KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Agata ja swoje zeby jeszcze po porodzie lecze .majatek u dentysty zostawie
Pati trzymam kciuki za Konradka aby sie wszystko wyjasnilo
Beata fajnie ze juz po sCzepieniu . Ja panikara jestem i sie kazdym szczepieniem na maksa przejmuje dobrze ze na chwile przerwa
Kurde moja Polcia na maksa dzis grzeczna i spala pol godz rano i teraz sie obudzila po 2.5 godz spaniu az w szoku bylam ze tyle spala ! A tak to grzecznie sue bawi zabawkami u nas na lozku w sypialni ... oby tak jej zostalo -
Pipi26 wrote:Lukaszek jaki slodziak.. do schrupania
A propo! Łukaszek ma nowy smakołyk, mnie! Trzyma mnie za włosy o obgryza cała, a najbardziej lubi brodę;P ja oczywiście nie jestem gorsza, tyle że go nie podjadam, ale obcałowujęKaja, mychowe, Pipi26, aisa lubią tę wiadomość
-
mychowe wrote:Kaja, 10kg to juz przesada jak na 5 miesiecy. Czy u Was lekarze patrza na siatki centylowe? Kazde dziecko jest inne, inaczej spala energie i inaczej je. Lili idzie sobie spokojnie ze swoim centylem, tydzien temu wazyla 6700 i mysle, ze jest w sam raz. Widac waleczki i drugi podbrodek, wiec jest ok
Gdynia raczej patrzy na te siatki centylowe ,a mój rodzinny osrodek nie ,a kolezanka to upasla chlopa strasznie ,ale to jej drugie wiec wie co robi podobno unich to tak jest ze tłuste w 5 m później wraca do normy!!!!!mychowe lubi tę wiadomość
-
Buziaki dla Ewelinki i Antosia :*
Beatina, super reakcja na szczepienie! Zuch chłopak U Jaśka zębów nie widać więc zaliczamy się wciąż do grona szczerbatków
Łukaszek waży o 100 gr więcej od Jaśka, ale ze wzrostem to większy od mojego.
Mychowe, kuruj się i nie daj chorobie! Tego zajada to chyba bepantenem spróbować..
Kaja, 10 kg jak na ten wiek to jednak trochę za dużo.. Faktycznie kupa forsy idzie na to mleko.
Pati, mam nadzieję, że okaże się co dolega Konradowi i najlepiej żeby to nie było to coś na co Mu dziś testy robili i że "zaraz" wyjdziecie do domu. No i najlepsze życzenia dla Konrada na te półtora roku :***
Cały dzień pada...mychowe, agata86 lubią tę wiadomość
-
Łukaszo pocieszny Powiem Ci że u nas by nie przeszła już taka pozycja-prawie leżąca
Buziaki dla Konrada i zdrówka
Kaja no strasznie dużo płacicie za to mleko, masakra.
U nas straszne marudzenie było od 16,30, śpiący jak nie wiem ale oczywiście spać nie pójdzie. Tera go m usypia. -
Zozol, u mnie to samo, Lili marudzi, ale spac nie pojdzie, no szok. A mnie tak glowa boli, chyba sie szykuje chorobsko.
A dzis nie chciala otwierac buziaka do obiadku, wiec poszlysmy na calosc i dalam jej lyzke do reki, ale miala ubaw
Kaja, zozol, Pipi26, aga8787, Bea_tina, aisa, magdalena lubią tę wiadomość
-
Lili cudna
Ja walcze jeszcze z mała żeby usnęła.
Od kilku dni ma takie czerwone plamy na skórze ;/ chyba jakieś uczulenie tylko teraz na co? Nie mam pojęcia
Jadła marchewkę, gruszkę i jabuszko zupkę jarzynową od wczoraj ale to ma od niedzieli gdzieś.
No ale ja zaczełam jeść czekoladę może to to?mychowe lubi tę wiadomość