KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
hmm a może proszek zmieniałaś albo płyn. jeżeli z jedzenia to nie pozostanie Ci nic innego jak odstawić wszystko na kilka dni i podawać pojedynczo w odstępach kilku dniowych.
aga8787 lubi tę wiadomość
-
A co do proszków to ja zawsze prałam ciuszki w loveli ale kurczę nie dopierało, nawet po ulanym mleku a nawet po moim mleku plamy zostawały. zaczęłam prać w vizirze, na szczęście uczulony nie jest.
magdalena lubi tę wiadomość
-
Ptyś dziękuje za życzenia
Kaja dlaczego ty płacisz 100% za nutramigen, my płacimy 17 zł za puchę, chociaż wczoraj w przychodni trafiłam na dupka który stwierdził że on nie widzi powodu dla którego ma mi dać receptę na mleko (bo dwa miesiące krwawień z układu pokarmowego u noworodka to pryszcz przecież i niewystarczający powód) i z łaską dał mi receptę na 4 opakowania i na 100% i dzisiaj znowu musiałam do przychodni lecieć po nową receptę
A tak wogóle to witam wszystkichWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 21:45
-
Dzisiejsza noc była cudowna:) usnęła o8:30 jedna pobudka 4 na karmienie I o7 wstała:) oby ta noc była podobna .
Co do wagi to Moja kluseczka miesiac temu ważyła 9.5 kg lekarka mòwiła że jest okay:)Pipi26, Kaja, aisa, zozol lubią tę wiadomość
-
Witamy
U nas noc jak poprzednio 2 pobudki z tym ze o 5 jak ja na rogalu karmilam to sie tak posikala ze cale spodnie mokre i musiałam pampersa zmienic i juz myslalam ze nie zasnie ale położyłam ja do nas i spalysmy do 8
Lineczka super ze noc duzo lepsza. Oby tak zostało -
Witam sie:-)
Lukaszek wczoraj zapowiadal ciezka noc, bo usnal 1940 a o 2040 sieobudzil i broil do 2240. Ale jak usnal to mielismy 2 pobudki i o 8 wstalismy, wiec calkiem niezle:-)
Milego dnia mamuski:-)Pipi26, aisa, zozol lubią tę wiadomość
-
Hej
U nas noc kiepska Hania pierwszy raz tak płakała w nocy w końcu o 4 wziełam ją do siebie i tak do 7 udało się poleżeć
A ja juz 3 noc nie śpie, nie wiem co jest;/ jestem zmęczona i potem w dzień nie przytomna
Zozol ja nie zmieniałam proszku używam jelp, postanowiłam odstawić czekoladę i zobaczyć