KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A biadolilam ,że młody na brzuchu nie lubi ,a dziś fik na brzuch i leżał ponad godzinę i gadał do psa bo naciskał mu na brzuch ,a ten szczekal normalnie sukces Roku na te pół roku ,a i koleżanka mnie zdolowala bo jej syn dzien później ur tam gdzie ja i on wazy 10kg ,a mój Oświęcim według niego buuuuuu
Bea_tina, Pipi26 lubią tę wiadomość
-
Witam:-)
Buziaki dla Ewelinki ♥ i Antosia ♥
Ej, o mnie zapomnialyscie, Kacper tez ząbków nie ma jeszcze. Ale spokojnie nawet z zamkami karmienie nie boli, czasami zdarzy się, że maluch przygryzie cyca i nie można tylko pozwalac na takie 'zabawy'
My mam nadzieje, ze jutro wyjdziemy.
Na dady nie narzekam. Fakt, Konrad przesikuje się mi czasami, ale nie dziwie się, jak tyle pije. Kacper jest suchutki, czasami się zdarzy, ale na początku miałam Pampersy i było nawet gorzej. I zawsze dbam żeby dosyć duże pieluszki mieć, zwykle zmieniam na większe gdy osiągną dolną granice rozmiaru, a przy trojkach to tylko na chwilę się zatrzymywalam, teraz Kacper juz długo na 4 a Konrad niedawno na 5 przeszedł a ma dopiero 11.5 kg. A nie chce przepłacać tym bardziej, że jest to tylko do dupki - takie moje zdaniellWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 14:29
agata86, aisa, magdalena lubią tę wiadomość
-
Beata nie oduczyłam Ale szwagierka mówiła że przez nakładki ją też pogryzł synek pewnie ból mniejszy niż bez ale i tak odczuła.
Aga ja tak właśnie doczytałam w tych wszystkich poradnikach żywieniowych że codziennie ale właśnie w małych ilościach przez 2 miesiące-na tym polega ta cała ekspozycja na gluten. Po dwóch miesiącach dowolna ilość i kiedy się chce.
beti to dzielny twój maluch jest, mój zawsze ryczy. U nas jest tyle dobrze że szczepionki są u pediatry w lodówce i się po prostu u niej płaci, ceny też ma ok.
Mychowe Maks jak z nami śpi to też przeważnie bez smoczka i w ogóle to śpi rozwalony na plecach jak rozgwiazda a w łóżeczku nigdy nie zaśnie na pleckach zawsze musi być na boczku. Takie małe cwaniaki
Aga też się uśmiałam z tym balkonem Dlatego cieszę się że mam kota, nie muszę nigdzie wychodzić w taką pogodę.
Bea_tina, mychowe, aisa lubią tę wiadomość
-
Kaja 10kg, to nie zazdroszczę, powiedziałabym nawet, że to już "lekka" przesada, ale co mnie to, nie moje, to się nie przejmuje:P
A zapomniałam napisac Łukasz ważył 7615 i mierzy 76cm.
Pati, kurde sama nazwa straszy, mam nadzieję, że mimo wszystko dojdą w końcu co jest i zaczną odpowiednie leczenie:*
Iza u nas też u lekarza, tyle miałam taniej w aptece, choć 20 zł różnicy a tłuc się po wioskach to nie wiem czy to się opłaca, myślałam, że to większa różnica, a tyle to dało rade hihi, zresztą Łukasz ma swoją kasę, często jest bogatszy od rodziców hihimychowe, zozol, magdalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej.
Antoś dziękuje za życzenia :)jejku już 5 miesięcy a ja się po narodzinach zastanawiałam kiedy to bedzie a to już.
u nas nocki takie jak zawsze.
pogoda do bani, cały dzień pada
Byłam w mieście u dentysty( moje zęby to porażka) kupiłam 2 pary body i czapeczkę dla Antosika.
wszystkiego najlepszego dla Ewelinki:) -
Kaja, 10kg to juz przesada jak na 5 miesiecy. Czy u Was lekarze patrza na siatki centylowe? Kazde dziecko jest inne, inaczej spala energie i inaczej je. Lili idzie sobie spokojnie ze swoim centylem, tydzien temu wazyla 6700 i mysle, ze jest w sam raz. Widac waleczki i drugi podbrodek, wiec jest ok
Bea_tina, aisa, magdalena lubią tę wiadomość