Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
justynka881 wrote:Hej! Kontrolujecie swoje siatkówki po laserze u okulisty? Co ul Wam zalecono?
Pozdrawiam
Nie byłam jeszcze u okulisty po cc ale niedługo zamierzam się wybrać. Rozumiem, że miałaś laserowaną siatkówkę i czekasz na Dzidziusia tak? -
Miałam laserowana po porodzie. Dzidzia ma 3 miesiące. Przed porodem bylo ok po porodzie wyszły zmiany..jestem podlamana. Boje sie ze cos mi sie stanie..jak będę nosić dziecko. A Ty Camilia nosisz normalnie Dzidzie? Myślisz na co dzien o tym schorzeniu czy nie?Justynka881
-
justynka881 wrote:Miałam laserowana po porodzie. Dzidzia ma 3 miesiące. Przed porodem bylo ok po porodzie wyszły zmiany..jestem podlamana. Boje sie ze cos mi sie stanie..jak będę nosić dziecko. A Ty Camilia nosisz normalnie Dzidzie? Myślisz na co dzien o tym schorzeniu czy nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 12:38
-
justynka881 wrote:A jak sie dowiedziałaś o dziurkach to panikowałaś? Mam wrażenie ze ja jestem juz przewrażliwiona na tym punkcie..mysle nieustannie.
Chodzisz na reguralne kontrole czy nie ma takiej konieczności?
Dziekuje za rozmowe
Nie panikowałam chociaż wiadomo że się zmartwiłam. Nie zalecono mi systematycznej kontroli więc sama tak raz do roku idę do okulisty sprawdzić co i jak -
Nie zapomniały:-). Zerkam codziennie,ale zero wpisów;)hi
Camilia, wy już macie jakieś miejsce zarezerwowane co do wakacji nad Bałtykiem?
Mikulka jak praktyki?
Ah pogodaaa super, mój Jasio tylko charczy cały czas i czasami zakaszle b. nie ładnie. Byłam już 2 razy z nim u pediatry i osłuchowo wszystko w porządku,no ale kurcze ten kaszel już ponad tydzień ma....a dziś idziemy na basen:)pierwszy raz:)Camilia lubi tę wiadomość
-
Misia wczoraj właśnie z mężem rozmawialiśmy na temat wakacji i chyba wybierzemy się do Jastarnii w miejsce w którym kiedyś byliśmy. Warunki w porządku i dobre ceny.
Basen ale fajnie Ja na razię nie mogę się odważyć na taki krok Przygotowujesz jakoś Jasia specjalnie do tego? I czy woda w basenie jest chlorowana czy ozonowana?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 10:46
-
Idę sama z siostrą na basen normalny czyli chlorowany. Chcę zobaczyć jak Jasio zareaguje na wodę i wówczas pomyślę o lekcjach...u nas takie zajęcia to koszt 32 zł a Ciązomania jak u Was??
Nie przygotowywałam go wcześniej, to raczej spontan:)
Tylko czepek założyłam sobie jak go teraz karmiłam,aby się mnie na basenie nie wystraszył
Mam nadzieję, że wypad się uda:)) Trzymajcie kciuki:DCamilia lubi tę wiadomość
-
Piękna pogoda za oknem to wszystkie na świeżym powietrzu; )
w biedronce mają być zabawki do piaskownicy widziałyście gazetki wydają mi się w atrakcyjnej cenie, nasze dzieci zaraz będą miały roczek myślałem żeby kupić na wakacje co o tym myślicie?