KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
beti ja w Tesco kupiłam takie 3 fajne chusty za 24 zł bo Marcel od tego slinienia cały mokry i teraz mam spokój nie musze body przebierac ,a i czasem jak deserek zje to sliniak nie potrzebny ,ale z chusta non stop
-
beti ja w Tesco kupiłam takie 3 fajne chusty za 24 zł bo Marcel od tego slinienia cały mokry i teraz mam spokój nie musze body przebierac ,a i czasem jak deserek zje to sliniak nie potrzebny ,ale z chusta non stop
-
Gratulacje dla malej Poli z powodu zabka Pipi, u nas Lili tez za bardzo nie marudzi teraz, dzien lub dwa zanim wyszedl troche marudzila, ale teraz jakby bardzo duzo spi
U Lili tez zauwazylam, ze za ucho sie lapala dzien wczesniej zanim zabka zauwazylam
Aa i wiecie, jak jej wyszwedl zabek to prawie wcale sie nie slini, a wczesniej musialam jej zakladac trzy bandanki na szyje na dzien.
Zozol, wspolczuje tych nocek, ale wierzw, ze to sie zmieni i w koncu zaczniesz sie wysypiac.
My tez nie wiemy czy druga dzidzia bylaby usposobieniem podobna do Lili (tak bardzo bym chciala), bo Lili jest taka kochana.. czasami nie moge uwierzyc, ze ja mamy, takie male szczescie
Beatina, trzymam kciuki za Lukaszka zabka i zeby jutro nie padalo poniedzy 12 a 14;)
Aisa, Lili tez lubi na brzuchu, ale w nocy ja kladziemy na plecach. W ciagu dnia ciagle sie na brzuch obraca i tez juz nie moze na sofie zostawac, tylko na podlodze. A w noct na plecach i w spiworku spi, wiec sie nie obroci na szczescie.Pipi26, Bea_tina, Kaja, aisa, magdalena lubią tę wiadomość
-
Witam sie:-)
U nas nocka nie juz taka rewelacja;) wricilismy do 5 pobudek niestety, choc wiadomo, to zadna tragedia;)
Pada i ciemno no ale coz, jechac musimy tak i tak. Lukaszo obudzony nawet w dobrym nastroju, zobaczymy, bo w nocy bardzo siewiercil, kecil i nawet plakal, a to mu sie nigdy nie zdarza!
Milego dnia mamuski:-) -
eh co za noc młody między 1,30-2,30 prawie cały czas na rękach, sama nie wiem ile razy go braliśmy na ręce i odkładaliśmy, popłakiwał cały czas nie wiem czemu. o 3 jedzenie i już w łóżku u nas został. Nawet nie wiem o której się obudził i mąż go dał do łóżeczka żeby się bawił.
-
No ale potem do 9 pospaliśmy. piszę na raty dziś
Odkąd podaję gluten nie ma kupy
Plecy mnie napieprzają od tego podnoszenia młodego z łóżeczka. Wczoraj poszłam się położyć o 19,30 i w sumie dobrze bo przynajmniej o tej 2 w nocy byłam w miarę pitoma. jeszcze się wczoraj auto mężowi zesrało, super.
Ostatnim szczerbaczem będzie Maksio I dobrze nie będzie mnie gryzł. mi się zęby wyżynały od 7 miesiąca więc myślę że u niego będzie podobnie.
Kurde shift mi się psuje i nie robi mi dużych liter.
Z pampersami robię tak jak Beata poluję na promocje i zawsze mam spory zapas, zazwyczaj kupuję te mega paki w kartonach bo potem sobie ciuszki od małego do nich pakuję te z których już wyrósł.
U nas też leje od ranaBea_tina lubi tę wiadomość
-
Kaja super że Marcello już raczkuje
lineczka jak nocka dzisiaj?
przepraszam was że od małych liter się do was zwracam ale już mnie coś bierze jak mam je za każdym razem poprawiać przez ten shift! -
U nas też leje, zaczęło wczoraj koło 16 i do tej pory pada.
Na pampersy też poluje, na szczęście fajne promocje też tu są.
Za to ze słoiczkami lipa.
U nas noc ok, tyle że o 5 było już pospane. Po 6 znów poszedł spać.
Jasiek też się od dwóch dni ciągnie za ucho, ale śliny nie jest za dużo. Zębów też na razie nie widać. -
Hej
u nas noc w miarę tylko ja jakoś spać nie mogłam mimo że byłam spiaca
Dziewczyny wy codziennie dajecie gluten? ja daje gdzieś co 3 dni a dziś super zupkę jarzynową jadła
Ja pampersy kupuje, ale ostatnio nie jestem z nich zadowolona co prawda nie przeciekają ale jakoś ubranie jest wilgotne od nich
Dady używałam i było ok, ale to dość dawno bo ostatnio kupiłam belle na spróbowanie i jest ok
Teraz daje pampersy z bella
Pipi gratuluje pierwszego ząbka oby tak dobrze wszystkie zniosła
u nas na razie nie widać, ale męczy się strasznie i wszystko pcha do buzi z taką siła i też uszy molestuje
tu też leje od rana i jest 10 stopni, ale wyszłysmy z psem pod balkon
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 12:37
mychowe, aisa, magdalena lubią tę wiadomość
-
Witajcie, u nas jedna pobudka o 6.50 i pozniej Lili juz z nami do 9 spala i tez jak spi z nami nad ranem to smoczka juz nie musi miec, dziwne, no nie?
Za to dla mnie noc okropna, bo gardlo mnie zaczelo bolec i duzo kaszlalam w nocy i czuje sie jakbym pol nocy nie spala
I zauwazylam u Lili tak jakby miala zajada? W kaciku ust ma takie suche i czerwone czy to moze byc zajad?
Co z tym zrobic? Isc do lekarza?
Ja tez robie z pampersami jak Zozol i Beatina, poluje na promocje w mega pakach, bardziej sie oplaca i nie trzeba tak czesto kupowac
Aga, ale sie usmialam z tego balkonu
aga8787 lubi tę wiadomość
-
Buziaki dla Ewelinki i Antosia
Mychowe ja nie wiem czy takie małe dzieci mają zajady, ale jak już to musiała od kogoś złapać
Hania dziś moją herbatę wylała na nas, dobrze że zimna była
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 13:11
agata86, mychowe lubią tę wiadomość
-
Zozol wspolczuje nocki, dobrze ze poszlas wczesnie spac to przynajmniej cos pospalas... oby bylo juz tylko lepiej
Mychowe mam nadzieje ze zadne chorobsko Cie nie dopadnie.
Aga fajnie ze Hania ladnie spala, szkoda tylko ze ty sie nie wyspalas moze sie drzemniesz w ciągu dnia
U nas od rana leje tylko do biedry zdazylam zakupy zrobic. Pole u szwagierki zostawilam ktora ma 3.5 miesiecznego syna . Jak wrocilam to tak beczeli ze masakra... jak jedno zaczelo to drugie dolalaczylo hehehe...
Najlepszego dla Ewelinki i Antosiaagata86, mychowe lubią tę wiadomość
-
Buziaczki dla Ewelinki
Buziaczki dla Atosia
eee to widze patenty na pampersy każdy ma:P Ja już sieję panikę, bo mam dwa pełne opakowania ok 120 szt i boję się, że się kończa haha, także myślę, że przydałaby się jakaś promocja, najbardziej opłacało się w netto 162szt za 89 zł, może powtórzą
My po szczepieniu:) cholera pojechałam do "miasta" owszem padało! I co?? Szczepionek nie było!!! Myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok!!! No ale kupiłam w przychodni, cóż, trochę drożej, no ale już jesteśmy po.
Reakcja Łukasza na szczepionkę?? Patrzy co się dzieje i się uąśmiecha, cały on:) oczywiście usnął mi w aucie na całe 5 min i koniec drzemki:) następna pewnie ok 15-16 na 30 min, masakra z tym Jego spaniem!!
mychowe może spróbuj posparować bepanthenem, ja jak coś wyskakuje to zawsze tym smaruję a jak nie zejdzie za jakiś czas, to ja panikara bym szła do lekarza:P
aga ja podaję gluten codziennie, wydaje mi się, że właśnie tak się powinno podawać, ale pewna nie jestem. Łukasz zresztą coraz chętniej szama;P
Iza chyba zostaniemy razem na placu szczerbatków:P ale masz rację później nas pogryzą hihi:) ale czy to oznacza, że oduczyłaś Maksia jeść w nakładkach?? Czyżbym to przeoczyła??agata86, mychowe, aisa lubią tę wiadomość