X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcowa Wyprawka :)
Odpowiedz

Lipcowa Wyprawka :)

Oceń ten wątek:
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, a ja mam pytanie czy któraś z Was kupuje albo kupiła już łóżeczko turystyczne, a jeśli tak to możecie coś ciekawego polecić?

lolka83 lubi tę wiadomość

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Camilia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_29 wrote:
    Hej dziewczyny, a ja mam pytanie czy któraś z Was kupuje albo kupiła już łóżeczko turystyczne, a jeśli tak to możecie coś ciekawego polecić?

Na razie nie planuję kupić łóżeczka turystycznego. Zapewne pierwszy urlop z Małą będzie dopiero za rok więc wtedy pomyślę czy będzie potrzebne :-)

Paula_29 lubi tę wiadomość

ex2bi09kagxa44s8.png
    ex2bdf9hh28r1eq2.png
‹‹ 5 6 7 8 9
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ