Ewa6 wrote:
U mnie to nawet chat gpt głupieje. Mały budzi się często w nocy. Na ogół budzi się z płaczem bo glodny. Już jestem zalamana bo marzę by przespać te 4h ciągiem ale nie.
Na dwór narazie nie wychodzimy bo do gondoli jest za mały a nie wiem czy nie będzie za zimno w spacerówce. Jak trzeba to go ubieram ciepło i na chwilę na balkon wychodzimy.
U nas też 3 często przesiakane więc stram się częściej zmieniać pieluchę.
Co do Dnia Babci i Dziadka to dostalam body od koleżanki z napisem: kocham dziadków i to musi im starczyc.
Moj Tata zachowuje się dziwnie - jest zazdrosny o małego jak mój Mąż jest w domu 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Chyba naprawdę czas na wyprowadzkę nadchodzi dużymi krokami.
Mam pytanie czy wracacie do pracy po macierzyńskim? Ja musze wrócić chociaż obecnie nie widzę tego. Szukam pomysłu jak to odwlec w czasie.
I drugie pytanie o fotelik do auta. Mamy tą łupinę, w której by odbierany ze szpitala. Ona jest niby do 13kg ale chyba mu niewygodnie. Polecicie coś ?
Na razie nie mam w planach wracać, chyba że będzie trzeba. Z córką wróciłam, ale też wybrałam cały urlop jaki miałam i siedziałam parę miesięcy dłużej, chyba ze dwa, a później był covid więc pracowałam z domu razem z nią i mężem i daliśmy radę na tyle, że poszło dopiero do przedszkola od 4 roku.
Fotelik już wymieniliśmy na Britax Romer Dualfix. U nas się sprawdził. Super ta obrotowa podstawa bo łatwo włożyć, łatwo wyciągnąć, a ja z małym siedzę z tyłu to jak gdzieś na parkingu to fajnie bo obracam go w swoją stronę.