Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też już się nie mogę doczekać aż mój synuś przyjdzie na świat teraz to odliczam czas do zakupu wyprawki bo teraz uważam że za wcześnie i tylko by mi się w domu przewracało chciałabym już tak z mężulkiem pojechać na zakupy i złapać ten klimat bo sama jak chodzę po sklepie to żadnej radości z tego nie mam
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTaki wózek kupiliśmy synkowi w sklepie jest on 2 w 1
Ma on duży plus z koszykiem na zakupy bo jest naprawde bardzo duzy i jak moj w pracy to ja spokojnie moglam zakupy sobie robić
Ogólnie powiem że kosztował w sklepie 190 funtów i musze przyznać ze jestem z niego zadowolona.
A fotelik jest dosc spory i moj maly wyrósł z niego dopiero jak potrafił praktycznie sam już siedzieć ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 11:14
Evanlyn, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:No całkiem fajny ja mam troszkę inne upodobania bo chcę żeby koła były duże i pompowane i żeby spacerówka się całkiem odpinała na rzecz fotelika jestem strasznie wymagająca
Zaraz wrzucę zdjęcie mojego brzuszka w końcu
No w końcu sie doczekam tego brzuszka
Wróciłam z Tesco własnie. -
nick nieaktualny
-
Wiem właśnie to samo mówiłam do mojego ze wielka różnica to a z tamtego roku na twarzy też przytyłam niestety, zaokrągliła mi się. Nie tylko maluszek musi się mieścić, czekolada którą pochłaniam też w powietrze nie idzie no ale miałam dwa tygodnie przez które mi tak bardzo urósł, teraz i tak zwolnił bo wtedy to codziennie widziałam ze jest o kilka cm większy
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Dokładnie tylko pod wózkiem torba a nie kratka i grubsze koła
Tak tylko w UK tego rodzaju nie ma tylko wlasnie cos takiego jak na zdjeciach wyżej
Bynajmniej ja nie znalazlam na ebay-u ale dobrze wiedzialam o jaki chodzi
Fakt one są ładne ale chyba w pl bardzo drogie nie? -
Trochę drogie. Taki idealny jak chce kosztuje 1700/1800 zł. Taka uboższa wersja 1500. Na ten drożdży mój M się raczej nie zgodzi ale mi samej szkoda tyle dać za wózek. Tylko tyle ze planuję zaraz drugie i mnie kusi żeby wziąć ten fajniejszy
katsuyoshi, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Trochę drogie. Taki idealny jak chce kosztuje 1700/1800 zł. Taka uboższa wersja 1500. Na ten drożdży mój M się raczej nie zgodzi ale mi samej szkoda tyle dać za wózek. Tylko tyle ze planuję zaraz drugie i mnie kusi żeby wziąć ten fajniejszy
Fakt ja też nie dalabym takiej sumy za wózek jednak to spora cena a to tylko wózek. Z drugiej strony też trzeba patrzec sie pod wzgledem tego że miałby służyc nie tylko na jedno dziecko ale i na drugie wiec powinien być dosyc wytrzymały wiec nie wiem.
Tak też patrze że planowałaś kolejne dziecko miec tak rok lub półtora roku po porodzie wiec musisz liczyć się też z tym że bedzie Ci jednak ciezko troche ogarnać starsze dziecko ktore bedzie zmuszone chodzic na nóżkach kiedy pojawi się niemowle. Brałas to po uwage? Czy masz już na to jakiś plan? Bo jak widzisz ja musiałam kupic teraz podwójny wózek bo moj maly całą droge do miasta na nóżkach nie pójdzie jednak a ma już rok i 7 miesiecy.Evanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Haha i jak tu dogodzić kobiecie
Fakt ja też nie dalabym takiej sumy za wózek jednak to spora cena a to tylko wózek. Z drugiej strony też trzeba patrzec sie pod wzgledem tego że miałby służyc nie tylko na jedno dziecko ale i na drugie wiec powinien być dosyc wytrzymały wiec nie wiem.
Tak też patrze że planowałaś kolejne dziecko miec tak rok lub półtora roku po porodzie wiec musisz liczyć się też z tym że bedzie Ci jednak ciezko troche ogarnać starsze dziecko ktore bedzie zmuszone chodzic na nóżkach kiedy pojawi się niemowle. Brałas to po uwage? Czy masz już na to jakiś plan? Bo jak widzisz ja musiałam kupic teraz podwójny wózek bo moj maly całą droge do miasta na nóżkach nie pójdzie jednak a ma już rok i 7 miesiecy.
Tak mam plan bo będę mieszkać z treściami dalej jedno ze mną, drugie zostaje w domu s jak będą większe wtedy razem jak synek będzie sprawnie chodziłkatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Tak mam plan bo będę mieszkać z treściami dalej jedno ze mną, drugie zostaje w domu s jak będą większe wtedy razem jak synek będzie sprawnie chodził
Masz dobrze że bedziesz miała z kim zostawić jedno dzieckoEvanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:No nie pogadasz Wszystko obmyśliła kurka
Masz dobrze że bedziesz miała z kim zostawić jedno dzieckoAgness27, katsuyoshi, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKupiłam dzisiaj paracetamol Strasznie mi się robi gorąco w głowie i zaczyna mnie boleć ;/ Kiedy miną bóle @ ?
Kat, śliczny wózek, zakochałam się normalnie
Evanlyn, cudowny brzusio, jaki już dużyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 20:13
katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
Szarlotka mnie na poczatku tez bolala Glowa i często miałam zawroty głowy szczególnie jak sobie lezalam i chciałam potem wstac no i duszności dokuczaly Na szczęście wszystko minelo i tylko czasem poboli Glowa ale to juz naprawde sporadycznie:)
Ja dzis dostałam przesyłkę z allegro i jestem mega zadowolona tak samo jak córcia bo troche rzeczy wzięłam dla Niej by nie czuła się zaniedbana:)katsuyoshi, Szarlotka123, kas91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Kupiłam dzisiaj paracetamol Strasznie mi się robi gorąco w głowie i zaczyna mnie boleć ;/ Kiedy miną bóle @ ?
Kat, śliczny wózek, zakochałam się normalnie
Evanlyn, cudowny brzusio, jaki już dużySzarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgnes zazdroszczę, czekam aż mi przejdzie, chociaż te bóle głowy.
Kat, mam kilka razy w nocy takie bóle na @ a w dzień mi nic nie jest.
Zauważyłam też, że fasolka ma coś do mięsa bo jak na nie patrzę to od razu mnie bierze na wymioty..katsuyoshi, Agness27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Agnes zazdroszczę, czekam aż mi przejdzie, chociaż te bóle głowy.
Kat, mam kilka razy w nocy takie bóle na @ a w dzień mi nic nie jest.
Zauważyłam też, że fasolka ma coś do mięsa bo jak na nie patrzę to od razu mnie bierze na wymioty..
Może twoje malenstwo też nie lubi danego miesa? Albo podania go w jakiejs konkretnej formie? Spróbuj może przyrządzić mieso inaczej np zamiast smażyć to ugotować lub piec w piekarniku a nóż widelec to przejdzie
Twoja dzidzia dala ci znac abys miesa nie ruszała i dlatego też wystarczył sam widok hehe
Ja na sam zapach kawy leciałam do wc xDWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 21:46
Szarlotka123 lubi tę wiadomość