Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja niestety nie mam dobrych wieści
rano pojawiły się lekkie brązowe plamienia( wmówiłam sobie ze to może ze stresu przed wizytą )ale niestety nie , zarodek za mały, bez echa serca a pęcherzyk żółtkowy( nieostry czy coś) a do tego krwiak -stąd plamienia.
Mam pojawić się za tydzień na wizycie ,wtedy wszystko się okaże , ale lekarz nie dał mi dużych nadzieji. -
nick nieaktualnyZemraa wrote:Ja niestety nie mam dobrych wieści
rano pojawiły się lekkie brązowe plamienia( wmówiłam sobie ze to może ze stresu przed wizytą )ale niestety nie , zarodek za mały, bez echa serca a pęcherzyk żółtkowy( nieostry czy coś) a do tego krwiak -stąd plamienia.
Mam pojawić się za tydzień na wizycie ,wtedy wszystko się okaże , ale lekarz nie dał mi dużych nadzieji.
Przytulam Kochana...Ten tydzień będzie się strasznie teraz ciągnąć. A nie dostałaś niczego na podtrzymanie i na krwiaka? Wiem,że dziewczyny w podobnej sytuacji dostają. Jestem sercem i myślami z Tobą -
Staraj się nie denerwować jest szansa że skończy się wszystko dobrze lekarz jeszcze nie skreślił ciąży. Przykro mi..... Trzymam kciuki żeby wszystko skończyło się pozytywnie. Dbaj o siebie kochana.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2013, 16:11
-
ach ,dziewczynki trudno o dobre nastawienie w takiej sytuacji. Tym bardziej ,ze się ona powtarza.
Że nie ma serduszka to jeszcze da się wytłumaczyć (za wcześnie ,czy kiepski sprzęt ) bardziej zmartwił gina ten pęcherzyk żółtkowy
A na podtrzymanie biorę Luteinę dopochwową.
Następna wizyta za tydzień , chyba że się coś niedobrego wydarzy to szpital.
ciężko zebrać myśli. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rano idę na usg... to już drugie. Pierwsze miałam w piątek - na ostrym dyżurze. Było plamienie i koszmarny ból brzucha. Na szczęście objawy minęły a pęcherzyk na razie w porządku, lekarz mówił że na razie nie ma się czego bać. Stres jednak przed jutrem jest ogromny...
-
Zemra - u mnie w 45 dniu ciąży nie było widać zarodka i miałam krwawienia wiec myśleli, że poroniłam ale Malutka się obroniła więc trzymam kciuki za Twojego Kropka!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2013, 09:59
aNiLewe lubi tę wiadomość