Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Misia to od kiedy Jasio będzie chodził do żłobka?
Spotkałam dzisiaj koleżankę ze szkoły rodzenia, która mieszka blisko mnie. Akurat była z Małym na spacerze (urodzony również w lipcu 2014) i powiedziała mi, że jest w 10 tygodniu ciąży Że jeszcze jest w szoku bo nie planowali tak szybko kolejnego dzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 21:35
-
jeszcze nad tym nie myslalam.Pani zasugerowala aby zjadal tam posilek.Schemat nam sie posypie,bo oni obiadek maja ok 13 czyli w porze drzemki Jasia,a spia miedzy 10.30 a 12 czyli kiedy Jasio ma czas aktywnosci po porannej drzemce:/
A kiedy bedziesz wiedziec czy Jula wczesniej do zlobka pojdzie? -
Chyba forum odchodzi do lamusa eh Jeśli nawet tak by miało być, to chciałam Wam dziewczyny powiedzieć, że wiele mi ono pomogło, szczególnie w ciąży i zaraz po porodzie Wasze rady były zawsze mega pomocne Dziękuję kochane
Camilia, misia_k1, Karola:), Paula_29 lubią tę wiadomość
-
mikulka wrote:Chyba forum odchodzi do lamusa eh Jeśli nawet tak by miało być, to chciałam Wam dziewczyny powiedzieć, że wiele mi ono pomogło, szczególnie w ciąży i zaraz po porodzie Wasze rady były zawsze mega pomocne Dziękuję kochane
Umiera śmiercią naturalną, ja tez wszytskim dziękuje, czasami mysle ze bez Was nie dałabym rady w chwilach smutku, radosci, bezradnosci :* dzięki mamuśki
dobrze że jest fb i nasza grupamisia_k1, Camilia, Paula_29, mikulka, Mandalena lubią tę wiadomość
-
Ej dziewczyny, co się żegnacie, przecież jest jeszcze FB i tam mamy kontakt "na żywo;)"
Swoją drogą rzeczywiście tak sobie myślę, że ogarnąć te wszystkie tematy bez Waszej pomocy byłoby ciężko, człowiek tylu rzeczy nie wie.
Ciekawe czy przy drugim maleństwie też będziemy w forum uczestniczyć
Kiedy zaczynacie starania? hehemikulka, Camilia, am, Karola:), Mandalena lubią tę wiadomość
-
Dokładnie Paula...jakie ,,pożegnania";P
fakt, ze najbardziej rozkręcone byłyśmy w trakcie ciąży i krótko po narodzinach,ale jeszcze tyle przed Nami:)P)
Ja to mam nadzieję, że nasza ,,internetowa przyjaźń" przetrwa i będziemy mieć kontakt ze sobą a co...ja to się będę narzucać!!:PCamilia, mikulka, Paula_29, Mandalena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też dziewczyny wpadam co dłuższy czas i Was nadrabiam. Żeby zobaczyć co słychać u naszych lipcowych maluszków. Po rady to już mniej, bo mając trójeczkę człowiek jest już wdrożony w tematy bobasowe Ale zawsze sprawdzam co u Was, kiedy tylko mi czas na to pozwala A dwa dni przestoju na forum to kropla w morzu do tego, jak długo to forum istnieje i jaką ma pojemność
Pozdrawiamy z VictoremPaula_29 lubi tę wiadomość
-
Niestety nie udalo sie,bo nie mialam z kim a samej to nie ma szans:(.Czekamy...
Daj znac co i jak:-)
My teraz katarek mamy, w sumie juz prawie dwa tygosnie:(
Kamila i jak tam sprawy zlobkowe??
Anitka,super ze nadal Nas w wolnej chwili podczytujesz.Buziaki dla Was.
DziewczYny dajcie jakies fotki chlopakow;-) -
Misia bo wielu przebojach udało się ustalić, że Jula zgodnie z wcześniejszymi rozmowami będzie chodziła do żłobka od 1 lipca. Wcześniej nie ma szans a i tak dobrze, że wywalczyłam ten 1 lipiec bo pani już mi powiedziała, że nie wiadomo nawet czy od września się uda. Powołałam się na moją lutową korespondencję i poprosiłam panią dyrektor o kilka słów wyjasnienia i wtedy łaskawie podtrzymano decyzję o lipcu. Masakra jakaś z tymi żłobkami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 11:17