napisać ,że wyspana ;-/ -
U nas mleko o 22, 3, 6 niby ok ale miedzy 1,30-2,30 były 4 pobudki i noszenie na rękach No i od 5 już nie spał więc nie nazwałabym tej nocy za udaną
Maks w foteliku samochodowym też się nie opiera to już akurat od dawna i nieraz całą drogę od mojej mamy tak jedzie. Po macie też raczej przemieszcza się na brzuchu bokiem niż pełzanie chociaż dupkę podnosi to się jakoś nie posuwa
U nas dziś była dynia która średnio smakowała. Muszę przyznać ze pomieszane z kaszką lepiej smakuje.
A co do kp to mam wrażenie że w lewej piersi mam mało mleka -
Beata gratuluje udanej nocki.. oby tak dalej
Magdalena super ze sie przeprowadziliscie gratki
My w nocy 2 pobudki i od 6.40 nie spi a w nocy jeszcze sie wiercila wiec sie srednio wyspalam zaraz się kolo niej poloze na drzemke bo właśnie zasnela..... Pola spi teraz tylko na brzuszku i nie ma innej opcji..... ale w sumie dobrze bo jak kolo 10 na spacerze w wozku max 30 min spala tak teraz w lozku na brzuszku 1.5 h spi i po poludniu to samo a nawet kolo 17 lubi jeszcze przysnac na chwile wiec super a nie to ci wcześniej 30 min i czasami 1 h po poludniu wiec dla mnie super.... troche haotycznie napisałam ale z tel pisze wiec sorki... ide z młodą kimnac ...
milegi dnia -
Cześć
Patulla, fajnie że choć trochę mogłaś normalnie pospać. Zdrowia życzę!
Kaja, fajnie że Marcel ładnie zjadł
Magdalena, super że wreszcie koniec kłopotów mieszkaniowych!!
U nas noc zaskakująca. Usnął o 19.30 a po 2 godz znów cycuś. Nastawiłam się na średnią noc a tu następna pobudka dopiero o 4:30. Potem pół godz gadania z nami w łóżku i spanie do 8. Może spało Mu się lepiej po szczepionce... pojęcia nie mam ale najważniejsze, że ładnie spał. -
Ja miałam mniej mleka w prawej bo Hania nie chciała z niej pić, na szczęście w nocy było jej to obojętne więc starałam się nadrabiać albo kombinować z karmieniem w innej pozycji i jakoś wróciło do normy
Że to moje dziecko nie chce mleka z butelki dziwne bo herbatkę 100 ml wypija a mleka może 30ml
Iza chyba musisz Maksia do niej częściej przystawiać
My dziś jedliśmy zupkę jarzynową z gerbera jadła ładniej niż owoce -
Witajcie
U nas noc super, Lili pierwsza pobudke miala o 8.50, nie moglam uwierzyc a cyckow mi juz cieklo hehe
Patulla, fajnie, ze udalo Ci sie pospac troche.
A co do mleka to zawsze mialam w prawej mniej.. chyba dlatego, ze czesto Lili do lewej przystawialam nad ranem, bo zawsze sie balam, ze z prawej mi spadnie z lozka hehe. Musialam karmic spod pachy, bo po cesarce i pozniej Lili miala szelki na bioderka.
Wszystkim milego dnia zyczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 13:07
-
Tak koszmarnej nocy jak wczorajsza to nie było nigdy. Spała tylko z cyckiem w buzi jak wypadł to wrzask:( .
Patula trzymaj się wszystko bedzie dobrze:)
Sammy bardziej lubi mixy owocowe I warzywne . Pierwszy raz dałam jej takiejedzonko jak miała 5 miesięcy ale nie szło jej ;)teraz sama otwierał buźke do wszystko . Jak jemy to ona też chce, daję jej polizac -
Lineczka to lipna noc była uwas ,ale spokojnie do roczku wytrzymamy i wtedy NOCE nasze ja teraz tak sobie tłumaczę za każdym razem jak wstaje w nocy !!!!!
ALE sie zfrajerowalam matko kupiłam pampersy Dady i co i wielka kupa mlody przesikany obsrany po pas te pampersy wcale nie sa ok to fujjj -
Hejka Pola ma właśnie 2 drzemke .... jak ja to lubię ja leze z nią w łóżku i się obijam a co nawet obiadu dzisiaj nie robie dziś mam dzień lenia.
Kaja mam nadzieje ze niedługo nasze dzieci beda przesypiac cale noce. ... ostatnio mi kolezanka mowila ze syn jej siostry mial 3 lata i wstawal w nocy i sie darl ze mleko chce .... masakra... mam nadzieje ze żadnej z nas sie to nie przytrafimychowe lubi tę wiadomość
-
Lineczka współczuję nocki, oby kolejne były lepsze.
u nas z drzemkami dziś jakaś masakra, ryk przy usypianiu jakby go bito! usypianie trwa dłużej niż sama drzemka
Mychowe pozazdrościć takiej nocki! Ja też tak chcę!!!!!
Kaja toś mnie zaskoczyła z tymi pampersami dada, wprawdzie nie używam ale słyszałam że są ok ale na noc lepsze Pampersy.mychowe lubi tę wiadomość
-
Jak byliśmy w Pl to kupiłam dady i teraz też jeszcze trochę mam. Używamy tylko w dzień, w nocy pampers. Ja widzę sporą różnicę między dadą a pampersem.
Lineczka, współczuje ciężkiej nocy. Oby dziś było lepiej!
Jaś dziś senny, chyba wciąż po tym szczepieniu i ma podwyższoną temperaturę 37,3 - 37,5. Czy zaczerwienienie przy miejscu wkłucia jest normalne? U dorosłego czasem też się zrobi jakiś krwiak po igle więc chyba nie jest to jakiś skutek uboczny szczepienia, nie? -
Mi chyba Lili przesypia zabkowanie, bo juz drugi dzien spi tak dlugo w ciagu dnia i w nocy tez. Teraz juz dwie godziny spi.
Wczoraj trzy godziny spala w ciagu dnia, pozniej jak sie obudzila to miala swietny humorek
Naprawde wspolczuje mamom, ktore sie nie wysypiaja.
Maz mnie wczoraj pyta czy staramy sie juz o rodzenstwo dla Lili. Rozsmieszyl mnieaisa, Pipi26, Bea_tina, zozol lubią tę wiadomość