Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
heja. Jak sie ubiorę to wyślę Wam mój brzuchol A teaz opowiem Wam co słyszałam w przychodni (nie wiem czy to kawał czy fakty-ale mnie rozbawiło do łez)
Starszy 85latek, stwierdził, że chce sprawdzić stan swojego zdrowia.Zapisał się na komplet badań, jedno z nich to badanie nasienia. Dostał kubeczek sterylny i miał wrócić z materiałem na następny dzień. Nazajutrz wchodzi do doktora z pustym kubeczkiem i mówi:
- Panie doktorze, bardzo się starałem ale nic z tego nie wyszło. Poprosiłem żonę, żeby mi pomogła, ale też nie dało rady. Nawet zwróciłem się z prośbą do sąsiadki, chociaż mi bardzo głupio było. Ona też nic nie wskórała. Panie doktorze proszę pomóc mi otwozyć to pudełko.Vesper, katsuyoshi, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualny
-
Bobitta znam to ale nie mogę przestać się śmiać
Meg nie stresuj się teraz to Ci nie pomoże na pewno. Moja gin w ogóle nie patrzyła na moje wyniki z bety i mówiła że znaczenie ma to co zobaczymy na USG. Do środy bądź silna :*
Dziewczyny piekłam dzisiaj chlebek. Oczywiście ja - kucharka amatorka otworzyłam piekarnik w połowie pieczenia bo zauważyłam że się skleił jeden do drugiego (piekłam w dwóch małych formach), chciałam je rozdzielić bo tak urósł że się z formy wylewał i co??? oklapł a taki ładny duży był. Będę wiedziała na następny raz że tak się nie robi teraz się modlę żeby chociaż zakalec nie wyszedł nie mogę się doczekać kiedy ostygnieMeg0809, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny!
Wpadam do Was z serdecznymi życzeniami świątecznymi! Spokojnych, zdrowych, rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy, mokrego dyngusa, smacznego jajka! Najlepszego dla Was, ciężaróweczki!
Meg, trzymam kciuki za Twoją ciążę!
Bobitta, Evanlyn, Kat super brzuszki!
PS. A za mną pierwszy cionrzowy tydzień spoko jestEvanlyn, Meg0809, Szarlotka123, katsuyoshi, Bobitta, Agness27 lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyKat, zrobiłam tak jak mi doradziłaś, na parze i- mogę patrzeć na nie! Połowa sukcesu haha.
Meg, nie stresuj się na zapas tak jak mówiłam, na pewno wszystko będzie dobrze!
Bobitta, hahaha, popłakałam się ze śmiechu jak to czytałam.
Fajny brzuszek, już lekko wystaje jak zauważyła Evanlyn ale cenzurę to Ty walnęłaś genialną hahaha.
Evanlyn, nie rusza się ciast i takich rzeczy przy pieczeniu bo właśnie oklapną Ale przynajmniej już się nauczyłaś i będziesz wiedzieć
I z okazji świąt:
Wszystkiego Dobrego
Jajka wielkiego malowanego
zielonej łączki na której zajączki
jedzą makowce i pasą owce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 12:27
katsuyoshi, Meg0809, Bobitta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiesze się Szarlotko że mogłam jakoś pomóc
Bobitta uśmialiśmy się z moim z tego co napisałaś hahaha
No i ładny brzusio już widać że jesteś w ciąży
Oczywiscie życze wszystkim również Wesołego Alleluja mimo że ja nie obchodzę świeta w domu gdyż szwagierka zaprosiła nas do siebie ^.^Szarlotka123, Bobitta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane po świętach
Mój mały wstał sobie dziś wcześnie i tak oto przywitamy was tym oto uśmiechem xD
Obcinałam mu wczoraj włoski troszeczke płakał bo dzwięk maszynki go przestraszył ale tylko na początku ^.^
Wiec dostał czekoladowego cukierka za to że był taki dzielny
A dzień wcześniej taki oto prezencik otrzymał od swoich chrzestnych
Szarlotka123, Vesper, Agness27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEv wrote:Dziewczyny wróciłam ! ))
Tyle sie działo i w ogole ... Co tam u Was ? Jak malenstwa Wasze , wszystko ok ? Postaram sie zaglądać teraz juz czesciej .
Pozdrawiam
Już się zaczeliśmy martwić co z Tobą
U nas ok
Lepiej pisz co u Ciebie? Jak się czujesz i jak dzidziuś?Ev, Vesper lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:No w końcu jesteś
Już się zaczeliśmy martwić co z Tobą
U nas ok
Lepiej pisz co u Ciebie? Jak się czujesz i jak dzidziuś?
To dobrze ze ok !
U mnie w porządku , sa dni ze czuje sie super a sa i takie słabsze - ogólnie jest dobrze
Z dzidziusiem tez w porządku
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie wiem czy gdzieś już pisałyście,ale kiedy zaczęłyście ciuszki kupować,bo ja już trochę mam, gdzie kupujecie,może polecicie jakiś dobry sklep internetowy głównie
mam Pinokio i dużo z C&A tylko nie wiem jak się będą nosiły,czy nie szajs
nie przyznaję się teściowej bo ona kazałaby mi kupować po porodzie dopiero
-
CiniMini wrote:nie wiem czy gdzieś już pisałyście,ale kiedy zaczęłyście ciuszki kupować,bo ja już trochę mam, gdzie kupujecie,może polecicie jakiś dobry sklep internetowy głównie
mam Pinokio i dużo z C&A tylko nie wiem jak się będą nosiły,czy nie szajs
nie przyznaję się teściowej bo ona kazałaby mi kupować po porodzie dopiero
W Pepco jest sporo ladnych , dobrych jakosciowo i nie drogich ciuszkowkatsuyoshi, Agness27 lubią tę wiadomość
-
ja juz mówiłam ze dostałam 5 worów próżiowych 100x120cm ubraek od 56-140 od mojej sis i kilku znajomych
cieszy mnie to, że wszyscy jak się dowiedzieli to bezinteresownie chcieli pomagać. Teraz z mężem mamy dużo wydatków związanych z domkiem (tyki,wylewki, flizy i meble) i tak na prawdę to wyprawkę mam już całą skompletowaną żebym później się nie martwiła.katsuyoshi, Agness27, Ev lubią tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualnyJa tez juz pisałam wczesniej ze ubranka mam po synku
Okazalo sie po wyciagnieciu i wypraniu ze jest ich sporo
Oczywiscie jakies tam bede chciala i tak kupic np jesli sie okaze ze córka bedzie to chce jakies 2-3 sukienki kupic
Po za tym moj wczoraj farbowal mi wlosy haha xD -
Hejcia kochane;) przed swietami strasznie zaczelo mnie biodro bolec.. poruszalam sie stopa za stopą ból piorunujący.... ginek mówi ze tylko rehabilitacja.. a ja lekarz z powołania pomyslalm ze moze wapno i magnes mam wyplukany..i wiecie co? pomoglo od piatku biore i jak nowo narodzona jestem;) jednak minelam sie z powolaniem heheh
Jak tam Prace Magisterskie?
Gdzie Zdjecia waszych brzusiów?
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Bobitta wrote:heja. Jak sie ubiorę to wyślę Wam mój brzuchol A teaz opowiem Wam co słyszałam w przychodni (nie wiem czy to kawał czy fakty-ale mnie rozbawiło do łez)
Starszy 85latek, stwierdził, że chce sprawdzić stan swojego zdrowia.Zapisał się na komplet badań, jedno z nich to badanie nasienia. Dostał kubeczek sterylny i miał wrócić z materiałem na następny dzień. Nazajutrz wchodzi do doktora z pustym kubeczkiem i mówi:
- Panie doktorze, bardzo się starałem ale nic z tego nie wyszło. Poprosiłem żonę, żeby mi pomogła, ale też nie dało rady. Nawet zwróciłem się z prośbą do sąsiadki, chociaż mi bardzo głupio było. Ona też nic nie wskórała. Panie doktorze proszę pomóc mi otwozyć to pudełko.[/QUOT
To jest kawal bo tez go słyszałam ale dobry jest )Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 15:53
-
katsuyoshi wrote:Ciesze się Szarlotko że mogłam jakoś pomóc
Bobitta uśmialiśmy się z moim z tego co napisałaś hahaha
No i ładny brzusio już widać że jesteś w ciąży
Oczywiscie życze wszystkim również Wesołego Alleluja mimo że ja nie obchodzę świeta w domu gdyż szwagierka zaprosiła nas do siebie ^.^
Śliczny Chlopczyk:))
A prezent super będzie miał sie do kogo przytulać)