Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie w sumie kopanie na razie przy zaśnięciu nie przeszkadza ( choć pewnie to się zmieni jak mała podrośnie), gorzej że ostatnio ciężej mi złapać oddech i tak jakoś najbardziej właśnie przed snem to się ujawnia i jeszcze jak się kładę (szczególnie na boku) zaczynają boleć mnie plecy, więc w sumie nie wiem jak spać
-
Paula_29 wrote:Mnie w sumie kopanie na razie przy zaśnięciu nie przeszkadza ( choć pewnie to się zmieni jak mała podrośnie), gorzej że ostatnio ciężej mi złapać oddech i tak jakoś najbardziej właśnie przed snem to się ujawnia i jeszcze jak się kładę (szczególnie na boku) zaczynają boleć mnie plecy, więc w sumie nie wiem jak spać
Dwa tygodnie temu, trudno mi sie bylo ulozyc, ale od kilku dni mam wielka poduche (rogala) motherhood i jestem mega zadowlona, spi mi sie bardzo dobrze -
Paula_29 wrote:też ją mam, ale moja jest wygięta i jakoś źle mi się z nią śpi jak ją wkładam pod głowę, a jak tylko między nogi to i tak ląduje gdzie indziej jak się obracam
Ciekawe, moja jest mega stabilna i wygodna, hmm.
masz tą długą?
http://allegro.pl/motherhood-kojec-poduszka-dla-kobiet-3-gratisy-i4002690424.html
Moze nie kazdemu to sluzy, ja kupilam z polecenia kilku kumpel i jestem mega zadowolona -
Też mam taką(wygląda identycznie) ale nie tej firmy, nie mówię do końca, że mi nie służy, ale jakoś jak ją pod głowę podłoże to tak średnio mi wygodnie, między nogi super. Może dlatego, że ja jestem przyzwyczajona do spania na czymś takim
http://pl.tempur.com/poduszki/ergonomiczne-podparcie/poduszka-original-TPL2001M.html?start=1&cgid=poduszki-profilowane -
Paula_29 wrote:Też mam taką(wygląda identycznie) ale nie tej firmy, nie mówię do końca, że mi nie służy, ale jakoś jak ją pod głowę podłoże to tak średnio mi wygodnie, między nogi super. Może dlatego, że ja jestem przyzwyczajona do spania na czymś takim
http://pl.tempur.com/poduszki/ergonomiczne-podparcie/poduszka-original-TPL2001M.html?start=1&cgid=poduszki-profilowane
No własnie ponoc przez firmę moga się sporo różnić
CO do poduszki znam, spalam na niej kiedyś, ale moze faktycznie to przez to.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 17:15
-
nick nieaktualnyLOLKA83
Jeżeli chodzi o wózki , lekkie a z dużą gondolą to polecam Ten model :
http://www.camarelo.pl/w4.html
lekki i duuuuuża gondola bo az 85 cm długości , spacerówka tez pojemna , możliwość opcji 3w1
Kolejny z dużą gondolą ale z 15kg wagą to ten model :
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2499&osCsid=
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 23:39
-
maja89waw wrote:Ja jutro może pojadę po taką poduchę to dam wam znać jak się sprawdza w moim przypadku
Jak sie czujecie Kochane? Ja właśnie kawke pije, a za oknem wieje i leje bleee.
Smacznego sniadanka. -
misia_k1 wrote:Daj znacjak z ta poduszka,tez mysleo jej zakupie, ale widze na allegro ze duze roznice cenowe sa i nie chce kierować sie tylko cena. Wiadomo mozna kupic za 60 zl lub 160 firmowke:)
Smacznego sniadanka.
No ja właśnie też sobie siedzę i popijam kawunie (więcej w niej mleka niż kawy, ale co tam )
A poza tym to czuję się świetnie, bo byłam wczoraj na morfologii i wyniki mi się znacznie poprawiły tj. już nie lecą w dół na łeb na szyjęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 10:02
-
Hej dziewczynki a ja z kolei wypiłam kawę i chyba mi ciśnienie skoczyło, tak mi się wydaje:P Wogóle to macie też takie zadyszki, ogólnie od paru dni ciężko oddycham, jak by trochę sapię i jak wejdę po schodach to masakra, a nie mam jeszcze aż tak dużego brzuszka:P pozdrawiam wszystkie mamuśki:)
-
Paulina23 wrote:Hej dziewczynki a ja z kolei wypiłam kawę i chyba mi ciśnienie skoczyło, tak mi się wydaje:P Wogóle to macie też takie zadyszki, ogólnie od paru dni ciężko oddycham, jak by trochę sapię i jak wejdę po schodach to masakra, a nie mam jeszcze aż tak dużego brzuszka:P pozdrawiam wszystkie mamuśki:)
Kochana to chyba normalne bo ja chwilę coś porobię i już sapię a także wieczorem ciężko mi się oddycha. Od wczoraj biorę Aspargin 2x1 to może przejdzie mi to drętwienie rąk.
A pogoda jest do d... wieje i pada w Toruniu blee ;-/
Dobrze, że u nas w brzuszkach wiosnaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 11:52
-
Rodzyna24 wrote:LOLKA83
Jeżeli chodzi o wózki , lekkie a z dużą gondolą to polecam Ten model :
http://www.camarelo.pl/w4.html
lekki i duuuuuża gondola bo az 85 cm długości , spacerówka tez pojemna , możliwość opcji 3w1
Kolejny z dużą gondolą ale z 15kg wagą to ten model :
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2499&osCsid=
Dzieki za info, co prawda ten Bebetto FABIO odpada z powodu kół, drugi camarelo fajny, musze sie mu mocno przyjrzec Dzięki Oglądam wózki i X-lander odpada mala gondola, emaljunga i tautonia sa znów ciezkie...eh, ostatnio tez mysle o lupo comfort, bardzo mi sie spodobal no i wlasnie jest lekki...natomiast jeszcze jest opcja, ze najpierw kupie zwykla gondole, a pozniej dokupie spacerowke...musze to wszystko rozwazyc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 12:42
-
misia_k1 wrote:Daj znacjak z ta poduszka,tez mysleo jej zakupie, ale widze na allegro ze duze roznice cenowe sa i nie chce kierować sie tylko cena. Wiadomo mozna kupic za 60 zl lub 160 firmowke:)
Smacznego sniadanka.
Ja kupilam motherhood ta dużą, nie chcialam kombinować z tanszymi, bo to jednak sie przyda na dlugi czas no i ma byc komfort spania, a ta firma ma swietne opinie...cena 149 zl moze nie jest za niska,ale ja jestem zadowolona. -
Camilia wrote:Kochana to chyba normalne bo ja chwilę coś porobię i już sapię a także wieczorem ciężko mi się oddycha. Od wczoraj biorę Aspargin 2x1 to może przejdzie mi to drętwienie rąk.
A pogoda jest do d... wieje i pada w Toruniu blee ;-/
Dobrze, że u nas w brzuszkach wiosna
No wlasnie ja tez powoli łapię zadyche, kiedy normalnie tego nie mialam, rece puchna, musialam zdjac obraczke Łydki mi dwa razy zdrętwiały, tez ostatnio biore aspargin. -
nick nieaktualnylolka83 wrote:Dzieki za info, co prawda ten Bebetto FABIO odpada z powodu kół, drugi camarelo fajny, musze sie mu mocno przyjrzec Dzięki Oglądam wózki i X-lander odpada mala gondola, emaljunga i tautonia sa znów ciezkie...eh, ostatnio tez mysle o lupo comfort, bardzo mi sie spodobal no i wlasnie jest lekki...natomiast jeszcze jest opcja, ze najpierw kupie zwykla gondole, a pozniej dokupie spacerowke...musze to wszystko rozwazyc
Mnie właśnie do Bebetto Fabio przekonały koła no i duża gondola. Wagą się nie martwię bo mieszkamy w domu , więc nosić go nie muszę , a koła sa rewelacyjne na warynki jakie panują u nas na chodnikach i w ogóle w miejscowości w której mieszkam. Skrętne czy plastikowe koła nie sprawdziły by mi się w ogóle a tylko bym sie denerwowała Fabio Idealny dla nas
X-landery odpadły u mnie od razu na starcie przy selekcji " Na pierwszy rzut oka " Camarelo maja zamiar kupić moje znajome, widziały je na żywo i bardzo sobie chwalą
Przemyśl jeszcze raz opcję kupna wózka pojedynczego. Wydaje mi się że nie bedzie to opłacalne, ale sprawdź dokładnie
Pozdrawiam