KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ło ło ło śnieg macie?! Brrrr mam nadzieję że do nas szybko nie dotrze.
u nas noc nieciekawa pobudki co 0,5-1 godzinę od 12 do 1 miał przerwę w spaniu. Jęczał więc dałam mu przeciwbólowy ale i tak się budził często. Ale pospaliśmy do 8 -
Hej a my po szczepieniu nawet mało płakał waży 7700 i 73 cm długi. U nasnas noc super w porównaniu do wcześniejszych ale to chyba zasługa czopka:-( miłego dnia
mychowe, Pipi26, aisa lubią tę wiadomość
-
Snieg, ostro:-) ale juz wnet zime hehe:-) moze beda biale swieta:-)
Lukasz usnal 23:-) nie wiem skad on czerpie tyle energii! Pozniej sie budzil co godzine do2 ipozniej albo juznie wstawal,albo nie zapisalam co sie dzialo, bo nie pamietam hehe,a pobudka 820. Teraz juz drzema:-) ana 1540 szczepienie eh...
Milego dnia! -
pysia13 wrote:Hej a my po szczepieniu nawet mało płakał waży 7700 i 73 cm długi. U nasnas noc super w porównaniu do wcześniejszych ale to chyba zasługa czopka:-( miłego dnia
Nono waga ładna no i cm tez super !!!!pysia13 lubi tę wiadomość
-
Hejo:)
Kaja, ja śniegu nie widzialam:(
Ja dzisiaj miałam super noc, szkoda tylko, że poszłam tak późno spać. Kładąc się po północy dałam mleczko Kacperkowi i obudził się o 5.40, poszalał do ok.7 - trochę polulalam go i spaliśmy wszyscy do 9.30 (!) Kacper zjadł duuże śniadanie i lobuziakuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 11:14
-
Cześć.
Mam do Was takie pytanie- czy któreś z Waszych dzieci urodziło się albo dostało w pierwszych miesiacach życia plamę kawy z mlekiem? takie jednolite jasnobrązowe przebarwienie na ciele? Bardzo proszę o odpowiedz, bo trochę wariuję?
Pozdrawiam3 letnia córeczka- naturalnie
Starania o drugiego potomka.
Pojedyncze plemniki w nasieniu
06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
3 x
01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
02.2018
25.07.2019 FET.... -
b-c wrote:Cześć.
Mam do Was takie pytanie- czy któreś z Waszych dzieci urodziło się albo dostało w pierwszych miesiacach życia plamę kawy z mlekiem? takie jednolite jasnobrązowe przebarwienie na ciele? Bardzo proszę o odpowiedz, bo trochę wariuję?
Pozdrawiam
Mój nie miał takich plam za to ma na glowce i na tyle karku znamienia
Nie wariuj to może nic złego konsultacja i cie uspokoi -
b-c wrote:Cześć.
Pozdrawiam
Moja Pola ma na wew stronie uda taka mala plamke brazowa ale nie pamietam czy od urodzenia. .. tesciu ma takie 2 plamki i szwagierka to moze dlatego Pola to ma.... sama nie wiem