Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🌞 Letnie Maluchy 2025 🌞
Odpowiedz

🌞 Letnie Maluchy 2025 🌞

Oceń ten wątek:
  • ReginaPhalange Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa6 wrote:
    U mnie to nawet chat gpt głupieje. Mały budzi się często w nocy. Na ogół budzi się z płaczem bo glodny. Już jestem zalamana bo marzę by przespać te 4h ciągiem ale nie.
    Na dwór narazie nie wychodzimy bo do gondoli jest za mały a nie wiem czy nie będzie za zimno w spacerówce. Jak trzeba to go ubieram ciepło i na chwilę na balkon wychodzimy.
    U nas też 3 często przesiakane więc stram się częściej zmieniać pieluchę.
    Co do Dnia Babci i Dziadka to dostalam body od koleżanki z napisem: kocham dziadków i to musi im starczyc.
    Moj Tata zachowuje się dziwnie - jest zazdrosny o małego jak mój Mąż jest w domu 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Chyba naprawdę czas na wyprowadzkę nadchodzi dużymi krokami.

Mam pytanie czy wracacie do pracy po macierzyńskim? Ja musze wrócić chociaż obecnie nie widzę tego. Szukam pomysłu jak to odwlec w czasie.

I drugie pytanie o fotelik do auta. Mamy tą łupinę, w której by odbierany ze szpitala. Ona jest niby do 13kg ale chyba mu niewygodnie. Polecicie coś ?

Na razie nie mam w planach wracać, chyba że będzie trzeba. Z córką wróciłam, ale też wybrałam cały urlop jaki miałam i siedziałam parę miesięcy dłużej, chyba ze dwa, a później był covid więc pracowałam z domu razem z nią i mężem i daliśmy radę na tyle, że poszło dopiero do przedszkola od 4 roku.

Fotelik już wymieniliśmy na Britax Romer Dualfix. U nas się sprawdził. Super ta obrotowa podstawa bo łatwo włożyć, łatwo wyciągnąć, a ja z małym siedzę z tyłu to jak gdzieś na parkingu to fajnie bo obracam go w swoją stronę.

2019🩷
    2025🩵
‹‹ 97 98 99 100 101
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ